Selamlar
Akşam çok yorucu geçti
Yemek hazırla toplamak uzun sürdü ocaği sildim .

Sabah kahvaltıdan sonra etrafı toparlayıp süpürdüm gunluk isler bitti.
Annemler gelecek bugün.

Bugün exra birsey yapmak istemiyorum
Acil iş çıkmasın amin

Dükkanı ben kapatmışım ben açayım, ne kadar da çalışkan bir üye

Okula ilk ben gelmişim bugün neyse kahve ve sakinlik güzel

Günaydınlaaaaarrrrrr
Ohhhh erkencisin afiyet olsun
Canım dökülüyor ya seninkinin tüyleri de çok yoğun

Bizimki daha küçük hafiften dökülüyor b vitqmini işe yarıyormuş dökülmemesine ama ben de bakacağım çok dökülürse traş ettiririm yaaa sende bir veterinere sorsan

Bizim ki tras edilmiş hali bu kız anası british longhairmis buda ortaya karışık ama çok tatlıs beee. Veterinere sordum da ben tıraşi dogru bulmuyorum kedilerde dedi .

Bizim ki tras edilmiş hali bu kız anası british longhairmis buda ortaya karışık ama çok tatlıs beee. Veterinere sordum da ben tıraşi dogru bulmuyorum kedilerde dedi .
Amanınnnnn yandın o zaman

Ya bizimki gece bizi uyutmuyor oyun istiyor ısırıyor ama az değil yani can yakıyor

Amanınnnnn yandın o zaman

Ya bizimki gece bizi uyutmuyor oyun istiyor ısırıyor ama az değil yani can yakıyor
Yaa bizim ki de gece oyun istiyo küçük toplar var onla oynuyo kendi kendine biz karşılık vermeyince ısırma felan hiç yok çok uysal bi kedi kiiz kız çocuk erkek çocuk farkı işte

Yaa bizim ki de gece oyun istiyo küçük toplar var onla oynuyo kendi kendine biz karşılık vermeyince ısırma felan hiç yok çok uysal bi kedi kiiz kız çocuk erkek çocuk farkı işte
Ahahahahah doğru bak ama ben küçük cadıdan idmanlıydım ama bu fena ben yanımıza gelsin ıyusun filan diyorum ama yok ısırmasa iyi küçük kıızı uyandırıyor sabahın 5 de

Ahahahahah doğru bak ama ben küçük cadıdan idmanlıydım ama bu fena ben yanımıza gelsin ıyusun filan diyorum ama yok ısırmasa iyi küçük kıızı uyandırıyor sabahın 5 de
ısırdığında biraz yüksek sesle uyarman gerekiyomus galiba canım ne kadar doğru bilmiyorum da araştır bakalım veterinere sor bakalım sende

ısırdığında biraz yüksek sesle uyarman gerekiyomus galiba canım ne kadar doğru bilmiyorum da araştır bakalım veterinere sor bakalım sende
Ahahaha deniyorum hayır diyorum burnuna hafifçe dokunuyorum daha çok hırslanıyor

Selam canlar

Evden eşya atmaya devam.
Elektronik , kablo, tamir malzemesi, boya malzemesi, kıyafet, oyuncak yine baya eleme yaptım.
Çok mutluyum valla.
Atmak, vermek ,elden çıkarmak ne kadar güzelmiş.
Daha kv ile de baya eşya göndercem.
O gidene kadar yine ayıklasam iyi olacak.

Bu hızla korkarım ki eşini ve oğlanı da atarsın

Kızlaaaarrr kızlaaaar insanlıkdışı bir çaba ile temizliği bitirdim şükürler olsun

Evi komple süpürdüm sildim.
Toz aldım.
WC’leri lavaboları yıkadım
Banyoyu sildim.
Dolaplarının tozunu aldım.
Mutfakta 4 tane rafı komple boşaltıp temizleyip yeniden düzenledim. Bir sürü çöp atıldı.
1 makine çamaşır yıkadım serdim.
Mutfaktaki kilimi yıkadım.
Bazı şeylerin yerini değiştirdim.
Eşim ön balkonu yıkadı. Yarın diğerini yıkayacak inşallah

Misafirin temizletme gücü diye bir şey var ya

Aynen katılıyorum öyle bi güç var okurken ben yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…