Selam kızlar
Kediyi 2 kere veterinere götürdük ilk gittiğimizde yine yoktu sonra aradı gençlik aşı siparişini verdik tatil dönüşü yapılacak
İşlerim çok bölündü ama az kaldı

Selam kızlar
Kediyi 2 kere veterinere götürdük ilk gittiğimizde yine yoktu sonra aradı gençlik aşı siparişini verdik tatil dönüşü yapılacak
İşlerim çok bölündü ama az kaldı
kolay gelsin canım yorma kendini çok yolda yoracak zaten

kolay gelsin canım yorma kendini çok yolda yoracak zaten
Dönüşte daha yorgun olacağım
Çiçekleri sulayip çöpleri atmam gerek eve gelince aksiyon istemiyorum zaten patatesler bozulmuş tanımadığımız birinden almıştı eşim altta olunca görmemişim sepeti falan yıkadım
Nevresimler değişti
Az işim kaldı sözde yaptıkça çoğalıyor sanki

Ne güzel bir etkinlik. Sonucunuburaya da yazın.

Doğum günü kutlu olsun küçüğün nice seneler
Günaydınlar
Bugün evi baştan sona temizleyecegim
Eksikleri tamamlarım yarın yola çıkacağız.
İyi tatiller miacım. Çıkmadan insan çok yoruluyor evet ev temiz düzenli olsun bir şey eksik olmasın vs derken. Neyse gittiğin yerlerde dinlenip güzel vakit geçirirsin umarım

Oğlana üniforma aldım bugün, kaç tane almak lazım ya 2şer aldım yeter mi ki
2 yazlık 2 kışlık üst 2 pantolon yetiyor hatta yazlık burada az giyiliyor tek almayı düşünüyorum.
Sizin orası sıcak olur tabi
Zamanla yıpraniyor ama aynı renk sweatshirt bulursam onu giyiyor okulda. Hirka falan takviye ediyoruz ayakkabılar nedense simsiyah oluyor hergün

Bi pantolon 1 jogger tarzı eşofman altı gibi 1 tane de şort aldım şimdilik yeter sanırım bakalım
Ayakkabı konusu kanayan yaram 1 ay anca yetiyor

Domates aldim kislik.yapabilirsem konserve olmazsada dogragip direk cıgden buzluga

Bi pantolon 1 jogger tarzı eşofman altı gibi 1 tane de şort aldım şimdilik yeter sanırım bakalım
Ayakkabı konusu kanayan yaram 1 ay anca yetiyor
Güle güle kullansın az gelirse ekleme yaparsın
Sizin okulda kıyafet serbest mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…