Işte bizimkiler tam ikiye girerken taşınırız kısmetse. Ama bu sonbahar anaokuluna başlıyorlar orda öğrendikleri aktivelerin evde devamı gelir muhakkak 
Eve boya kalemi falan alacaksan üzerinde “super washable” yazanlardan al. Koltuktan da duvardan da kolay çıkıyor onlar. Hatta kıyafetlerden de:))
Sadece “washable” işe yaramıyor super olacak:))

Selam herkeseeeee

Vayy Dionecim hoşgeldin,

Kızlar size çekmece fotosu dedim durdum. Çorap çekmecemi düzenlemiştim, fotosunu atacaktım ama boyut büyük diyor yüklenmiyor malesef. Siz nasıl atıyorsunuz fotoğraf ?

Benim telefonda yüklemiyor ama ben pc de küçültüp öyle atıyorum buraya
yetkililere sesleniyoruz bu konuda çözüm üretilsin :)

Gergi tavan arıza olduğunda maliyeti çok fazla diye biliyorum
avize seviyorum ben :)
Eşimle şu tadilat işlerinde anlaşamıyoruz.

aslında mobilya işleri bende de problem 2 kira ev değiştirdik sonra evimizi aldık
eşyalar hep o kiradaki evlere göre alındı
ama idare ediyorum hem evde fazla durmuyoruz hemde kızım eskitebildiği kadar eskitsin :)

O nasıl bir mesai yahu

akşam 9 du da bu hafta 8 e düştü :)
pazar tatilimde yok
geçici dönem hasat zamanı ya ağustos 15 e kadar böyle
mesai parası da yok kışın işimiz azmış
öyle çok iyi maaşta almıyorum ama tüm bunları sindirip çalışıyorum
çünki ev kredisi var 3.500 sigorta günümü çöpe atmak var

Kızlar evi boyatacagiz
Ben de bu nedenle niyet ettim fazlalık lardan kurtulmaya.
Üç beş dergi eski kullanma kılavuz ve faturalar çalışmayan yıllardır kullanılmayan şarjlı el süpürge ve aparatları kapının önünde şuan.
Mutfaktan kullanilmayanlari da eleyecem az sonra. Ilk olarak çocukların kullanmadıkları yumurtsliklardan başlarım sonra da içi kötü olmuş porselenler var belki tavalara da el atarım.
Kitaplar var kullanmadığınız kıyamıyorum evden çıkarmaya
Motive edin beni gaz verin kızlar
:))

Eve boya kalemi falan alacaksan üzerinde “super washable” yazanlardan al. Koltuktan da duvardan da kolay çıkıyor onlar. Hatta kıyafetlerden de:))
Sadece “washable” işe yaramıyor super olacak:))
İyiymiş :))

kitaplar hiç işinize yaramıyorsa ihtiyacı olana vermeniz daha mantıklı
yada hiç kıyamıyorsanız kolileyip kaldırın daha sonra verin.

kitaplar hiç işinize yaramıyorsa ihtiyacı olana vermeniz daha mantıklı
yada hiç kıyamıyorsanız kolileyip kaldırın daha sonra verin.
Bende de bir suru kitap var ama cok kararsizim. Kizim buyunce okusun diye saklasam mi? Arada birilerine hediye vermek istiyorum. Ama etrafimda kitap okuyan cok kimse yok. Degerini bilmeyenlere vermek de hic hosuma gitmiyor. Resmen sinirleniyorum.

Bende de bir suru kitap var ama cok kararsizim. Kizim buyunce okusun diye saklasam mi? Arada birilerine hediye vermek istiyorum. Ama etrafimda kitap okuyan cok kimse yok. Degerini bilmeyenlere vermek de hic hosuma gitmiyor. Resmen sinirleniyorum.
Belediye veya kütüphanelere verilebilir.
bende sevdiklerimi ayırdım
az kitabım var ama 50-100 olsalar rahatsız olmazdım.

Merhaba
Belki biliyorsunuzdur “hayatinihafiflet” diye bir youtube kanalı var. Zeynep yörük isminde bir kadın minimalimden bahsediyor. Son iki videosu kitaplarda neden sadeleşmeliyiz ve nasıl sadeleşiriz. Tavsiye ederim izlemenii

Tavsiye icin sagol. Izleyecegim.

Ya ben romanlarımı evde tutuyorum atmıyorum vermiyorum. Bi kitabı beş kere okuduğum bile olmuştur. Aradan iki üç sene geçince çok sevdiysem tekrar okurum

Üni ders kitaplarımı satıyorum şu an. Müşteri geldikçe üçer beşer gidiyor evden

Bugün de ders notlarımı fotokopilerimi geridönüşüme yolladım.

Kardeşimle giymediğimiz kıyafetlerimizi topladık. Onlar da giysi kumbarasına gidecek bu akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…