Evet canım küçüklüğümden beri böyle hiç yiyemiyorum canım cekiyo ama balık yemeğe gittigimizde felan bende salata ekmek yerim tavuğu mangalda yiyemiyorum bende tavuk döner tantuni yiyom ama bende tuhafim

Canım çekti bak zurna dürüm

Evet canım küçüklüğümden beri böyle hiç yiyemiyorum canım cekiyo ama balık yemeğe gittigimizde felan bende salata ekmek yerim tavuğu mangalda yiyemiyorum bende tavuk döner tantuni yiyom ama bende tuhafim
O arkadaşım küçükken yemek istemezmiş annesi zorla yedirmek istermiş her kurbanda dayak yerdim diyor
Belki bu kadar üstüne gitmeseydi yiyebilirdi

Demek ki içten geliyor yiyememek

Ben aç kalırdım herhalde yemeseydim

Nerdesiniz kızlar

Yemek yendi bulaşık çalıştırdım
Yarın boşaltırım
Yarın biraz ütüm var

Yemek kuru fasulye kaldı biraz yanına yeşil mercimek ısladım tereyağlı yeşil mercimekli bulgur pilavı yapacağım cacık da yaparım yarın da öyle olsun

Kedişe tarak ,,,büyük kıza bir iki kırtasiye malzemesi aldım

Bugünlük böyle

Eylül’ün doğum günü kutlu olsun

mutlu ve de sağlıklı yaşlar

Dün camasir kurutma teli ve Eylülün şampuanı geldi. Açmadım henüz birazdan bakarım.
Bol bol dizi izledim.

Bugün biraz işim var dışarıda terzi, kuyumcu, markete gidilecek.

Dün camasir kurutma teli ve Eylülün şampuanı geldi. Açmadım henüz birazdan bakarım.
Bol bol dizi izledim.

Bugün biraz işim var dışarıda terzi, kuyumcu, markete gidilecek.
Kolay gelsin canım bugün aşırı sıcak dışarısı sabah erken gittik ama yinede çok sıcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…