Çocuğum 22 aylık. Herşey dahil bir otel istiyorum. Ege’de olursa arabayla Akdeniz’de olursa uçakla gideriz çünkü yol uzun oluyor. 1 haftalık tatilde 2 gün gezsem yeter. Bol dinlenmeli bir tatil istiyorum. Kızım suyu çok seviyor ama denizde biraz korkuyor o yüzden havuz tercih edicem.
sen nereye gidiyorsunBenimde dikkat ettiğim herşey dahil olması
denize sıfır
havadar temiz bir oda balkonlu
kızım için parklar dolaşabileceği yeşil alanlar oldu.
otel yorumları iyiydi bakalım ...
Selamlar,
Doğum iznine ayrılmış ve henüz doğurmamış olmayı fırsat bilmek suretiyle evi gözden geçirmeye başladım.
Uzun süredir orta sehpamdan kurtulmak niyetindeydim ve az önce başardımÇok ağır ve hantaldı. Kızımla üzerinde puzzle falan yapıyoruz diye tutuyordum ancak ikinci gelince ve emeklemeye başlayınca zaten sıkıntı olacaktı.
Selamlar herkese.
Yaklaşık bir senedir evimize market poşeti girmiyor. Eşimin de benim de arabada büyük bez çantalardan var, onları kullanıyoruz, hem derli toplu oluyor hem de çevre dostu. Kasada biraz yavaş oluyorum yerleştirirken ama yapacak birşey yok.(biraz yavaş hayat istiyorum zaten, herşeyimiz acele acele)
Bez çanta yok ise elimde getirdiğimde oluyor tek parça almış isem.
Çocuklar da alıştı. Geçen gün gelen misafir sofrada kalan ekmekleri toplamak için evimde poşet arıyordu: )
Çöp için aldıklarım da geri dönüşümlü.elecda dediğine bir bakayım marketten...
Bu arada marketten alışverişimiz çok ama çok azaldı. Paket ürünleri yavaştan terk ediyoruz. Açık süt/jdorganikden yumurta/ipek hanımdan sebze-meyve derken markete ayda bir belki uğruyoruz. Market resmen bizi sömürüyormuş...
ben Ağustos'ta çıkıcam izne 2 hafta. Bayramla da birleştirip 3 hafta yapacağım. tatil yeri henüz planlamadık. tavsiyelere açığım.
Az önce önümüzdeki ayın ihtiyaç kredisini ve kredi kartını ödedim.
ağustos ayında exra 900-1000 tl gelicek
tüm borçlarımı temizleyip aylık kalanla
gr altın kızım için
tatil için birikim
aylık ihtiyaç parası gibi ayırıcam bütçemi
Kartonpiyer toz topluyor.Asma tavan yaptıran oldumu aranızda fiyat nedir.
yada alternatif seçenek varmıdır
kartonpiyer sevmiyorum.
Ben kasım ayında tatil satın aldım belek ten. 3 bin liraya. Çocuklar ücretsizÇocuğum 22 aylık. Herşey dahil bir otel istiyorum. Ege’de olursa arabayla Akdeniz’de olursa uçakla gideriz çünkü yol uzun oluyor. 1 haftalık tatilde 2 gün gezsem yeter. Bol dinlenmeli bir tatil istiyorum. Kızım suyu çok seviyor ama denizde biraz korkuyor o yüzden havuz tercih edicem.
Bende de tam tersi. Tadilat işi yok, mobilyalar komple değişecek. İkinci kızım da şu an ki mobilyaların bir hakkından gelsin, ondan sonra değiştireceğim inşallah. İki yaşındaki çocuk yapmadan etmeden anlamıyor. Kendimi de onu da germek istemiyorum. O yüzden yenileme için bekleyeceğim. Büyük kızım koltuk, masa boyama konusunda ustaydı, bakalım bu nasıl olacak:))ben salonumu tadilat yaptırıcağım. eşyalar yine duracak
ufak değişiklikler olacak sadece.
İster istemez bazen almak zorunda kalıyoruz poşet tabi. Ama benim eskiye oranlara epey azaldı. Tuvalet kağıdı ve havlu peçetenin kendi tutma yerleri var ya o yüzden onlara poşet almıyorum ben.benim de bez çantam vardı, yıkayınca küçüldü, evde yine var o bez çantalardan ama kullanmıyorum
şu an plastik gibi değişik çantalarım var, fotosunu atarım
iş yerinde bırakıyorum, eve geçmeden markete girersem kullanıyorum.
sert bir maddeden yapılmış ama yine de tuvalet kağıdı ya da ağır eşyalar için mutlaka poşet alıyorum ama az sayıda oluyor. bu kullandığım ağırlaşınca omuzda taşınması zor oluyor.
Güzel çantaymışKızlar benım kullandığım bu. Böyle iki tane yetiyor bana. Ağır içeçek gibi seyleri de taşıyor. Bayağı da alıyor.
Çevre kirliliğinde poşetleri okumuştum, o günden sonra kullanmadım poşet.
Ay deme biz mobilyalı eve kiraya çıktık yaza kadar. Umarım benim afacanlar boyama içine girmezler o zamana kadar. Şimdi 15 aylık oldular pata pata koşuyorlar evin içinde. Zavallı aşağıdakilerBende de tam tersi. Tadilat işi yok, mobilyalar komple değişecek. İkinci kızım da şu an ki mobilyaların bir hakkından gelsin, ondan sonra değiştireceğim inşallah. İki yaşındaki çocuk yapmadan etmeden anlamıyor. Kendimi de onu da germek istemiyorum. O yüzden yenileme için bekleyeceğim. Büyük kızım koltuk, masa boyama konusunda ustaydı, bakalım bu nasıl olacak:))
Bizimki iki yaşına yeni girmişti. İki dakika tuvalete gittim. Bi geldim ki salon duvarını komple siyaha boyamışAy deme biz mobilyalı eve kiraya çıktık yaza kadar. Umarım benim afacanlar boyama içine girmezler o zamana kadar. Şimdi 15 aylık oldular pata pata koşuyorlar evin içinde. Zavallı aşağıdakiler
Işte bizimkiler tam ikiye girerken taşınırız kısmetse. Ama bu sonbahar anaokuluna başlıyorlar orda öğrendikleri aktivelerin evde devamı gelir muhakkak Bizimki iki yaşına yeni girmişti. İki dakika tuvalete gittim. Bi geldim ki salon duvarını komple siyaha boyamış“Anne bak senin için çok güzel bir resim yaptım” dedi heyecanlı heyecanlı. Ben de “ Çok güzel olmuş canım” dedim artık ne diyeyim Öyle başladı bizim durum. 3 yaşa kadar duvarları ve koltukları boyadı. Sonra kendi bıraktı.
Yalnız nasıl şok olmuşsundur siyah duvarı görünceBizimki iki yaşına yeni girmişti. İki dakika tuvalete gittim. Bi geldim ki salon duvarını komple siyaha boyamış“Anne bak senin için çok güzel bir resim yaptım” dedi heyecanlı heyecanlı. Ben de “ Çok güzel olmuş canım” dedim artık ne diyeyim Öyle başladı bizim durum. 3 yaşa kadar duvarları ve koltukları boyadı. Sonra kendi bıraktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?