Ooo süpersinBende mutfaktan bi sürü şey çıkardım çöpe attım baya bişey yenilerini almam gereken şeylerdi çoğu bı de 2 tane tencere kapağı var tencere yokbı tane tencere tavayı ayırdım terasa kutulayip koycam kampa felan gidersek kullanırım diye mia gibi olmadı ama tabi çünkü mutfak dolabım yok ilerde yaptırırım inşallah bakalım zengin olcam inanıyorum manifestomuydu neydi ondan yapıyom
Ooo süpersin
Kiz normalde tencere olur kapak olmaz tam tersi durumu nasıl yaşadın
Bak iyi oldu boşuna yer kapliyorlarmisevet demi acaba niye duruyodu bunlar diğer tencerelere denedim onlara da uymuyo
Günaydın kolay gelsinSelamlar
Bugün planım cam kapı silmek
canım, manifesto ayrı, manifestle sen, aldım, kabul ettim, 7-7-7Bende mutfaktan bi sürü şey çıkardım çöpe attım baya bişey yenilerini almam gereken şeylerdi çoğu bı de 2 tane tencere kapağı var tencere yokbı tane tencere tavayı ayırdım terasa kutulayip koycam kampa felan gidersek kullanırım diye mia gibi olmadı ama tabi çünkü mutfak dolabım yok ilerde yaptırırım inşallah bakalım zengin olcam inanıyorum manifestomuydu neydi ondan yapıyom
Nöbetten selam herkese
canım, manifesto ayrı, manifestle sen, aldım, kabul ettim, 7-7-7
Elinize sağlıkSelam canlar
KV burda eşya atmayı o çok sever.
Onunla beraber onun da gazıyla kıyafet eşya baya elemelere başladık.
Güzel gidiyor şükür.
Satılığa koyucaz çoğu şeyi karar verdik.
Satamazsak dağıtıcaz.
kızlaaarrrr günaaaydıınnnnn...
yaz kabuğumdan çıkmak üzereyim
yaz boyu hava 40'lardayken resmen içim çekildi, evi, kendimi, düzenimi aşırı salmıştım,
henüz daha dün havalar düzelmeye başladı, en azından mutfakta iş yapabilecek serinliğe ulaştık
tam 2 aydır giremediğim ( fazla odama ) çamaşır odasına dalış yaptım, rafları düzenledim, eski oyuncaklardan eledim, ordaki misafir yatak bazasının altına yeniden bakıp revize ettim, yukarı kata çıkacak eşyaları eşimle yolladım, devamında hızımı alamayıp kilere daldım
yani benim rutinimin hava sıcaklığıyla doğrudan alakası var, 2 senedir yaz aylarını bitap şekilde, işten gelip yemeği yer yemez salona klima serinliğine koşarak geçiriyoruz, iş güç hak getire....
bu durum zaten 1 ay daha sürse deliririm heralde...
bitti...
sonbahar geliyor ve tüm düzen yeniden mis gibi oluşuyor, sizleri okumaya devam ediyorum ( işteyken müsait oldugum anlarda ), tüm yavrularımıza iyi bir eğitim öğretim dönemi diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?