Hep destek tam destekAynen anladım canım 250 deyince favorimde duruyordu benimdetakipteyim ben tamam
100 lira fark yani az değilHep destek tam destek
Ben favoriye ekledigimde o kadar yoktu fiyatı kız 160 felandi yaniBen aldım ya kesin fiyatı düşer
Aynen bende onu farkettim kendi sitesinden alıyorum bende bide tonik aldım ya geçen gün trendyolda 300 lira felan di fiyatı rossmandan yarı fiyatina aldimTrendyol çok fark koymaya başladı artık
Ürünleri kendi sitesinden almak daha mantıklı
Arkadaşım hep öyle yapıyor hem puan kazanıyor hem uyguna alıyor
İyi yapmışsın. Artık nerde indirim biz oradaAynen bende onu farkettim kendi sitesinden alıyorum bende bide tonik aldım ya geçen gün trendyolda 300 lira felan di fiyatı rossmandan yarı fiyatina aldim
Boşver çıktığı yere kadar çıksınİşlerimi bitirdim eve geldim euro alacaktım eşim dolar al dedi dolardan beklentimiz çok yüksek hadi bakalım ama tabi çok çıkmasın artık zam olmasın ona razıyım
Terziye gittim hemen yaparım dedi orada bekledim markete uğrayıp eve döndüm.
Yok ya çıkmasın desteyle para verip 2-3 kagit dolar alıyoruz şaka gibiBoşver çıktığı yere kadar çıksın
Aynen o kısmı zor olabilirSadece her siteye üye ol vs onlar ugrastiriyo biraz ama olsunbide şifrelerini unutuyorum hepsinin
Bende 3 ay önce 165 e almıştımBen favoriye ekledigimde o kadar yoktu fiyatı kız 160 felandi yani
Evet ya tek tek sitelere üye olmak ben çok üşeniyorumAynen o kısmı zor olabilir
100 tl fark çok amaEvet ya tek tek sitelere üye olmak ben çok üşeniyorum
Dimi indiriyorum o zaman watsonsu100 tl fark çok ama
Aynen artık ürün bitmeye yakın indirim takip etmekte fayda varDimi indiriyorum o zaman watsonsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?