- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.165
- 373
- 36
Merhaba msjinizi gördüm tesadüfenÖnce bi toparlayıp süpürüp sileyim sonra detaya gircem arkadaş aradı çocuğu bıraktı şimdi sürekli aynı şeyi yapiyo ya şu hayır demeyi tam anlamıyla öğrenmem gerek1 kere 2 kere olsa neyse ama 35 kere de çocuk bakmak zorunda mıyım ben istesem zaten 2 . Çocuğu yapcam . Ben her yere çocuğumla gittim bugüne kadar sinirlendim neyse
Ay valla sinir oldum bi de emrivaki var kapıdayım falanDedim canım cocugu bıraktım her yer çok kötü dedim gerçekten de öyle her şey yikaniyo şuan yerde halı yok mutfak dağınık ben öyle şeylere takilmam dedi iyi dedim zaten kapidayim diyo
Oyuncak vs. bitmiyor atıyorum atıyorum azalmayıp çoğalıyor sankiMerhaba hanımlar ben arada buraya geliyorum ama evdeki fazlalık bitiriyor beni
Oyuncak çok bizde ama en sonunda paylaşacağım birileriyle böyle olmuyor
merhabalar gerçekten çok sinirliyim ama kimseye hayır diyemediğim için böyle oluyo hep. Bir iki kere olsa çok acil işi olsa neyse. Geçen sene şehir dışına çıktı sırf gezmek için o zaman neymiş babasına zor olurmuş büyüğe ben bakabilirmiymisim sürekli beni bakıcı olarak kullanmak istiyo doldum gerçekten bundan sonra aradığında açmayı düşünmüyorum bı kaç saat sonra mesaj olarak dönerimMerhaba msjinizi gördüm tesadüfen
İnsanlar ne kadar da rahat ,çok çok acil durumlar olsa neyse ama insanlara keyfi sorumluluk vermek falan
Ne bileyim acayip geldi
Ne kadar düşüncesiz bir davranış.Hep çocuğu bırakacağı zamanlar bı önce ki günden arar halimi hatrimi sorar sonra diğer gün çat böyledün aradığında şüphelenmem lazımdi aslında
Yook diğer çocuğu okuluna almaya gidecekmiş zor yürüyomus da e her gün ben bakamam ki sonuçta mecbur bi şekilde gideceklerAy valla sinir oldum bi de emrivaki var kapıdayım falan
neden bırakıyor peki? Yani mecburi bir sebep var mı?
SelamMerhaba hanımlar ben arada buraya geliyorum ama evdeki fazlalık bitiriyor beni
Oyuncak çok bizde ama en sonunda paylaşacağım birileriyle böyle olmuyor
Bebek arabasına koysun çocuğu yani niye perişan ediyor çocuğu da böyleYook diğer çocuğu okuluna almaya gidecekmiş zor yürüyomus da e her gün ben bakamam ki sonuçta mecbur bi şekilde gidecekler
Oyuncak vs. bitmiyor atıyorum atıyorum azalmayıp çoğalıyor sanki
Yatılı mı bıraktı yanimerhabalar gerçekten çok sinirliyim ama kimseye hayır diyemediğim için böyle oluyo hep. Bir iki kere olsa çok acil işi olsa neyse. Geçen sene şehir dışına çıktı sırf gezmek için o zaman neymiş babasına zor olurmuş büyüğe ben bakabilirmiymisim sürekli beni bakıcı olarak kullanmak istiyo doldum gerçekten bundan sonra aradığında açmayı düşünmüyorum bı kaç saat sonra mesaj olarak dönerimşimdi uyudu çocuk yazık
Bide çıkış saatinden 1 saat önce bıraktı hâlâ da gelmediZaten cocuk uyumuş kalmış yorgunluktan çare üretmek zor değil bir şekilde hayatı kolaylaştırmak gerek başkasına yük olmadan.
Yok ben gündüzleri oyalayacakmisim çocuğun okulu var git gel yapıyorum sürekli demiştimYatılı mı bıraktı yani
Şehir dışına gideceği zaman için sordum yatılı mı bıraktı diyeYok ben gündüzleri oyalayacakmisim çocuğun okulu var git gel yapıyorum sürekli demiştim
Valla canım sessiz kalırsan daha çok yapar ben emanet çocuk alamam çok zorda kalmadıysa arkadaşım hastane durumu filan onun dışında kabul etmem sende sınırını çiz benceÖnce bi toparlayıp süpürüp sileyim sonra detaya gircem arkadaş aradı çocuğu bıraktı şimdi sürekli aynı şeyi yapiyo ya şu hayır demeyi tam anlamıyla öğrenmem gerek1 kere 2 kere olsa neyse ama 35 kere de çocuk bakmak zorunda mıyım ben istesem zaten 2 . Çocuğu yapcam . Ben her yere çocuğumla gittim bugüne kadar sinirlendim neyse
OooooooooooooNormalde görüşmek için hayatta arayıp sormaz mesajlarıma cevap bile vermez bu ayrıntıyı da yazayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?