İyi geceler kızlar küçüğüm ancak uyudu

Dışarı çıktık dönüşte markete uğradık

Kızlar a101 e valiz gelmiş trendyol fiyatı 1500 polo marka a101 de 529 du eşim de uygunmuş dedi bir büyük boy bir orta boy aldık

Merhaba kızlar ne çok yazmışsiniz oku oku bitiremedim
Eylül ayına girdik. Bu ay mahalledeki geleneksel bit pazarına dahil olduk. Evdeki fazla olan eşyaları, kıyafetleri bahçeye sergileyeceğiz bir pazar günü gelen çok ucuza alıp gidecek.
Ben şimdiden 4 büyük hurç kıyafet ve çocuklarin oyuncaklarindan ayırdım. Minimalist yaşamak da zor çocuklarla. Her daim yeni birşey ekleniyor. Küçülen kıyafetleri ayırdım. Oyuncaklari çocuklarla ayirdik elbette. Neyse benim ve eşimin kıyafetlerinden de ayırdım oldukça. Bakalım nasıl geçecek.

Yaaaa ne kadar güzel birşeyyy gitsin evdeki fazlalıklarrrrrr

Günaydın kızlarhayırlı cumalar

Bugün kuaför işim var çıkacağım
Kızıma hediye bakacağım (barbie rüya karavanı istiyor ben yok dedim çok pahalı ama bakalım babası ne alacak)
Kayınbabam para gönderdi ışıklı scooter aldık haberi yok daha

Bugün minnakım doğumgünü
Ama yarın. Kutlayacaz

Nice mutlu yıllara pasta da çok güzel görünüyor

Ne güzel ya çok severim bit pazarını
Bol satışlar olur inşallah

İyi ki doğmuş kuzucum nice güzel mutlu yaşları olsun

bana bildirim gelmiş görmemişim ben, baktım mia valiz hazırlıyor aa gitmiştir tatile dedim gitmemişsin daha mia, kırışır kız içindekiler çok mu erken hazırlamışsın ne :)

herkeslerde bi koşturmaca, eylül ayını da bulduk, en sevdiğim mevsim.

Seyehat ütüsü var.
Eksikleri anca tamamlıyorum

Nice yaşları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…