Sağol canim leke olmadı çift yastik kullaniyoruz hep o yüzden kafamız duvara değmiyorNe kadar dikkatlisin
Söylemesen fark etmiyorum.
Mia- güle güle kullan
Bişey sorcam başlık yok ya duvar leke olmuyor mu?
Ya da kitap okurken yaslanınca filan duvar üşütmüyo mu?
Sıra diğer taraflara da gelecek çünkü bebek alışveeişine başladım eve kargo yağmaya başladıEline sağlık mutfakta baya eleme oldu
Yaaa benim eşimin saçı ipince telli hemen anında yağlanıyorSağol canim leke olmadı çift yastik kullaniyoruz hep o yüzden kafamız duvara değmiyor
Kitap okurken yastıkları üst üste koyuyorum yokluğunu hiç hissetmedim.
Güle güle kullanın inşallahSıra diğer taraflara da gelecek çünkü bebek alışveeişine başladım eve kargo yağmaya başladıonlara yer açmak zorundayım
İnşallah canım inşallah sağlıkla sıhhatle olsun inşallahGüle güle kullanın inşallah
Ne güzel
Başlık olmayınca yastik kullanırdıYaaa benim eşimin saçı ipince telli hemen anında yağlanıyor
Mesela bir dönem tv vardı yatağın karşısında habire yaslanıp izledi
Öyle olsa kesin duvar kirlenirdi
Off benim ev pasaklı doluBaşlık olmayınca yastik kullanırdı
Olduğu kadar yap çünkü sen yaptığın sürece kimse anlamaz iş yapmaları gerektiğiniOff benim ev pasaklı doluşimdi birde kakalı gelecek
Şu an kimse yapmıyor ev göçmüş durumdaOlduğu kadar yap çünkü sen yaptığın sürece kimse anlamaz iş yapmaları gerektiğini
Birde eşya elemesi yapıyorsunŞu an kimse yapmıyor ev göçmüş durumda✌
Bir yemek yapıyorum bir de çamaşır atıyorum ✌
Daha o safhaya geçmedim . Hepsini bir anda atamıyorumBirde eşya elemesi yapıyorsun
Baya bir eşya gitti yinedeDaha o safhaya geçmedim . Hepsini bir anda atamıyorumdışarı çıkarken parça parça atıyorum
Yer varsa almanızı tavsiye ederim. Benimkiler de bu sene başlıyor ilkokula. Eşim masalari kendi yaptı, ben boyayacagim. Çocuklar çok sevindi hemen masalarına şahsi eşyalarını koydular.Merhabalar sizlere bir şey danışmak isterim. Birinci sınıfa gidecek bir minnağım var. Çalışma masası almalı mıyım acaba? Yoksa hani mutfak masası ne güne mi duruyorBen disiplin olsun, ona özel yeri olsun, orayı temiz tutsun, sorumluluk alsın vs diye düşünerek masası olsun diyorum ama tecrübe ve fikirlerinizi de merak ettim.
Nice mutlu yıllaraİyi aklamlar kızzlar
Bugün doğumgünüm
Sabahtan ablam geldi pasta almışlar
Yemek olarak sarma dolma yaptık dedikoduya dalınca yemeğin dibini yaktık
Akşama doğru deprem olmuş biz hissetmedik ama büyük kızım dershanede hissetmiş eve göndermişler
Teşekkür ederim canımNice mutlu yıllara
hoşbuldum mikancımAh Suhan aklımdaydın nasıl sevindim döndüğünehoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?