Hatay döner ben geçen sinema çıkışı çocuklarla yedik ama sanırım hergün yiyebilirim

Scss94 arkadaşına gıcık oldum ya, bıraktı mı bırakmadı mı bugün ? Çok müsait olsan bile bu bir sorumluluk yani almak istemeyebilirsin.

Çamaşır serdim bir makine, 1 sepette katlayıp yerleştirdim. Banyoyu sildim WC lavabo yıkadım. Oğluşları yıkadım. Biraz da kişisel bakım yaptım.

Yemeği annem yaptı sağ olsun. Kuru fasülye ve pilav. Kvdem de ıspanaklı sac böreği göndermişti. Yemekten yırttım bugün yani

kahve içeceğim şimdi

Valla bende her gün yerim galiba
Kabul etmedim kibarca işim var dedim ama bi daha telefonlarina saatler sonra dönerim zorla beni bu hale getiriyo tamamen ipler kopacak sanırım bende çok gıcık oluyorum çünkü kafama takiliyo aradığı zaman bahane bulmak zorunda kalıyorum yalan söylemekte istemiyorum

Çok iyi yapmışsın ben de öyle yapıyorum bu tarz şeylerde tahmin ediyorum mesela arama sebebini açmıyorum z

Ben çocuğumu bı kere bile bırakmadım ne ona ne başka arkadaşa dediğin gibi sorumluluk almak istemeyebilirler kimse bakmak zorunda değil ki

Arabanız hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın mikancım.

Ortalığı toparladım. Maskemi yaptım banyoyu sildim Çamaşırlar yikaniyo. Kahvaltımızı yaptiktan sonra kitap okuruz dolaşmaya çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…