Sağol canımGeçmiş olsun ikinize de
Mevsim geçişlerinde çok tüy döker.Her gün tariyorum felan ama yok çok dökülüyor mamasını özel aldım bakalım ise yarar inşallah
Ohhhh erkencisin afiyet olsunDükkanı ben kapatmışım ben açayım, ne kadar da çalışkan bir üye
Okula ilk ben gelmişim bugünneyse kahve ve sakinlik güzel
Günaydınlaaaaarrrrrr
Canım dökülüyor ya seninkinin tüyleri de çok yoğunSelamlar kızlar işlerin bir kısmını yaptım gelince süpürüp silcem kedo çok tüylu yaa her yer tüy 2 kere robot aciyom her gündün Vertigo atağı yaşadım gece çok kötüydüm sabaha kadar uyuyamadım erkenden kalkmak zorunda kaldım ertunun doktor randevusu var egzama kulağına kadar gelmiş galiba içi sürekli kaşınıyo diyo şükür bugünümüze yine okuldan gelince dinlenirim artık
Bizim ki tras edilmiş hali bu kızOhhhh erkencisin afiyet olsun
Canım dökülüyor ya seninkinin tüyleri de çok yoğun
Bizimki daha küçük hafiften dökülüyor b vitqmini işe yarıyormuş dökülmemesine ama ben de bakacağım çok dökülürse traş ettiririm yaaa sende bir veterinere sorsan
Amanınnnnn yandın o zamanBizim ki tras edilmiş hali bu kızanası british longhairmis buda ortaya karışık ama çok tatlıs beee. Veterinere sordum da ben tıraşi dogru bulmuyorum kedilerde dedi .
Yaa bizim ki de gece oyun istiyo küçük toplar var onla oynuyo kendi kendine biz karşılık vermeyinceAmanınnnnn yandın o zaman
Ya bizimki gece bizi uyutmuyor oyun istiyor ısırıyor ama az değil yani can yakıyor
Ahahahahah doğru bak ama ben küçük cadıdan idmanlıydım ama bu fena ben yanımıza gelsin ıyusun filan diyorum ama yok ısırmasa iyi küçük kıızı uyandırıyor sabahın 5 deYaa bizim ki de gece oyun istiyo küçük toplar var onla oynuyo kendi kendine biz karşılık vermeyinceısırma felan hiç yok çok uysal bi kedi kiiz kız çocuk erkek çocuk farkı işte
ısırdığında biraz yüksek sesle uyarman gerekiyomus galiba canım ne kadar doğru bilmiyorum da araştır bakalım veterinere sor bakalım sendeAhahahahah doğru bak ama ben küçük cadıdan idmanlıydım ama bu fena ben yanımıza gelsin ıyusun filan diyorum ama yok ısırmasa iyi küçük kıızı uyandırıyor sabahın 5 de
Ahahaha deniyorum hayır diyorum burnuna hafifçe dokunuyorum daha çok hırslanıyorısırdığında biraz yüksek sesle uyarman gerekiyomus galiba canım ne kadar doğru bilmiyorum da araştır bakalım veterinere sor bakalım sende
Yazık kız oyun oynuyorum saniyo büyüyünce akillanirAhahaha deniyorum hayır diyorum burnuna hafifçe dokunuyorum daha çok hırslanıyor
Hiç umudum yokYazık kız oyun oynuyorum saniyo büyüyünce akillanir
Bu hızla korkarım ki eşini ve oğlanı da atarsınSelam canlar
Evden eşya atmaya devam.
Elektronik , kablo, tamir malzemesi, boya malzemesi, kıyafet, oyuncak yine baya eleme yaptım.
Çok mutluyum valla.
Atmak, vermek ,elden çıkarmak ne kadar güzelmiş.
Daha kv ile de baya eşya göndercem.
O gidene kadar yine ayıklasam iyi olacak.
Aynen katılıyorum öyle bi güç varKızlaaaarrr kızlaaaar insanlıkdışı bir çaba ile temizliği bitirdim şükürler olsun
Evi komple süpürdüm sildim.
Toz aldım.
WC’leri lavaboları yıkadım
Banyoyu sildim.
Dolaplarının tozunu aldım.
Mutfakta 4 tane rafı komple boşaltıp temizleyip yeniden düzenledim. Bir sürü çöp atıldı.
1 makine çamaşır yıkadım serdim.
Mutfaktaki kilimi yıkadım.
Bazı şeylerin yerini değiştirdim.
Eşim ön balkonu yıkadı. Yarın diğerini yıkayacak inşallah
Misafirin temizletme gücü diye bir şey var ya
Benim de aklıma gelmedi değilBu hızla korkarım ki eşini ve oğlanı da atarsın
Her yerim ağrıyor şu an, çocukları yatırdım, duş alıp yatıcam inşallahAynen katılıyorum öyle bi güç varokurken ben yoruldum
SüpersinHer yerim ağrıyor şu an, çocukları yatırdım, duş alıp yatıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?