Kahvaltıdan sonra eşim cumaya gitti geldi annemlere gittik kahve içmeye ordan dönüşte kızıın kırtasiye malzemelerini hallettik bikaç eksik var onları da akşama alacağım

Aynen bizim kedi de kizginliga girdi çok zor geçti veterinere gittik Ocak gibi kisirlastircaz çok zor geçiyomus dişilerde . Atlattık şükür
Yaaaaa yaşı da vardı niye bu zamana kadar kısırlaştırmamışlar ki

Sizin ki de çok hareketli mi

Erkek ama kısırlaştırma sonrası yapma ihtimali yok sanırım inşallah yoktur ya
Yoktur yoktur
Yaaaaa yaşı da vardı niye bu zamana kadar kısırlaştırmamışlar ki

Sizin ki de çok hareketli mi
Sahiplenmek isteyenler kısırlaştırılmış olunca istemiyomuş anlamadım bende dişiler için daha zormuş bu dönem araştırdığım kadarıyla sizin kedi dişi miydi aynen canım çok hareketli sürekli oyun oynamak istiyo geceleri zaten gezinip duruyo oyun oynamayinca artık gece bizim yanımıza gelmiyo ama takur tukur bisiler peşinde hep koltuğu felan tirmaliyo gece

Derin mevzular
Ama tirmalamayi normalde de seviyorlar sadece o konudan değil kadife tarzı kumaşlara yapmazlar tirmalama

Erkek canım
Çok fena ya gece sürekli ısırıp uyandırmaya çalışıyor kapımızı kapatıyoruz kapının önünden ayrılmıyor
Tırmalama tahtası bizde aldık oynamıyor

Erkek canım
Çok fena ya gece sürekli ısırıp uyandırmaya çalışıyor kapımızı kapatıyoruz kapının önünden ayrılmıyor
Tırmalama tahtası bizde aldık oynamıyor
Ya ben kapatmiyorum kapıyı kiyamadigimdan geliyo bi uyandiriyo sevdiriyo kendini gidiyo sonra sahibi yatağa çıkmaya izin vermemiş galiba hiç çıkmıyor yatağa bide mutfağa hiç girmiyo eğitimli kedi

Ya ben kapatmiyorum kapıyı kiyamadigimdan geliyo bi uyandiriyo sevdiriyo kendini gidiyo sonra sahibi yatağa çıkmaya izin vermemiş galiba hiç çıkmıyor yatağa bide mutfağa hiç girmiyo eğitimli kedi
Ayyy çok iyi yok balla benimki fena fena. Yataktan yatağa zıplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…