Yerim var evet o konuda sıkıntım yokYer varsa almanızı tavsiye ederim. Benimkiler de bu sene başlıyor ilkokula. Eşim masalari kendi yaptı, ben boyayacagim. Çocuklar çok sevindi hemen masalarına şahsi eşyalarını koydular.
Ikea cok güzel eskiden çok uygundu ne güzel alabildigimiz günlerde oyuncak dolabi masa sandalye felan almıştımYerim var evet o konuda sıkıntım yokİkizler herhalde sizin Allah bağışlasın ❤ Evet genel görüş masası olsun yönünde, tertip düzen için. Güle güle kullansınlar baba becerikli sanırım. Ben de ikeadan bir model baktım, sipariş etmeyi düşünüyorum onu. İlk defa ikeadan alışveriş yapacağım, umarım güzel çıkar.
Hayırlı olsun inşallah . Gitmeden 3 tane felan klima alın şimdidenselamlar..nasılsınız
ben neler yaptım?
adanaya yerleşiyoruz yavaş yavaş..eşim işi gereği adanaya gidip geliyor belli zamanlarda.istediğim gibi bir ev bulabilirsek bir sene gibi bir sürede planlarımız içinde .küçük oğlum okula başlıyor.normalde büyüğü özele gönderiyordum şimdi ikisinide devlete aldırdık.baya bi araştırdım zor karar verdik.inş güzel olacak.yatırım anlamında hep dolar euro altın gidiyordum bi kaç yıl içinde baya baktım olmuyor borsaya giriş yaptım. benden şimdilik böyle
Canım hoşgeliyorsunuz nereye taşınacaksınızselamlar..nasılsınız
ben neler yaptım?
adanaya yerleşiyoruz yavaş yavaş..eşim işi gereği adanaya gidip geliyor belli zamanlarda.istediğim gibi bir ev bulabilirsek bir sene gibi bir sürede planlarımız içinde .küçük oğlum okula başlıyor.normalde büyüğü özele gönderiyordum şimdi ikisinide devlete aldırdık.baya bi araştırdım zor karar verdik.inş güzel olacak.yatırım anlamında hep dolar euro altın gidiyordum bi kaç yıl içinde baya baktım olmuyor borsaya giriş yaptım. benden şimdilik böyle
Bak en güzel tavsiyeHayırlı olsun inşallah . Gitmeden 3 tane felan klima alın şimdiden
Kızın doğumgünü süsleri ve elbisesi geldi çok güzel olmuş
Geriye ikramlıklar kaldı
Pastasını soracağım
Ya kızlar neler olur ikramlık evde yapmayı düşünmüyorum herşeyi hazır alacağım kaç çeşit olsun ve neler olsun
Hhahaahha doğru benimde aklıma onlar geldi ama onda hiç hamur işi yok kiYemeğe gittiginiz kadini ara bacım o profosyoneldi bu konulardabiz kısır mercimek köftesi pattis salatasi biliyoz
Külahta felan bisiler yapıyorlardı çocuklar sever resim atayım durHhahaahha doğru benimde aklıma onlar geldi ama onda hiç hamur işi yok kisebze ve mantar ağırlıklı çocuklar da onu sevmez
Yaprak sarma,,,rus salatası,,,pizza poğaça,,,, makaron şimdilik aklıma gelenler
Ayyy çok tatlişşşKülahta felan bisiler yapıyorlardı çocuklar sever resim atayım dur
Bildirim felan gelmiyo bazenAyyy çok tatlişşş
Bu arada ben alıntıları görmüyorum yaaaa
Ya evet her şey çok pahalı tabi ama ucuz da pek bir şey kalmadı sanki yaIkea cok güzel eskiden çok uygundu ne güzel alabildigimiz günlerde oyuncak dolabi masa sandalye felan almıştım
Iyi düşünmüşsünüz güle güle kullansin ufaklık. Evet benimkiler ikizYerim var evet o konuda sıkıntım yokİkizler herhalde sizin Allah bağışlasın ❤ Evet genel görüş masası olsun yönünde, tertip düzen için. Güle güle kullansınlar baba becerikli sanırım. Ben de ikeadan bir model baktım, sipariş etmeyi düşünüyorum onu. İlk defa ikeadan alışveriş yapacağım, umarım güzel çıkar.
Ikea ürünlerinden çok memnunumYerim var evet o konuda sıkıntım yokİkizler herhalde sizin Allah bağışlasın ❤ Evet genel görüş masası olsun yönünde, tertip düzen için. Güle güle kullansınlar baba becerikli sanırım. Ben de ikeadan bir model baktım, sipariş etmeyi düşünüyorum onu. İlk defa ikeadan alışveriş yapacağım, umarım güzel çıkar.
Kolaylıklar diliyorum taşınma okul işleri baya zor süreçselamlar..nasılsınız
ben neler yaptım?
Mutlu yaşları olsun canım benimSelamlar
Dün Eylülü anneme bıraktık doğum günü bugündü ama dün kutladık hep beraber iyi oldu.
Eşim kendine alışveriş yaptı. Ben birsey almadım
Akşam da ablama gittik yeğenimin doğum gününü kutladık kedileri var öyle uysal sakin ki tüy fazla dökmüyormuş kokusu da yoktu alerji hissetmedik Eylül çok istiyordu tatil dönüşü alabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?