Bende haftaya silerim diye düşündüm çocuğunu bırakan arkadaş aradı çocukları bırakacakmis he dedim getir napiyosun der demez temizliğe başladım dedim 2 çocukla nasıl gidecekmiş gideceği yere bende gidersin hava güzel dedim
. Bı sonra ki aramasında kesinlikle bakmiycam telefona boş bulundum açtım

Ne güzel işler yapılmış
Ben de okuyorum belki istek gelir diye hiç bişey yapasım gelmiyor

Kahvaltı yapmadım cay içtim sadece
Yemek tarhana çorbası
Hindi sote ve bulgur pilavı yaptım

Boş kavanozları poşetleyip kaldırdım annem kullanıyor dıye
Oğlumun odasını süpürdüm
Çamaşır makineye attım

Mutfak toplanacak duruyor ben yatıyorum uyumak istiyorum sadece

Enerji lazım bana

Bende temizlik yapmiycaktim baksana yapasimda yok burdan çıkamadım daha mutfakta bulaşık bekliyo

Ne kadar sıkıntılı birisi müsait misin diye sormakta yok.

Eline sağlık yinede yapmışsın birseyler

Ne kadar sıkıntılı birisi müsait misin diye sormakta yok.
Evet ya sinir ediyo beni durduk yere . Acmiycam bı daha telefonu. Önce nerdesin diyo evdeysem yandım bakmak zorundayım Gecen haftalarda yine bıraktı gitti çocuğu suyunu cikariyo artık bakmam ben kendim doğurup bakarım istesem

Aynen öyle kendi çocuğun sonuçta bir şekilde yaşayıp gidiyorsun evde ne varsa o yeniyor huyunu bilirsin.
Misafir olunca daha yorucu oluyor.

Aynen öyle kendi çocuğun sonuçta bir şekilde yaşayıp gidiyorsun evde ne varsa o yeniyor huyunu bilirsin.
Misafir olunca daha yorucu oluyor.
Kendisiyle gelse her zaman kapım açık zevkle agirlarim aslında agirlardim çünkü artik samimiyetsiz olduğunu bildiğim için yüzünü görmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…