Yürü be sudemBir ayna seti, bir tekli ayna, 5 li pdf tablo ayırdım atıcam şimdi.
Valla yazdıkça atasım geliyor.Yürü be sudem
Aşure için küçük mü kaç litre?sudem34 harikasın evden bir şeyler çıkardıkça devam etmek istiyor insan
Şimdi aklıma geldi kızlar, çelik tencere setinin en büyük tencereleri var ya çeyizde alınan onları ne yaptınız, benim ayrı bir dolapta bekliyor ama sanki evden gitse daha iyi olacak gibi
Ohh ferahladik sen eledikceBir ayna seti, bir tekli ayna, 5 li pdf tablo ayırdım atıcam şimdi.
Çelik tencere setini elemistimsudem34 harikasın evden bir şeyler çıkardıkça devam etmek istiyor insan
Şimdi aklıma geldi kızlar, çelik tencere setinin en büyük tencereleri var ya çeyizde alınan onları ne yaptınız, benim ayrı bir dolapta bekliyor ama sanki evden gitse daha iyi olacak gibi
Kaç litre hiç bilmiyorum ama kalabalık aile yemeği yapılır belki hiç kullanmadımAşure için küçük mü kaç litre?
Konserve kaynatmak için de ideal bence.
Benim en büyük tencerem 5 litre aşure de konserve de yetmiyor.
Senede bir de olsa lazım olur eğer 5 den büyük ise bir tane bırak.
Benim en büyük hacimli tencerem düdüklü oda 6 litre
Mia mutfaktan o kadar çok şey eledim ki şu an miktarını bilmiyorum.Ohh ferahladik sen eledikce
Günaydın
SağolasınGünaydın
8 de kalktık oğlumlaben aralıklı oruç yapıyorum 12buçuk gibi kahvaltı yaparım en erken, kahvemi içtim, dikkat geliştirme etkinlikleri yapıyoruz
Ben de evlendikten sonra çok eşyam olmuştu rahatsız olmuştum ama hepsi yeni diye çok aşırı bir şey eleyemedim, 3 yıl sonra doğumla birlikte şehir değiştirdik, taşınma tokat yemiş gibi yaptı beni her yer eşya oldu ev küçük olunca, memlekete her gidişimde arabayı çeyiz havlu tabak çanak doldurup götürdüm, yardım kampanyalarına dağıttım, çocuğun eşyalarını hemen dağıttım derken azaldım, hala fazlalıklarım var tabi ama kalanlar düzenli, ne nerede bildiğim için daha rahatım, ileride kendi evimiz olursa tam düzen o zaman oturur fazlalık halı perde falan kalmaz evde rahatlarız
Şuanki heyecanın çok güzel, bebek doğana kadar baya yol alırsın çok güzel bir zamanda başladın takipteyim seni, bana da fikir oluyorsun
Misafirlere genelde güveç tepsisinde firinda yemek yapıyorum sadece pilav ve corba için tencere gerekiyor. Birde yaparsam sarma için küçük tencere yetiyor.Kaç litre hiç bilmiyorum ama kalabalık aile yemeği yapılır belki hiç kullanmadımdüdüklü tencerem var ikili tek kapak, o 7 litre sanırım konserve falan yapsam o yetebilir, bir anneme göstereyim beğenirse ona vereyim Mia-
Sağolasınteşekkür ederim.
Aslında çok eşya almadım benim sorunum atamamak elden çıkaramamak oldu.
Öğreniyorum yavaş yavaş inşallah.
Konserveden neden korkuyorsun?Misafirlere genelde güveç tepsisinde firinda yemek yapıyorum sadece pilav ve corba için tencere gerekiyor. Birde yaparsam sarma için küçük tencere yetiyor.
Konserve yerine buzluk tercih ediyorum konserverden korkuyorum.
Herkesin ihtiyaçları farklı yönde oluyor tabi
Aynen birseyler istediğin gibi olsa da o heyecanla daha düzenli olurdu belki ama sonra yine eski alıştığın gibi ilerlerdi şuan düzene nasıl alisirsan öyle ilerleyecekGece heycandan uyuyamadım.
Ben hep taşınıp daha farklı eve gidip eşyaları komple yenilersem evi severim, evden keyif alırım sanıyordum halbuki ihtiyaç olmayanı evden çıkarıp evi ferahlatmak da ayrı keyifliymiş.
İlla yeni almak da değilmiş olay.
Temiz ve düzenli olmak.
Her şeyi belli bir yerde tasniflemek.
Var olan eşyayı daha da güzelleştirmek.
Mesela çaydanlığın kulpu renkli soyuldu çok az ama çayı çok lezzetli öyle pahalı bir şeyde değildi sıradan bir çaydanlık mesela onun kulpunu değiştireceğim. O da bir yenilik bir ferahlama.
Bir de şunu farkettim sezon içi ev yemek anca yetişiyormuşum yazları da memlekete gidiyordum. Bu sene evde kalınca ve eve çeki düzen vermek isteyince oluyormuş.
Mutfaktan çıkamadım daha. Son iki kapaklı dolabım ve iki çekmecem kaldı.Bugün çerez dolabına ve buzdolabı kontrolü yapacağım yeni yeni motive oldum
Birkaç gündür enerjim yoktu. Günlük işleri yaptım.
Sen neler yaptın
Yıllar önce haberlerde konserveden dolayı vefat eden aile haberi izlemiştim. Ve asla yapmadım ve yemedim.Konserveden neden korkuyorsun?
Buzluk ayrıyeten derin dondurucu var mı?
Et vs her şey sığıyor mu dolabın difrizine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?