kolay gelsin canım yorma kendini çok yolda yoracak zatenSelam kızlar
Kediyi 2 kere veterinere götürdük ilk gittiğimizde yine yoktu sonra aradı gençlik aşı siparişini verdik tatil dönüşü yapılacak
İşlerim çok bölündü ama az kaldı
Dönüşte daha yorgun olacağımkolay gelsin canım yorma kendini çok yolda yoracak zaten
Ne güzel bir etkinlik. Sonucunuburaya da yazın.Merhaba kızlar ne çok yazmışsinizoku oku bitiremedim
Eylül ayına girdik. Bu ay mahalledeki geleneksel bit pazarına dahil olduk. Evdeki fazla olan eşyaları, kıyafetleri bahçeye sergileyeceğiz bir pazar günü gelen çok ucuza alıp gidecek.
Ben şimdiden 4 büyük hurç kıyafet ve çocuklarin oyuncaklarindan ayırdım. Minimalist yaşamak da zor çocuklarla. Her daim yeni birşey ekleniyor. Küçülen kıyafetleri ayırdım. Oyuncaklari çocuklarla ayirdik elbette. Neyse benim ve eşimin kıyafetlerinden de ayırdım oldukça. Bakalım nasıl geçecek.
Doğum günü kutlu olsun küçüğünGünaydın kızlarhayırlı cumalar
Bugün kuaför işim var çıkacağım
Kızıma hediye bakacağım (barbie rüya karavanı istiyor ben yok dedim çok pahalı ama bakalım babası ne alacak)
Kayınbabam para gönderdi ışıklı scooter aldık haberi yok daha
Bugün minnakım doğumgünü
Ama yarın. Kutlayacaz
İyi tatiller miacım. Çıkmadan insan çok yoruluyor evet ev temiz düzenli olsun bir şey eksik olmasın vs derken. Neyse gittiğin yerlerde dinlenip güzel vakit geçirirsin umarımGünaydınlar
Bugün evi baştan sona temizleyecegim
Eksikleri tamamlarım yarın yola çıkacağız.
Güle güle kullan canım, hayırlı olsunKızlar buz dolabı aldıık çok mutluyum
Umarım teşekkürlerDoğum günü kutlu olsun küçüğünnice seneler
İyi tatiller miacım. Çıkmadan insan çok yoruluyor evet ev temiz düzenli olsun bir şey eksik olmasın vs derken. Neyse gittiğin yerlerde dinlenip güzel vakit geçirirsin umarım
2 yazlık 2 kışlık üst 2 pantolon yetiyor hatta yazlık burada az giyiliyor tek almayı düşünüyorum.Oğlana üniforma aldım bugün, kaç tane almak lazım ya 2şer aldım yeter mi ki
Yaaa ne güzelEki Görüntüle 3294940
“Günlerin tam içinde yaşayamayınca, olanlara akıl erdiremeyince, bunlarla oyalanıyoruz işte, kahve pişirmek, çay demlemek... Anılar da öylesine çoğalmış ki bastırıveriyorlar, günü karartıyorlar erkenden.”
Bi pantolon 1 jogger tarzı eşofman altı gibi 1 tane de şort aldım şimdilik yeter sanırım bakalım2 yazlık 2 kışlık üst 2 pantolon yetiyor hatta yazlık burada az giyiliyor tek almayı düşünüyorum.
Sizin orası sıcak olur tabi
Zamanla yıpraniyor ama aynı renk sweatshirt bulursam onu giyiyor okulda. Hirka falan takviye ediyoruz ayakkabılar nedense simsiyah oluyor hergün
Hadi hayirli olsun.en az 9 lot bekliyorum ben.iki sirket daha onay almis.pazartesi izh.yayinlanir diye umuyorum.bana uyarsa almayi planliyorum .para ayarlamam lazim
Hayırlı olsun sanadaHadi hayirli olsun.en az 9 lot bekliyorum ben.iki sirket daha onay almis.pazartesi izh.yayinlanir diye umuyorum.bana uyarsa almayi planliyorum .para ayarlamam lazim
Güle güle kullansın az gelirse ekleme yaparsınBi pantolon 1 jogger tarzı eşofman altı gibi 1 tane de şort aldım şimdilik yeter sanırım bakalım
Ayakkabı konusu kanayan yaram 1 ay anca yetiyor
Yok değil, aynı renk pantolon gibi durduğu için satıcı bundan da giyiyorlar deyince aldım eşofman altı gibi olanıGüle güle kullansın az gelirse ekleme yaparsın
Sizin okulda kıyafet serbest mi
Yok değil, aynı renk pantolon gibi durduğu için satıcı bundan da giyiyorlar deyince aldım eşofman altı gibi olanıondan sordun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?