Evet canım küçüklüğümden beri böyle hiç yiyemiyorum canım cekiyo amaHep mi böyleydin
Bir arkadaşım vardı o da böyleydi ama hiç pişiremezdi bile
Beraber pikniğe gittik mangalı yelledi mis gibi kokuyor dedi ama asla ağzına süremedi
Hatta bir kede dönerciye gittik içine tavuk hariç malzemeleri kattırdı salata patates turşu sos filan 2 lokma yedi aklıma tavuk geliyor dedi yiyemedi bıraktı
Canım çekti bak zurna dürümHep mi böyleydin
Bir arkadaşım vardı o da böyleydi ama hiç pişiremezdi bile
Beraber pikniğe gittik mangalı yelledi mis gibi kokuyor dedi ama asla ağzına süremedi
Hatta bir kede dönerciye gittik içine tavuk hariç malzemeleri kattırdı salata patates turşu sos filan 2 lokma yedi aklıma tavuk geliyor dedi yiyemedi bıraktı
O arkadaşım küçükken yemek istemezmiş annesi zorla yedirmek istermiş her kurbanda dayak yerdim diyorEvet canım küçüklüğümden beri böyle hiç yiyemiyorum canım cekiyo amabalık yemeğe gittigimizde felan bende salata ekmek yerim tavuğu mangalda yiyemiyorum bende tavuk döner tantuni yiyom ama bende tuhafim
Güle güle kullan canımTonik ve collegen aldım 500 liraama collegen iki kutuydu Eylül Ekim gibi serum alışverişim olur çok pahalı serumlar parça parça alirim
Eylül’ün doğum günü kutlu olsunSelamlar
Dün Eylülü anneme bıraktık doğum günü bugündü ama dün kutladık hep beraber iyi oldu.
Eşim kendine alışveriş yaptı. Ben birsey almadım
Akşam da ablama gittik yeğenimin doğum gününü kutladık kedileri var öyle uysal sakin ki tüy fazla dökmüyormuş kokusu da yoktu alerji hissetmedik Eylül çok istiyordu tatil dönüşü alabiliriz.
mutlu ve de sağlıklı yaşlarSelamlar
Dün Eylülü anneme bıraktık doğum günü bugündü ama dün kutladık hep beraber iyi oldu.
Eşim kendine alışveriş yaptı. Ben birsey almadım
Akşam da ablama gittik yeğenimin doğum gününü kutladık kedileri var öyle uysal sakin ki tüy fazla dökmüyormuş kokusu da yoktu alerji hissetmedik Eylül çok istiyordu tatil dönüşü alabiliriz.
Eylül’ün doğum günü kutlu olsun
mutlu ve de sağlıklı yaşlar
Güle güle kullanTonik ve collegen aldım 500 liraama collegen iki kutuydu Eylül Ekim gibi serum alışverişim olur çok pahalı serumlar parça parça alirim
GünaydınGünaydın kızlar
Geçmiş olsunGünaydın kızlar discideyiz simdi oğlumu getirdik dolgu yapacaklar
Kolay gelsin canım bugün aşırı sıcak dışarısı sabah erken gittik ama yinede çok sıcaktıDün camasir kurutma teli ve Eylülün şampuanı geldi. Açmadım henüz birazdan bakarım.
Bol bol dizi izledim.
Bugün biraz işim var dışarıda terzi, kuyumcu, markete gidilecek.
Sağol canım kolay geçti şükür ben discide bayılmıştım bi kere o yüzden korktum biraz
Aynen çok şükür ben korkudan dolgu yaptirmamistim en son dişimi çekmek zorunda kalmıştık o zamanda bayilmistimiyi geçti gitti atlattiniz çok şükür
Akşam üzeri çıkarım dışarı evdeki işleri de toparlayayim.Kolay gelsin canım bugün aşırı sıcak dışarısı sabah erken gittik ama yinede çok sıcaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?