Beni de küçükken dişçi azarlamisti o yüzden korkuyordum sonra alıştım.Aynen çok şükür ben korkudan dolgu yaptirmamistim en son dişimi çekmek zorunda kalmıştık o zamanda bayilmistimkorkulacak bişey yokmuş çocuğum sayesinde öğrendim
O camlar hep kalıyorÖyle yap canım dışarı çıkılacak gibi değil bu haftada camlar kaldı
Eylül de tabi ki
Sağol kuzumScss94 canım geçmiş olsun
O zaman da yaparızE okul gidince sileriz bişey olmaz
Yok artık yuhSelam bugün ev silmeyeceğim dedim oturdum kaldım ama içim içimi yiyor herhalde kalkıp birazdan sileceğim
Trendyolda gezdim biraz clear şampuan indirimdeydi aldım
Rexona roll unum 250 teleeee olmuş yuh dedim ama aldım
Pazarı hallettim markete girdim
Güle güle kullan canım a101 den felan bakaydin rollon çok pahalı ya 250 olur muSelam bugün ev silmeyeceğim dedim oturdum kaldım ama içim içimi yiyor herhalde kalkıp birazdan sileceğim
Trendyolda gezdim biraz clear şampuan indirimdeydi aldım
Rexona roll unum 250 teleeee olmuş yuh dedim ama aldım
Pazarı hallettim markete girdim
Dimi ya eksik hiç bitmiyor bu ay patladım zatenYok artık yuhteyzem yurt dışından getirdi bu sene rollon yüz maskesi rimel felan getirmiş sağolsun Ertusa eşofman aldım bende okul aciliyo ya eksikler neden bitmiyor
Bunun kokusunu işlevini çok beğeniyorum canım var evde başla markadan ama bu olsunduGüle güle kullan canım a101 den felan bakaydin rollon çok pahalı ya 250 olur mu
Rossmanda indirim vardı canım bı bak orda uygundu çok satanlar listesinde ki rollon biliyom onu iptal et rossmandan alBunun kokusunu işlevini çok beğeniyorum canım var evde başla markadan ama bu olsundu
Soldaki canım işte benimkiRossmanda indirim vardı canım bı bak orda uygundu çok satanlar listesinde ki rollon biliyom onu iptal et rossmandan albaktım da stok kalmamış
Aynen anladım canım 250 deyince favorimde duruyordu benimdeSoldaki canım işte benimkineyse indirim olursa haber ver stoklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?