Geçmiş olsun.
Hem misafir yorgunluğu Hem hastalık fena olmuş

Pazar günü dışarıda vakit geçirdik.
Kızım ve eşim alışveriş yapti ben birsey almadım.
Yılbaşına kadar butcemi kontrol altında tutmam gerekli sonra kendime harçlık belirlerim.
Sürekli birseylere ihtiyacım varmış gibi hissetmiyorum artık.
Mağazalardan zaten alışveriş yapan birisi değilim
Ama yazın dedimki ayakkabıyı deneyip alıyım kalıplara göre numara da değişiyor
Ama beğendiğim ayakkabıların numarasını bulamadım mesela görevli 40 numara denetiyor 38 numarayı adresinize gönderirim diyor yani işte ben tam numarayı deneyip göreyim amaç zaten o

Neyse yılbaşından sonra alacağım şeyler var tabi ama şimdiden zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum yani acelesi yok

Dün güneş kremimi bitirdim ama yedeklemiştim o yedekle kışı bitiririm

Gelir gider tablosunu güncelleyecegim bugün.

Günaydın kızlar
Cts eşimin okul arkadaşlarıyla pikniğe gittik
Pazar da anne babası oturmaya geldiler
Böylece hafta sonunu bitirmiş olduk
Sabah kızımı okula bıraktım derken 4 veli kahvaltı yaptık spontane oldu ama iyi de oldu. Evde tek başıma hiç bir şey yiyesim gelmiyor.

Geçmiş olsun Benimkide hasta gibi yarına randevı aldım. Kulak boğaz hemen gitti gibi
5 gün okul iki gün yüzme futbol
Geçmiş olsun canım hem yüzme hem de futbol bence çok zorluyordur bir de alerjisi vardı senin oğlunun bildiğim kadarıyla

Ayyy ne güzel büyük kızım 1 e başladığında veliler çok kafa dengiydi uzun bir süre birbirimize gittik geldik çocuklar liseye başlayınca koptuk
Afiyet olsun sohbet iyi gelmiştir

Sağol canım
Ya ben çok çabuk sıkılıyorum nedense o yüzden yüksek rakamlar vermiyorum
Ben de uzun süre kullanabileceğim 4 mevsim bir halı istiyorum. Eskisi yıprandı ve yeni evimize uymuyordu. Halı ve perde konusunda yıpranmadıkça değiştirmem sanırım ya. Perdeler taşınırken komple yenilendi zaten ve çok içime sindi. Sadece mutfaktaki storu sevmedim onu ilk fırsatta değiştirmek istiyorum

Ohhh ne güzel ben nedense sıkılıyorum
Stor perde bence mutfağa uygun değil ya çok pis oluyor tül olsa çıkar yıka as tak
Bir tek kızların odası stor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…