Scss94 siz okul değişikliği mi yaptınız bu sene? Senin oğlun 2 ye gidiyor yanlış hatırlamıyorsam.
Benim kızım da 1 e giderken aynı şeyleri yaşadı. Öğretmen yanımızdan gidince sıkılıyorum, seni özlüyorum diyordu. Ana sınıfında alışıyor çocuklar öğretmenlerin dibinde olmaya, tenefüs de yok. Ama ilkokul öyle değil tabi. Bocalıyorlar :)

Evet canım ikinci sınıf oldu. Okul değişikliği oldu okulun hemen yanında ortaokul vardı oraya geçtiler. İnşallah alışırlar en kısa zaman da 1. Sınıfta da anaokulunda da ağladı 3 yıldır agliyo çocuk

Slmlar herkese
Dün yorucu ama keyifliydi, yine de sıramı savdığım için çok memnunum 11 çocuk vardı siz düşünün ortamı

Yorucu günün gecesi küçük oğlum boğazım ağrıyor diye uyumadı kızım da geniz akıntısından

Bugün sersem gibiyim yine de alt katı süpürüp sildim. Lavabo WC yi yıkadım.
Çocukların pike ve çarşafları yıkandı çünkü dün fena dağıtmışlardı.
Bi sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
Koltukları da süpürdüm.
Çorba yaptım bi de karışık kızartma yapacağım.
Yarın boş günüm dinlenmek istiyorum

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun Benimkide hasta gibi yarına randevı aldım. Kulak boğaz hemen gitti gibi
5 gün okul iki gün yüzme futbol

Teşekkür ederim senin oğluşa da çok geçmiş olsun nasıl güçlendireceğiz bağışıklıklarını hiç bilmiyorum
Ya benimki tırt valla.
İki gün nutella ve fıstık ezmesi yedi pert şimdi.
Alerji gıda ile anında azıyor.
Evde misafir var
Sıpam da benim gibi diyet yapması lazım normalde.

Geçmiş olsun Benimkide hasta gibi yarına randevı aldım. Kulak boğaz hemen gitti gibi
5 gün okul iki gün yüzme futbol
Canım yüzmeyle futbolu aynı haftada mi yapiyo çok yorucu olmaz mı ikisi . Benim oğlan futbola başlarken yüzme kursuna gidiyodu ikisini aynı anda yapamaz demişti futbol hocası çok yorucu geciyo futbol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…