Tmm canım bende çok merak ediyorumPasta gelince foto at çok merak ederim
İyi alışverişlerGünaydın
Dün market ve kirtasiye ye gittik.
Bugün de okul kıyafeti alacağız.
Yaaaa ne kadar güzel birşeyyy gitsin evdeki fazlalıklarrrrrrMerhaba kızlar ne çok yazmışsinizoku oku bitiremedim
Eylül ayına girdik. Bu ay mahalledeki geleneksel bit pazarına dahil olduk. Evdeki fazla olan eşyaları, kıyafetleri bahçeye sergileyeceğiz bir pazar günü gelen çok ucuza alıp gidecek.
Ben şimdiden 4 büyük hurç kıyafet ve çocuklarin oyuncaklarindan ayırdım. Minimalist yaşamak da zor çocuklarla. Her daim yeni birşey ekleniyor. Küçülen kıyafetleri ayırdım. Oyuncaklari çocuklarla ayirdik elbette. Neyse benim ve eşimin kıyafetlerinden de ayırdım oldukça. Bakalım nasıl geçecek.
Nice mutlu yıllaraGünaydın kızlarhayırlı cumalar
Bugün kuaför işim var çıkacağım
Kızıma hediye bakacağım (barbie rüya karavanı istiyor ben yok dedim çok pahalı ama bakalım babası ne alacak)
Kayınbabam para gönderdi ışıklı scooter aldık haberi yok daha
Bugün minnakım doğumgünü
Ama yarın. Kutlayacaz
Bizimkiler de pazartesi ilkokula başlıyor. Evde bir heyecan sormaGünaydın
Dün market ve kirtasiye ye gittik.
Bugün de okul kıyafeti alacağız.
Teşekkür ederim canım pasta inşallah görseldeki gibi gelirNice mutlu yıllarapasta da çok güzel görünüyor
Oyy büyüdüler okula başladılar bileBizimkiler de pazartesi ilkokula başlıyor. Evde bir heyecan sorma
Ne güzel ya çok severim bit pazarınıMerhaba kızlar ne çok yazmışsinizoku oku bitiremedim
Eylül ayına girdik. Bu ay mahalledeki geleneksel bit pazarına dahil olduk. Evdeki fazla olan eşyaları, kıyafetleri bahçeye sergileyeceğiz bir pazar günü gelen çok ucuza alıp gidecek.
Ben şimdiden 4 büyük hurç kıyafet ve çocuklarin oyuncaklarindan ayırdım. Minimalist yaşamak da zor çocuklarla. Her daim yeni birşey ekleniyor. Küçülen kıyafetleri ayırdım. Oyuncaklari çocuklarla ayirdik elbette. Neyse benim ve eşimin kıyafetlerinden de ayırdım oldukça. Bakalım nasıl geçecek.
İyi ki doğmuş kuzucumGünaydın kızlarhayırlı cumalar
Kızıma hediye bakacağım (barbie rüya karavanı istiyor ben yok dedim çok pahalı ama bakalım babası ne alacak)
Bugün minnakım doğumgünü
Ama yarın. Kutlayacaz
Amin canım teşekkür ederizzzİyi ki doğmuş kuzucumnice güzel mutlu yaşları olsun
bana bildirim gelmiş görmemişim ben, baktım mia valiz hazırlıyor aa gitmiştir tatile dedim gitmemişsin daha mia, kırışır kız içindekiler çok mu erken hazırlamışsın ne :)
herkeslerde bi koşturmaca, eylül ayını da bulduk, en sevdiğim mevsim.
Nice yaşları olsunGünaydın kızlarhayırlı cumalar
Bugün minnakım doğumgünü
Ama yarın. Kutlayacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?