Evet ödev işleri zor olur onun dışında git gel yapmamak çok güzelBüyükler sabahçı olacakmış bizim küçükler öğlenci olacakmış canım hayırlısı olsun bakalım nasi olacak git gel olmayacak orası güzelde18.30 olacakmış çıkış saati çok geç
Sağol canimBayıldım canım rengi felan çok güzel olmuş yatağın başlığını atasim geldi bak simdi
GunaydinGünaydınlarrr
Mia komodinlerin hayırlı olsun güle güle kullan
Günaydınlaar, mia bayıldım komodinlere, ama hala gözüm bi başlık arıyor
sanki apliklerin bronz metalden olsa daha da can alıcı durabilir gibi düşündüm.Duvar aplikleri biraz daha yukarıya monte edilecek
aynen aynen ona da elbet sıra gelecektirSağol canim
Tablo eksik gibi geliyor banadaorada bir boşluk oldu dimi.
Önceki günler yazmıştım karyola hariç oda istediğim gibi oldu diye ama en son değiştiririm acelesi yok diğer odalardaki eksikler tamamlansın.
Ahsapla gold çok güzel oluyorsanki apliklerin bronz metalden olsa daha da can alıcı durabilir gibi düşündüm.
Evet son zamanlarda ev dağılmıyor yatak topla, bulaşık, varsa camasir isleri yap,robotu çalıştır bitiyor işler.aynen aynen ona da elbet sıra gelecektir
tam aradığım minimallikte ve sadelikte, temizlik hiç yormuyordur seni.
Klima suyunu ütü suyu olarak kullanabilirsin canım.Dinlene dinlene buzdolabini düzenledim
Birazdan balkonu yıkayacağım
Ben suları kovada biriktiriyorum mesela duş alırken su ısınana kadar yarım kova su doluyor.
Temizliği bu suyla yapıyorum.
Klimadan çıkan suyu da kullanacağım birazdan.
Meyve yıkarken çıkan suyla çiçekleri suluyorum.
Çok daha eksiklerimiz olsada bu konuda elimden geleni yapıyorum.
Ne kadar dikkatlisinGünaydınlaar, mia bayıldım komodinlere, ama hala gözüm bi başlık arıyor
İyi fikirKlima suyunu ütü suyu olarak kullanabilirsin canım.
Eline sağlık mutfakta baya eleme olduBugün neler attım?
4 porselen yemek tabağı
2 tatlı tabağı
2 çorba kasesi
6 lı keremika kapaklı kahvaltı seti✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?