GünaydınMia- hayırl işlerin olsun inşallah. Cumartesi hangi saatler çalışıyorsun?
Helal olsun valla.Allah güç kuvvet versin canım.sabah 8 akşam 8 :)
Eve boya kalemi falan alacaksan üzerinde “super washable” yazanlardan al. Koltuktan da duvardan da kolay çıkıyor onlar. Hatta kıyafetlerden de:))Işte bizimkiler tam ikiye girerken taşınırız kısmetse. Ama bu sonbahar anaokuluna başlıyorlar orda öğrendikleri aktivelerin evde devamı gelir muhakkak 
Bi de öyle bir boyamış ki siyah daireler şeklinde koca duvarı:)) İlk şoku atlattıktan sonra olan oldu diyetrk eşimle ben de başladık kızla beraber duvarlara resim çizmeye. Eve her gelen şok geçiriyorduYalnız nasıl şok olmuşsundur siyah duvarı görünceah ah
O nasıl bir mesai yahusabah 8 akşam 8 :)
Selam herkeseeeee
Kızlar size çekmece fotosu dedim durdum. Çorap çekmecemi düzenlemiştim, fotosunu atacaktım ama boyut büyük diyor yüklenmiyor malesef. Siz nasıl atıyorsunuz fotoğraf ?
Kartonpiyer toz topluyor.
Bizim tüm odalar, koridor ve mutfakta gergi tavan var
Düz beyaz ve bence şık duruyor
Bazı evlerin tavanında çiçek, deniz gibi manzaralar var ve bence karışık görünüyor
Sadece çocuk odasında hafif çizgileri olan desen var.
Fiyat konusunu bilmiyorum, evin kendisinde vardı. avizeye gerek kalmıyor, o da iyi bir şey.
2 yıl oldu biz taşınalı, şimdilik bir aorun yaşanmadı. Bir kere ilk takıldığı zamanlarda motor gibi bir şeyi var, o ses yapmıştı, geldiler yaptılar. Ama bozulursa nasıl olur, kaça patlar bilmşyorum. Yani ampul patlasa kendin değiştiriyorsun.
Bence tüm ev 3 bin falan tutabilir
Bende de tam tersi. Tadilat işi yok, mobilyalar komple değişecek. İkinci kızım da şu an ki mobilyaların bir hakkından gelsin, ondan sonra değiştireceğim inşallah. İki yaşındaki çocuk yapmadan etmeden anlamıyor. Kendimi de onu da germek istemiyorum. O yüzden yenileme için bekleyeceğim. Büyük kızım koltuk, masa boyama konusunda ustaydı, bakalım bu nasıl olacak:))
O nasıl bir mesai yahu
Helal olsun valla.Allah güç kuvvet versin canım.
Selamlar
Biz de piknikteyiz ailecek
İyiymiş :))Eve boya kalemi falan alacaksan üzerinde “super washable” yazanlardan al. Koltuktan da duvardan da kolay çıkıyor onlar. Hatta kıyafetlerden de:))
Sadece “washable” işe yaramıyor super olacak:))
Kızlar evi boyatacagiz
Ben de bu nedenle niyet ettim fazlalık lardan kurtulmaya.
Üç beş dergi eski kullanma kılavuz ve faturalar çalışmayan yıllardır kullanılmayan şarjlı el süpürge ve aparatları kapının önünde şuan.
Mutfaktan kullanilmayanlari da eleyecem az sonra. Ilk olarak çocukların kullanmadıkları yumurtsliklardan başlarım sonra da içi kötü olmuş porselenler var belki tavalara da el atarım.
Kitaplar var kullanmadığınız kıyamıyorum evden çıkarmaya
Motive edin beni gaz verin kızlar
:))
Bende de bir suru kitap var ama cok kararsizim. Kizim buyunce okusun diye saklasam mi? Arada birilerine hediye vermek istiyorum. Ama etrafimda kitap okuyan cok kimse yok. Degerini bilmeyenlere vermek de hic hosuma gitmiyor. Resmen sinirleniyorum.kitaplar hiç işinize yaramıyorsa ihtiyacı olana vermeniz daha mantıklı
yada hiç kıyamıyorsanız kolileyip kaldırın daha sonra verin.
Belediye veya kütüphanelere verilebilir.Bende de bir suru kitap var ama cok kararsizim. Kizim buyunce okusun diye saklasam mi? Arada birilerine hediye vermek istiyorum. Ama etrafimda kitap okuyan cok kimse yok. Degerini bilmeyenlere vermek de hic hosuma gitmiyor. Resmen sinirleniyorum.
Kızlar evi boyatacagiz
Ben de bu nedenle niyet ettim fazlalık lardan kurtulmaya.
Üç beş dergi eski kullanma kılavuz ve faturalar çalışmayan yıllardır kullanılmayan şarjlı el süpürge ve aparatları kapının önünde şuan.
Mutfaktan kullanilmayanlari da eleyecem az sonra. Ilk olarak çocukların kullanmadıkları yumurtsliklardan başlarım sonra da içi kötü olmuş porselenler var belki tavalara da el atarım.
Kitaplar var kullanmadığınız kıyamıyorum evden çıkarmaya
Motive edin beni gaz verin kızlar
:))
Bende de bir suru kitap var ama cok kararsizim. Kizim buyunce okusun diye saklasam mi? Arada birilerine hediye vermek istiyorum. Ama etrafimda kitap okuyan cok kimse yok. Degerini bilmeyenlere vermek de hic hosuma gitmiyor. Resmen sinirleniyorum.
Tavsiye icin sagol. Izleyecegim.Merhaba
Belki biliyorsunuzdur “hayatinihafiflet” diye bir youtube kanalı var. Zeynep yörük isminde bir kadın minimalimden bahsediyor. Son iki videosu kitaplarda neden sadeleşmeliyiz ve nasıl sadeleşiriz. Tavsiye ederim izlemenii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?