Hatta yarın bir şort daha alayım diyorum 1 tane yeterli gelmeyebilir diye

Scss94 Eylül ayı geldi sen nerdesin
Kmsl Hnd doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara
Mikan geliyorum

Kızlar kendinize iyi bakın
Haftaya görüşürüz
Valla bunu yazmaya geldim
Scss94 Eylül de geldi çattı ne yapıyorsun? Yeni buzdolabınla aşk yasamayı bırak. Derhal uzaklaş ordan

Mia- 1 hafta buralara uğramayacak mısın? Arada bir foto atarsın sanmıştım

[/QUOTE]
ben altı başka bı mağazadan aldım hemen yırtılıyo normal eşofman altı aldim 2 tane uzun üst vardı biri kısa geljr kesin 1 tane daha alırım yeter Canım
Kmsl Hnd nin doğum günü partisi bitsin diye bekliyorum bugün son günümüz spor malzemelerimi çıkardıım motivasyonum da tamaaaaam yarın başlıyorum yarın Efese gidiyoruz bol yürümüş olurum gelince de biraz karın antrenmani yaparım

ben altı başka bı mağazadan aldım hemen yırtılıyo normal eşofman altı aldim 2 tane uzun üst vardı biri kısa geljr kesin 1 tane daha alırım yeter
Canım
Kmsl Hnd nin doğum günü partisi bitsin diye bekliyorum bugün son günümüz spor malzemelerimi çıkardıım motivasyonum da tamaaaaam yarın başlıyorum yarın Efese gidiyoruz bol yürümüş olurum gelince de biraz karın antrenmani yaparım
[/QUOTE]

Ben de Leslie ile başlayacağım bugün ama yetmez valla benim ağzımı tutmam lazım

Ayyy patates bozulunca çok kötü kokuyo yaa

Bugün çocukların kitaplığını temizleyip düzenledim kitap okuma işinin oğluma geçeceği günü iple çekiyorum

Çalışma odasındaki dolabı baştan aşağı boşaltıl temizleyip düzenledim ki bu iş çok büyüyordu gözümde

Çamaşır nevresim değişme işleri

WCler lavabolar yıkandı

Biraz kişisel bakım yapacağım bugün yarın sahalara dönüyorum sınav görevim var

ben altı başka bı mağazadan aldım hemen yırtılıyo normal eşofman altı aldim 2 tane uzun üst vardı biri kısa geljr kesin 1 tane daha alırım yeter
Canım
[/QUOTE]
Geldim geldimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…