Geçen arkadaşlar bize geldi böyle spontane bir şekilde sonra bir işleri vardı kalktılar. Büyük kızları gitmek istemedi bizim de doktor randevumuz vardı çocuklar için. Kalsa olurdu ama doktora gideceğiz dedik. O zaman kalsın deyip gittiler benim 4 çocukla hastaneye bir girişim vardı ki sormayın millet şok oldu yanımda oturanlar aslında güzel bir şey geniş aile olmak vs diye yorum yapıyordu duydum

Selam kızlar sabah uyandım boğazım çok kötü hemen sağlık ocağına gittim antibiyotik yazdı ordan annem uğradım 5 dk hemen tavuklu çorba yapmış içtim ilacımı da içtim kızı okula bıraktım eve geldim yattım şimdi uyandım

Ayyyy senin olayda farklıymış

Selam
Çocuklarınız kaç yaşında
Belli bir süre mecbur idare ediliyor zamanla büyüdükçe köklü eleme yapilmasi şart
En büyük 9 ortanca 2,5 en küçüğü de daha 3 aylık.
Güya ortanca kızdan sonra oyuncak eleme kısmına gececektim sürpriz bebis oldu
Yeni oyuncak almıyorum büyük kızıma çok almışız onları kullanıyoruz ama yltek kişilik babanın altı dolu şuan
Biraz daha bekleyeceğim.
Elbiseleri de saklıyorum küçüklere giydiriyorum

Yok artık kadın resmen kendi çocuğunu başından atiyor,garip geldi
Şöyle insanlara inanamıyorum ya ver komşuya çocuğu gezmeye git oh ne ala

Bir dahaki seferlere hayır deyin,isim var,dışarı çıkacağım vs

Hoşgeldin maşallah 3 çocuk

Oyuncakları ne kadar elersek eleyelim bir türlü azAlmıyor ya

Cok teşekkür ederim
Birkaç ay sonra taşınacağım o zaman ufak çaplı girisirim diyorum :)
Size de geçmiş olsun
Ben de bugün halsizim havalar birden soğudu burda
Taşınırken elemek en güzeli bizde yaza taşınacağız nasip olırsa bende bayağı bir eleme yapacağım

Teşekkür ederim canım nerde yaşıyorsun burda da dünden beri serinlik var

Kedimiz için camı açamıyorum kızlar biliyorsunuz ki burda eylül ekim ayı pencere açık yatarız onun için cırtcıtlı pencere sinekliği sipariş verdim 1 tane bakalım iş görürse diğer açılan yerlere de yapacağım yoksa pencere kapalı yatamayız

Şehir dışına gideceği zaman için sordum yatılı mı bıraktı diye
Anladım canım şehir dışında çıktığında babası iki çocuğa bakmakta zorlanacağı için büyük olani akşama kadar oyalayacakmisim yatarken babasına verecekmisim öyle demişti yani 35 kere baktiysam çocuklarına bi 35 kere de bakamam demisimdir

Aynen bende öyle demeyi düşünüyorum yalan söylemek zorunda bırakıyor beni. Bı kere şey anlattı kadınlar için kurslar varya oraya gitmiş çocuklara bakıyorlar ya orda kursa gelen kadınların , ben kursa kayıt olsam çocuğu bıraksam gelmesem olur mu demiş

Taşınırken elemek en güzeli bizde yaza taşınacağız nasip olırsa bende bayağı bir eleme yapacağım

Teşekkür ederim canım nerde yaşıyorsun burda da dünden beri serinlik var
Bingolde yaşıyorum yazboyu yandık kavrulduk
2 gündür serin burası sanırım vücut alıştı birden havalar soğuyunca da halsizlestim
İnşallah ocakta taşınacağız o zamana kadar biraz biraz azaltırım

Hala bu evde ne buluyorsun atacak Allasen resmini çekseydin keşke meraktan çatladım.
Ben yıllarca elden çıkarsam diye düşünüp karar veremiyorum.
Ama bugün 2 parça eledim attım hatta direk

Eline sağlık baya elemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…