Onlara sıra gelene kadar daha çok şey var yaBu hızla korkarım ki eşini ve oğlanı da atarsın
Annem de benim için eşime diyordu “işine yaramasak bizi de atacak” diye :) her şeyi atıyormuşum onlara göre.Bu hızla korkarım ki eşini ve oğlanı da atarsın
Evet canım ikinci sınıf oldu. Okul değişikliği oldu okulun hemen yanında ortaokul vardı oraya geçtiler. İnşallah alışırlar en kısa zaman daScss94 siz okul değişikliği mi yaptınız bu sene? Senin oğlun 2 ye gidiyor yanlış hatırlamıyorsam.
Benim kızım da 1 e giderken aynı şeyleri yaşadı. Öğretmen yanımızdan gidince sıkılıyorum, seni özlüyorum diyordu. Ana sınıfında alışıyor çocuklar öğretmenlerin dibinde olmaya, tenefüs de yok. Ama ilkokul öyle değil tabi. Bocalıyorlar :)
Bende çok atıyorum kızlar bişeyi arar da bulamazsa anne attın mı diyorlarAnnem de benim için eşime diyordu “işine yaramasak bizi de atacak” diye :) her şeyi atıyormuşum onlara göre.
Benim kızım da öyleBende çok atıyorum kızlar bişeyi arar da bulamazsa anne attın mı diyorlar
Taşınırken çok şey atacam
Geçmiş olsun canımSlmlar herkese
Dün yorucu ama keyifliydi, yine de sıramı savdığım için çok memnunum11 çocuk vardı siz düşünün ortamı
Yorucu günün gecesi küçük oğlum boğazım ağrıyor diye uyumadı kızım da geniz akıntısından
Bugün sersem gibiyim yine de alt katı süpürüp sildim. Lavabo WC yi yıkadım.
Çocukların pike ve çarşafları yıkandı çünkü dün fena dağıtmışlardı.
Bi sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
Koltukları da süpürdüm.
Çorba yaptım bi de karışık kızartma yapacağım.
Yarın boş günüm dinlenmek istiyorum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun Benimkide hasta gibi yarına randevı aldım. Kulak boğaz hemen gitti gibiSlmlar herkese
Dün yorucu ama keyifliydi, yine de sıramı savdığım için çok memnunum11 çocuk vardı siz düşünün ortamı
Yorucu günün gecesi küçük oğlum boğazım ağrıyor diye uyumadı kızım da geniz akıntısından
Bugün sersem gibiyim yine de alt katı süpürüp sildim. Lavabo WC yi yıkadım.
Çocukların pike ve çarşafları yıkandı çünkü dün fena dağıtmışlardı.
Bi sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
Koltukları da süpürdüm.
Çorba yaptım bi de karışık kızartma yapacağım.
Yarın boş günüm dinlenmek istiyorum
Teşekkür ederim senin oğluşa da çok geçmiş olsunGeçmiş olsun Benimkide hasta gibi yarına randevı aldım. Kulak boğaz hemen gitti gibi
5 gün okul iki gün yüzme futbol
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim senin oğluşa da çok geçmiş olsunnasıl güçlendireceğiz bağışıklıklarını hiç bilmiyorum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Ya benimki tırt valla.Teşekkür ederim senin oğluşa da çok geçmiş olsunnasıl güçlendireceğiz bağışıklıklarını hiç bilmiyorum
Çok küçük daha nasıl yapıcakYa benimki tırt valla.
İki gün nutella ve fıstık ezmesi yedi pert şimdi.
Alerji gıda ile anında azıyor.
Evde misafir var
Sıpam da benim gibi diyet yapması lazım normalde.
Evet canımÇok küçük daha nasıl yapıcak
Misafir kayınvaliden mi?
Zor olur kesinlikleEvet canım
Ya ben diyet bana ayrı yemek onlara ayrı yemek
Zira kahvaltı da aynı
Canım yüzmeyle futbolu aynı haftada mi yapiyo çok yorucu olmaz mı ikisi . Benim oğlan futbola başlarken yüzme kursuna gidiyodu ikisini aynı anda yapamaz demişti futbol hocası çok yorucu geciyo futbolGeçmiş olsun Benimkide hasta gibi yarına randevı aldım. Kulak boğaz hemen gitti gibi
5 gün okul iki gün yüzme futbol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?