Ayyyy senin olayda farklıymışGeçen arkadaşlar bize geldi böyle spontane bir şekilde sonra bir işleri vardı kalktılar. Büyük kızları gitmek istemedi bizim de doktor randevumuz vardı çocuklar için. Kalsa olurdu ama doktora gideceğiz dedik. O zaman kalsın deyip gittilerbenim 4 çocukla hastaneye bir girişim vardı ki sormayın millet şok oldu yanımda oturanlar aslında güzel bir şey geniş aile olmak vs diye yorum yapıyordu duydum
Geçmiş olsun , ben de antibiyotik kullanıyorumSelam kızlar sabah uyandım boğazım çok kötü hemen sağlık ocağına gittim antibiyotik yazdı ordan annem uğradım 5 dk hemen tavuklu çorba yapmışiçtim ilacımı da içtim kızı okula bıraktım eve geldim yattım şimdi uyandım
En büyük 9 ortanca 2,5 en küçüğü de daha 3 aylık.Selam
Çocuklarınız kaç yaşında
Belli bir süre mecbur idare ediliyor zamanla büyüdükçe köklü eleme yapilmasi şart
Yok artık kadın resmen kendi çocuğunu başından atiyor,garip geldimerhabalar gerçekten çok sinirliyim ama kimseye hayır diyemediğim için böyle oluyo hep. Bir iki kere olsa çok acil işi olsa neyse. Geçen sene şehir dışına çıktı sırf gezmek için o zaman neymiş babasına zor olurmuş büyüğe ben bakabilirmiymisim sürekli beni bakıcı olarak kullanmak istiyo doldum gerçekten bundan sonra aradığında açmayı düşünmüyorum bı kaç saat sonra mesaj olarak dönerimşimdi uyudu çocuk yazık
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun , ben de antibiyotik kullanıyorum
Hoşgeldin maşallah 3 çocukEn büyük 9 ortanca 2,5 en küçüğü de daha 3 aylık.
Güya ortanca kızdan sonra oyuncak eleme kısmına gececektim sürpriz bebis oldu
Yeni oyuncak almıyorum büyük kızıma çok almışız onları kullanıyoruz ama yltek kişilik babanın altı dolu şuan
Biraz daha bekleyeceğim.
Elbiseleri de saklıyorum küçüklere giydiriyorum
Cok teşekkür ederimHoşgeldin maşallah 3 çocuk
Oyuncakları ne kadar elersek eleyelim bir türlü azAlmıyor ya
Taşınırken elemek en güzeli bizde yaza taşınacağız nasip olırsa bende bayağı bir eleme yapacağımCok teşekkür ederim
Birkaç ay sonra taşınacağım o zaman ufak çaplı girisirim diyorum :)
Size de geçmiş olsun
Ben de bugün halsizim havalar birden soğudu burda
Anladım canım şehir dışında çıktığında babası iki çocuğa bakmakta zorlanacağı için büyük olani akşama kadar oyalayacakmisim yatarken babasına verecekmisim öyle demiştiŞehir dışına gideceği zaman için sordum yatılı mı bıraktı diye
Aynen bende öyle demeyi düşünüyorum yalan söylemek zorunda bırakıyor beni. Bı kere şey anlattı kadınlar için kurslar varya oraya gitmiş çocuklara bakıyorlar ya orda kursa gelen kadınların , ben kursa kayıt olsam çocuğu bıraksam gelmesem olur mu demişYok artık kadın resmen kendi çocuğunu başından atiyor,garip geldi
Şöyle insanlara inanamıyorum ya ver komşuya çocuğu gezmeye git oh ne ala
Bir dahaki seferlere hayır deyin,isim var,dışarı çıkacağım vs
Geçen arkadaşlar bize geldi böyle spontane bir şekilde sonra bir işleri vardı kalktılar. Büyük kızları gitmek istemedi bizim de doktor randevumuz vardı çocuklar için. Kalsa olurdu ama doktora gideceğiz dedik. O zaman kalsın deyip gittilerbenim 4 çocukla hastaneye bir girişim vardı ki sormayın millet şok oldu yanımda oturanlar aslında güzel bir şey geniş aile olmak vs diye yorum yapıyordu duydum
Evet benden kaynaklı zaten öyle sinir oluyorum ama kendi kendimeValla canım sessiz kalırsan daha çok yapar ben emanet çocuk alamam çok zorda kalmadıysa arkadaşım hastane durumu filan onun dışında kabul etmem sende sınırını çiz bence
Ben de aynıyım yaEvet benden kaynaklı zaten öyle sinir oluyorum ama kendi kendime
Bingolde yaşıyorum yazboyu yandık kavruldukTaşınırken elemek en güzeli bizde yaza taşınacağız nasip olırsa bende bayağı bir eleme yapacağım
Teşekkür ederim canım nerde yaşıyorsun burda da dünden beri serinlik var
Hala bu evde ne buluyorsun atacak Allasen resmini çekseydin keşke meraktan çatladım.Selamlar
Bugün son kez dolapları kontrol edip
Dağıttığım büyük odadaki eşyaları elden geçirdim
3 poşet atılacak eşya çıktı
4 büyük poşet eleme yaptım ablama bıraktım.
1 kutu eşimin iş yerine bıraktım.
Banyo bornozlari yıkandı
Ayakkabılar yıkandı
Banyo kilimi yikanacak birazdan
Robot etrafı süpürüyor
Gunluk işleri yapamadım
Bazı eşyalar da yerine yerleşmeyi bekliyor
Akşama kadar evi toparlayıp temizlerim
Sonra bir süre detaya girmeyi düşünmüyorum
Tadilat sonrası halıları yıkamaya verir koltuk perde yıkarım kapıları falan silerim biter.
Toz almana gerek yok kedi halleder :)Günaydın kızlarfare izliyodu içine mi kaçtı diye bakıyo
Eline sağlık baya elemişsinSelamlar
Bugün son kez dolapları kontrol edip
Dağıttığım büyük odadaki eşyaları elden geçirdim
3 poşet atılacak eşya çıktı
4 büyük poşet eleme yaptım ablama bıraktım.
1 kutu eşimin iş yerine bıraktım.
Banyo bornozlari yıkandı
Ayakkabılar yıkandı
Banyo kilimi yikanacak birazdan
Robot etrafı süpürüyor
Gunluk işleri yapamadım
Bazı eşyalar da yerine yerleşmeyi bekliyor
Akşama kadar evi toparlayıp temizlerim
Sonra bir süre detaya girmeyi düşünmüyorum
Tadilat sonrası halıları yıkamaya verir koltuk perde yıkarım kapıları falan silerim biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?