Oturdukça yoruldum bir kahve yaptım.

Dün eşime beni erken uyandır demiştim 10 da uyandırdı ben zaten bu saatte uyanıyorum niye uyandırdın ki dedim
Alarm kurmaya başlayacağım artık

Selam bugün ev silmeyeceğim dedim oturdum kaldım ama içim içimi yiyor herhalde kalkıp birazdan sileceğim

Trendyolda gezdim biraz clear şampuan indirimdeydi aldım
Rexona roll unum 250 teleeee olmuş yuh dedim ama aldım

Pazarı hallettim markete girdim

Yok artık yuh teyzem yurt dışından getirdi bu sene rollon yüz maskesi rimel felan getirmiş sağolsun Ertusa eşofman aldım bende okul aciliyo ya eksikler neden bitmiyor

Güle güle kullan canım a101 den felan bakaydin rollon çok pahalı ya 250 olur mu

Yok artık yuh teyzem yurt dışından getirdi bu sene rollon yüz maskesi rimel felan getirmiş sağolsun Ertusa eşofman aldım bende okul aciliyo ya eksikler neden bitmiyor
Dimi ya eksik hiç bitmiyor bu ay patladım zaten
Ne zaman dikkat edeyim az harcayayım desem hep daha fazla harcıyorum aynı diyetteykenki gibi az yiyim dedikçe abartoyorum

Bunun kokusunu işlevini çok beğeniyorum canım var evde başla markadan ama bu olsundu
Rossmanda indirim vardı canım bı bak orda uygundu çok satanlar listesinde ki rollon biliyom onu iptal et rossmandan al baktım da stok kalmamış

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-22-16-06-43-465_com.android.chrome.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 40
Rossmanda indirim vardı canım bı bak orda uygundu çok satanlar listesinde ki rollon biliyom onu iptal et rossmandan al baktım da stok kalmamış
Soldaki canım işte benimkineyse indirim olursa haber ver stoklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…