Büyük şehir vs. Küçük ilçe farkı işte
Ben de tam gün çalışıyorum eşimin de öyleydi ama şimdi bir okulu misafir ettikleri için o sabahçıya döndü
Sabahçılık bana da aşırı zor gelmişti neyseki değişti sonra

Aslında klozet de var okulda ama kapatıyorlar orayı kullanmayın diyorlar. Tabi hijyenik de olmadığı için diğerine alışsın istiyorum ben. Ama kendi istemiyor.
İşte devlette hersey sınırlı tuvalet kağıdı bile problem.
Tutmasındansa mendille silsin artık ama yinede çok az kullandı. Zorda kalırsa gidiyor.

Bir şey olmaz inşallah
Siz yine de aşı yaptırarak iyi yapmışsınız tabi
Kuduz hayvan kendini sevdirmezmiş, kaçarmış öyle okumuştum.
Ayy bende çok araştırdım dediğin gibi hayvan uysal aslında fırının yanında duran bakımlı besili kedi her gün safım hem kedi sevip hem ekmek alıp geliyormuş dün patladı olay işte. Korku kötü bir şey. Bir de dönüşü olamayan bir hastalık süre geçti mi bitti
sudem34 aşı yaptırarak iyi yaptın bence tekrar geçmiş olsun
Off ya karı koca biz niye böyleyiz pimpirikliyiz diye düşünüp kendimizi yedik. Ama yüzde bir ihtimal de olsa insanı uyutmuyor işte.
Okullarda en büyük sorun tuvalet bence. Biz de sıkıntı yaşadık
Öyle ya bizim çocuklar da çok sıkıntı yaşadı. Altına yapanı mı ararsın bütün gün tutanı mı
Mevcutlar kaçar kişi?
Bizde 30-40 arası değişiyor. Ortalama 35
Min 30 maks 40
Mia- kızı tuvalette sıkıntı yaşıyor diye okula wc yaptırdı yaa koca yürekli mia
Vaay Mia-
Aslında klozet de var okulda ama kapatıyorlar orayı kullanmayın diyorlar. Tabi hijyenik de olmadığı için diğerine alışsın istiyorum ben. Ama kendi istemiyor.
Ya benim dana 11 yaşında alaturka yı bile evde düzgün temizlemiyor
Klozet olsa ne pis olur kim bilir.

Benim bir öğrencinin abisi uyuz oldu annesi okulda klozet ten kaptı dedi aynı yere oturan birinden diye düşünüyordu.
Ya tam olarak bilinmez ama bin bir türlü çocuk var hepsinin kıçının değdiği yere çocugun oturması da problem bence.

Ana okulu bir nebze belki az kişi yardımcı kadın bütün gün orda. Ama normal katta normal klozet hiç hijyen değil

25-35 arası genelde

Tekrar geçmiş olsun sudem aşı iyi olmuş için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…