Geçmiş olsun.Slmlar herkese
Dün yorucu ama keyifliydi, yine de sıramı savdığım için çok memnunum11 çocuk vardı siz düşünün ortamı
Yorucu günün gecesi küçük oğlum boğazım ağrıyor diye uyumadı kızım da geniz akıntısından
Bugün sersem gibiyim yine de alt katı süpürüp sildim. Lavabo WC yi yıkadım.
Çocukların pike ve çarşafları yıkandı çünkü dün fena dağıtmışlardı.
Bi sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
Koltukları da süpürdüm.
Çorba yaptım bi de karışık kızartma yapacağım.
Yarın boş günüm dinlenmek istiyorum
Annemler geldi sonra dışarıya çıktık derken ancak gelebildimSelam canım nerelerdeydin
Sürekli bi yorgunluk uyku hali var bende mevsim geçişinden galiba . Çok uykum var ama geceleri de uyuyamıyorum sabah erkenden kalkıyoruz zatenAnnemler geldi sonra dışarıya çıktık derken ancak gelebildim
Siz nasılsınız
Aynı durum bizdede varSürekli bi yorgunluk uyku hali var bende mevsim geçişinden galiba . Çok uykum var ama geceleri de uyuyamıyorum sabah erkenden kalkıyoruz zaten
Teşekkür ederimGeçmiş olsun.
Hem misafir yorgunluğu Hem hastalık fena olmuş
Geçmiş olsun canım hem yüzme hem de futbol bence çok zorluyordur bir de alerjisi vardı senin oğlunun bildiğim kadarıylaGeçmiş olsun Benimkide hasta gibi yarına randevı aldım. Kulak boğaz hemen gitti gibi
5 gün okul iki gün yüzme futbol
Ayyy ne güzel büyük kızım 1 e başladığında veliler çok kafa dengiydi uzun bir süre birbirimize gittik geldik çocuklar liseye başlayınca koptukGünaydın kızlar
Cts eşimin okul arkadaşlarıyla pikniğe gittik
Pazar da anne babası oturmaya geldiler
Böylece hafta sonunu bitirmiş olduk
Sabah kızımı okula bıraktım derken 4 veli kahvaltı yaptık spontane oldu ama iyi de oldu. Evde tek başıma hiç bir şey yiyesim gelmiyor.
Hayırlı olsunKızlar kahve makinama aldım bugün kargoya verildi bile
Bir de kızların odasına halı aldım
Sıra kahve çekirdeğini almamda
Mia- hadi gel sende al gün geçtikçe zamlanıyor
Sağol canımHayırlı olsun
Ben de mutfağa halı alacağım inşallah
Ben de uzun süre kullanabileceğim 4 mevsim bir halı istiyorum. Eskisi yıprandı ve yeni evimize uymuyordu. Halı ve perde konusunda yıpranmadıkça değiştirmem sanırım ya. Perdeler taşınırken komple yenilendi zaten ve çok içime sindi. Sadece mutfaktaki storu sevmedim onu ilk fırsatta değiştirmek istiyorumSağol canım
Ya ben çok çabuk sıkılıyorum nedense o yüzden yüksek rakamlar vermiyorum
Ohhh ne güzel ben nedense sıkılıyorumBen de uzun süre kullanabileceğim 4 mevsim bir halı istiyorum. Eskisi yıprandı ve yeni evimize uymuyordu. Halı ve perde konusunda yıpranmadıkça değiştirmem sanırım ya. Perdeler taşınırken komple yenilendi zaten ve çok içime sindi. Sadece mutfaktaki storu sevmedim onu ilk fırsatta değiştirmek istiyorum
Kızlar kahve makinama aldım bugün kargoya verildi bile
Bir de kızların odasına halı aldım
Sıra kahve çekirdeğini almamda
Mia- hadi gel sende al gün geçtikçe zamlanıyor
Teşekkür ederim canım philips 5400 serisini aldımGüle güle kullan hangi marka aldın
Teşekkür ederim canım philips 5400 serisini aldım
Aynen.Ayyy ne güzel büyük kızım 1 e başladığında veliler çok kafa dengiydi uzun bir süre birbirimize gittik geldik çocuklar liseye başlayınca koptuk
Afiyet olsun sohbet iyi gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?