Yer varsa almanızı tavsiye ederim. Benimkiler de bu sene başlıyor ilkokula. Eşim masalari kendi yaptı, ben boyayacagim. Çocuklar çok sevindi hemen masalarına şahsi eşyalarını koydular.
Yerim var evet o konuda sıkıntım yok İkizler herhalde sizin Allah bağışlasın ❤ Evet genel görüş masası olsun yönünde, tertip düzen için. Güle güle kullansınlar baba becerikli sanırım. Ben de ikeadan bir model baktım, sipariş etmeyi düşünüyorum onu. İlk defa ikeadan alışveriş yapacağım, umarım güzel çıkar.

selamlar..nasılsınız
ben neler yaptım?
adanaya yerleşiyoruz yavaş yavaş..eşim işi gereği adanaya gidip geliyor belli zamanlarda.istediğim gibi bir ev bulabilirsek bir sene gibi bir sürede planlarımız içinde .küçük oğlum okula başlıyor.normalde büyüğü özele gönderiyordum şimdi ikisinide devlete aldırdık.baya bi araştırdım zor karar verdik.inş güzel olacak.yatırım anlamında hep dolar euro altın gidiyordum bi kaç yıl içinde baya baktım olmuyor borsaya giriş yaptım. benden şimdilik böyle

Ikea cok güzel eskiden çok uygundu ne güzel alabildigimiz günlerde oyuncak dolabi masa sandalye felan almıştım

Hayırlı olsun inşallah . Gitmeden 3 tane felan klima alın şimdiden

Canım hoşgeliyorsunuz nereye taşınacaksınız
Okulu istersen özelden yazabilirsin belki yorumum olur

Yemeğe gittiginiz kadini ara bacım o profosyoneldi bu konularda biz kısır mercimek köftesi pattis salatasi biliyoz

Yemeğe gittiginiz kadini ara bacım o profosyoneldi bu konularda biz kısır mercimek köftesi pattis salatasi biliyoz
Hhahaahha doğru benimde aklıma onlar geldi ama onda hiç hamur işi yok kisebze ve mantar ağırlıklı çocuklar da onu sevmez

Yaprak sarma,,,rus salatası,,,pizza poğaça,,,, makaron şimdilik aklıma gelenler

Hhahaahha doğru benimde aklıma onlar geldi ama onda hiç hamur işi yok kisebze ve mantar ağırlıklı çocuklar da onu sevmez

Yaprak sarma,,,rus salatası,,,pizza poğaça,,,, makaron şimdilik aklıma gelenler
Külahta felan bisiler yapıyorlardı çocuklar sever resim atayım dur

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-19-15-31-23-339_com.android.chrome.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2023-08-19-15-31-06-068_com.android.chrome.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 37
Ikea cok güzel eskiden çok uygundu ne güzel alabildigimiz günlerde oyuncak dolabi masa sandalye felan almıştım
Ya evet her şey çok pahalı tabi ama ucuz da pek bir şey kalmadı sanki ya Ayakları uzayıp kısaldığı için beğendim aslında ama muadilini bulursam onu da alabilirim çok mühim değil.

Iyi düşünmüşsünüz güle güle kullansin ufaklık. Evet benimkiler ikiz teşekkür ederim.

Ikea ürünlerinden çok memnunum

Kolaylıklar diliyorum taşınma okul işleri baya zor süreç

Selamlar
Dün Eylülü anneme bıraktık doğum günü bugündü ama dün kutladık hep beraber iyi oldu.
Eşim kendine alışveriş yaptı. Ben birsey almadım
Akşam da ablama gittik yeğenimin doğum gününü kutladık kedileri var öyle uysal sakin ki tüy fazla dökmüyormuş kokusu da yoktu alerji hissetmedik Eylül çok istiyordu tatil dönüşü alabiliriz.

Mutlu yaşları olsun canım benim

Yaaa ne güzel cinsi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…