Merhaba msjinizi gördüm tesadüfen
İnsanlar ne kadar da rahat ,çok çok acil durumlar olsa neyse ama insanlara keyfi sorumluluk vermek falan
Ne bileyim acayip geldi

Dedim canım cocugu bıraktım her yer çok kötü dedim gerçekten de öyle her şey yikaniyo şuan yerde halı yok mutfak dağınık ben öyle şeylere takilmam dedi iyi dedim zaten kapidayim diyo
Ay valla sinir oldum bi de emrivaki var kapıdayım falan
neden bırakıyor peki? Yani mecburi bir sebep var mı?

Merhaba msjinizi gördüm tesadüfen
İnsanlar ne kadar da rahat ,çok çok acil durumlar olsa neyse ama insanlara keyfi sorumluluk vermek falan
Ne bileyim acayip geldi
merhabalar gerçekten çok sinirliyim ama kimseye hayır diyemediğim için böyle oluyo hep. Bir iki kere olsa çok acil işi olsa neyse. Geçen sene şehir dışına çıktı sırf gezmek için o zaman neymiş babasına zor olurmuş büyüğe ben bakabilirmiymisim sürekli beni bakıcı olarak kullanmak istiyo doldum gerçekten bundan sonra aradığında açmayı düşünmüyorum bı kaç saat sonra mesaj olarak dönerim şimdi uyudu çocuk yazık

Zaten cocuk uyumuş kalmış yorgunluktan çare üretmek zor değil bir şekilde hayatı kolaylaştırmak gerek başkasına yük olmadan.

Yatılı mı bıraktı yani

Zaten cocuk uyumuş kalmış yorgunluktan çare üretmek zor değil bir şekilde hayatı kolaylaştırmak gerek başkasına yük olmadan.
Bide çıkış saatinden 1 saat önce bıraktı hâlâ da gelmedi düşündükçe bende sinir oluyorum parmağım kestim bide şimdi

Valla canım sessiz kalırsan daha çok yapar ben emanet çocuk alamam çok zorda kalmadıysa arkadaşım hastane durumu filan onun dışında kabul etmem sende sınırını çiz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…