Kizlaaar
Rahatlıyorum hafifliyorum
Sanki kitapları kullanma kılavuzlarını sırtımda taşıyormuşum .
Epey çıkardık evden
28 yıl önceki meslek dersleri kitaplarımdan bile duranlar vardı
Hemen okul arkadaşları grubuma yazdım kitaplarını saklayan var mı diye
Saklıyorum diyen de oldu
Saklıyordum ama artık saklamıyorum hatıra defterini saklıyorum diyen de.
Hafifledim.
Ayirdikca ayirasim geliyor
Eşim geri dönüşüme götürecek kaymakamlığın.
Mutfaktan da 1 poşet ıvır zıvır ayırdim küçük çocuğu olan arkadaşa veririm renkli pilastik yumurtalık tuzluk vs
Mutfak dolabının en üst kısmında boşluk var şimdi
Siz oralara ne koyuyorsunuz minik bir yer alt kattinda baharatlar var ocağa yakın çünkü ikinci rafta büyük cam kaseler iç-içe
En üst kısımda 6 minik güveç kabı kaldı sık kullanmadığım
Günaydınlar, iyi haftalar
Oturma odası koltuk minderlerim sürekli yamulduğu için baya canımı sıkıyordu
döşemeciye gittim sünger kestirmek için hiç memnun kalmazsınız içine slikon doldurun dedi.
Açtık hepsini üç bölme yapmışlar içlerine evdeki kullanılmayan slikon yastıkları boşaltıp boşaltıp doldurduk.
Baya doldular dikleştiler kılıflarını da yıkadım bugün geçirip düğmelerini de dikeceğim.
Kullanılmayan 3 tane büyük iki küçük yastıktan da kurtulmuş oldum
dün sadece çamaşır serdim
Annemler yemeğe çağırmış eşimde gidelim diye tutturdu.
gerçekten sinirlerim bozuldu
dedim zaten geç geliyorum eve benim bir sürü işim var.
her zaman gelemem.
eve geri döndüğümüzde yine hiç iş yapamadım.
sabah çamaşır mak proğramladım
eve gidince sericem
aklımda birkaç tane iş var
balkonlar ve süpürme silme işleri vs
bugün temizlersem evimi yarın kendime vakit ayırıcam
Çocuk kıyafeti ile başım dertte benim de.hafta sonu 6 parça çocuk kıyafeti aldım, 6 parça kıyafet çıkardım.
en sinir olduğum oyuncakçıya yine gidildi, bu hafta bir sürü oyuncak elemem lazım.
2 gün sonra eski bir komşu teyzemize hacıya gidecek, uğurlamaya gideceğiz. evden çeyizlik olan şeylerden götüreceğim. yanına bir de tatlı gibi bir şey alırım
haftasonu bir yere gitmek iyi güzel de evde de insanın işleri kalıyor
gitmesen evini temizlesen için rahat oluyor bu sefer de haftasonum evde geçti diye üzülüyorsun
senin şu an tabi durumun farklı haftasonun yok, çok zor Allah yardımcın olsun
bence biraz eşine de iş yaptır balkonları falan yıkasın
ne bileyim biriniz süpürüyorsa biriniz silsin vs.
Çocuk kıyafeti ile başım dertte benim de.Görümcemin kızı 9 yaşında. Onun küçülen 6 tane elbisesini görümcem bize göndermiş. Bu hafta bir tane de kuzenimden hediye geldi. Kızmın elbise sayısı 15 oldu böylece İkinci için saklayacaklarımı çok çok azaltmaya karar verdim. Başka türlü baş edemeyeceğim. Sadece mont, kot ve güzel birkaç elbise ile sınırlandıracağım.
Biz de ağustos da kullanacağız izinleri Bayram ve sonraki 2 hafta şeklinde, Marmaris’te olacağız birlikte gidelimben Ağustos'ta çıkıcam izne 2 hafta. Bayramla da birleştirip 3 hafta yapacağım. tatil yeri henüz planlamadık. tavsiyelere açığım.
ama ben bayramdan önceki 2 hafta kullanıcam.. iznimin ilk haftası tatile gidicem. Marmaris olabilir. gideceğiniz yer belli mi? ben de bakardım bir otele :) keşke aynı zamana denk gelseydi tanışmış olurduk.Biz de ağustos da kullanacağız izinleri Bayram ve sonraki 2 hafta şeklinde, Marmaris’te olacağız birlikte gidelim
iç zıbınları baya çok kullandığımız için onları hep veriyorum yada atıyorum
mont pijama eşortman saklarım
şuan yaşı küçük olduğundan elbisesi 1-2 tane
tabi ileride kendisi seçer kıyafetlerini
2. kızımda kendi kıyafet almak isteyebilir haklı olarak o yüzden yaşı büyüdükçe kıyafet saklama işini azaltabilirim.
2.kızım derkennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?