Aynen kargoya verirsin birsey olmazKızlar uzun zamandır robot süpürgem bozuk 1 yılda bozuldu. Mia seninki de bozulmuştu hatta. Yorumlarda da okudum hep 1 yıl içinde bozuldu yazmışlar. Bugün kargoyla servise göndericem. Kargoda sıkıntı olmasın dedim olmaz dedi servis. Eve de yakın değil taşımak sıkıntı
Yoo oluşturmadım. Direkt internetten aradım bir yeri. Bana kargo kodu gönderdiler.Aynen kargoya verirsin birsey olmaz
Aldığın siteden servis talebi oluşturdun mu
Servis talebi olustursan daha iyi olurYoo oluşturmadım. Direkt internetten aradım bir yeri. Bana kargo kodu gönderdiler.
Kız Bella değişik olmuyor mu ya en saf en masum en çocuk hallerinizi biliyor sunuz yeri gelip sümüklü halleri yeri gelir altına işediyse okulda ona şahit olunurYok canım çocukken aşkım değildi sonradan oldu
Nikah şahidimi de kendi öğretmenim yaptım
Öğrencileri evleniyor yani bence en çok onun hakkıydı
Yok canım öyle sümüklü işemeli bir şey hatırlamıyorumKız Bella değişik olmuyor mu ya en saf en masum en çocuk hallerinizi biliyor sunuz yeri gelip sümüklü halleri yeri gelir altına işediyse okulda ona şahit olunurliseye kadar çok masum temiz oluyor bence lisede tamamen karakter şekilleniyor.
HeeYok canım öyle sümüklü işemeli bir şey hatırlamıyorumgayet temiz bir çocuktu öğretmen çocuğu
Kimsenin işediğini hatırlamıyorum 7 yaşında okula başlıyorduk, hepimizin wc alaturkaydı hiç öyle sorun yaşamıyorduk. Bitli bir kız hatırlıyorum ama
Ben altına işeyen bir arkadaşımı hatırlıyorum bizden 1 yaş küçüktüYok canım öyle sümüklü işemeli bir şey hatırlamıyorumgayet temiz bir çocuktu öğretmen çocuğu
Kimsenin işediğini hatırlamıyorum 7 yaşında okula başlıyorduk, hepimizin wc alaturkaydı hiç öyle sorun yaşamıyorduk. Bitli bir kız hatırlıyorum ama
Bizim evde 20 dakika filan mesafeli hava da soğuk olur bizim orda.Ben altına işeyen bir arkadaşımı hatırlıyorum bizden 1 yaş küçüktü
Servis talebi olustursan daha iyi olur
Kargo süreci servis süreci herseyi görürsün
Servisle değil aldığın yerle muhatap olursun ve yasal hakların var bir ay içinde teslim edilmesi para iadesi veya muadili gönderilmesi gibi.
Ayyy bende yapmıştım öyle bişey hatta 2 kere felan olmuştuBizim evde 20 dakika filan mesafeli hava da soğuk olur bizim orda.
Eve kadar tutar evin tam köşeyi dönünce kaçırdığımı hatırlıyorum
Yani idrarı bekletmek iyi bir şey değilAyyy bende yapmıştım öyle bişey hatta 2 kere felan olmuştu
Vayy süpersin nasıl oldun iyilestin miİkinci kitabı yariladim acele et
Yani idrarı bekletmek iyi bir şey değilyaşasın işemek ama tabi altına değil wc ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?