Valla bende her gün yerim galibaHatay dönerben geçen sinema çıkışı çocuklarla yedik ama sanırım hergün yiyebilirim
Scss94 arkadaşına gıcık oldum ya, bıraktı mı bırakmadı mı bugün ? Çok müsait olsan bile bu bir sorumluluk yani almak istemeyebilirsin.
Çamaşır serdim bir makine, 1 sepette katlayıp yerleştirdim. Banyoyu sildim WC lavabo yıkadım. Oğluşları yıkadım. Biraz da kişisel bakım yaptım.
Yemeği annem yaptı sağ olsun. Kuru fasülye ve pilav. Kvdem de ıspanaklı sac böreği göndermişti. Yemekten yırttım bugün yani
kahve içeceğim şimdi
Çok iyi yapmışsınValla bende her gün yerim galiba
Kabul etmedim kibarca işim var dedim ama bi daha telefonlarina saatler sonra dönerimzorla beni bu hale getiriyo tamamen ipler kopacak sanırım bende çok gıcık oluyorum çünkü kafama takiliyo aradığı zaman bahane bulmak zorunda kalıyorum yalan söylemekte istemiyorum
Ben çocuğumu bı kere bile bırakmadım ne ona ne başka arkadaşa dediğin gibi sorumluluk almak istemeyebilirler kimse bakmak zorunda değil kiHatay dönerben geçen sinema çıkışı çocuklarla yedik ama sanırım hergün yiyebilirim
Scss94 arkadaşına gıcık oldum ya, bıraktı mı bırakmadı mı bugün ? Çok müsait olsan bile bu bir sorumluluk yani almak istemeyebilirsin.
Çamaşır serdim bir makine, 1 sepette katlayıp yerleştirdim. Banyoyu sildim WC lavabo yıkadım. Oğluşları yıkadım. Biraz da kişisel bakım yaptım.
Yemeği annem yaptı sağ olsun. Kuru fasülye ve pilav. Kvdem de ıspanaklı sac böreği göndermişti. Yemekten yırttım bugün yani
kahve içeceğim şimdi
Geçmiş olsun size bir şey olmasın daFırının iç camı patladi silerken yanlış takmışımkaç saat uğraştık temizlemek için
Geçmiş olsunFırının iç camı patladi silerken yanlış takmışımkaç saat uğraştık temizlemek için
Arabanız hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın mikancım.Günaydın
Yataklar toplandı.
Kahvaltı yapıldı, çay içiyorum ben de şu an.
Hava güneşli, dolap kapağı silmelik bir hava var bakalım
Eşim bugün dönüyor. Yazın arabayı satmıştık çok şükür yeni arabamızı aldık, güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Teşekkür ederim bellezacımArabanız hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın mikancım.
Oyyy yarabbim çok tatlı amaaaaaaaaMinnoşum büyüyor kızlar
Teşekkür ederiz teyzesi amin inşallahOyyy yarabbim çok tatlı amaaaaaaaaSağlıkla büyüsün inşallah
Karetta karetta artık ayaklanmışMinnoşum büyüyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?