Bu kadarı da çok ruhsuz geliyor banaSoyle olmayi isterdim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Bilsem mi ? Umarım güzel geçmiştir. Haftaya da oğlum girecek hayırlısı olsun.Sabah Eylülü sınava götürdük çok erken uyandık
Sınav merkezdeydi gittik geldik
Evi toparlayıp ablama gittik.
Eve geldim çay yaptım
Akşama neyseki eşimle balık salata yapacağız.
Yinede toparla bakım yap derken zaman geçer.
Hem ruhen Hem bedenen yorgunum.
Yerde otursam dizlerimden ayağa kalkamam sanırımSoyle olmayi isterdim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Evet sizinde hayırlısı olsunBilsem mi ? Umarım güzel geçmiştir. Haftaya da oğlum girecek hayırlısı olsun.
Bugün çamaşır bulaşık dışında bir şey yapmadım ve de yemek tabi. Kitap okudum son 40 sayfam kaldı, yine de yorgunum kronik yorgunluk ve uykusuzluk
Dün bizde evdeydik detaya girmeden toparladımİşleri dün hallettim dışarı çıkmadık bende evi toparladım. Bugün camları silerim balkon yıkarım vakit kalırsa dinlenirimolmadı yarın dinlenirim
Yaa bende mi silmesemDün bizde evdeydik detaya girmeden toparladım
Eylülün proje ödevine yardım ettim.
Eşim yemek yaptı o sırada sonra topladim mutfağı başka iş yapmadım.
Camlarim çok fena ama hava soğuk, gerçi sıcak olsada yapacak kişi yokhazır değilim
Kendi kendini temizleyen cam teknolojisi ne zaman gelirYaa bende mi silmesem
Gelse de pahalı olurKendi kendini temizleyen cam teknolojisi ne zaman gelir
Baktım şimdi amazonda varmış sipariş ediyorum hemenDün pikniğe gittik burda hava çok güzeldi.
Ev toplu temiz.
Üst katı süpürüp silmem gerek.
Çamaşır işleri var.
Talebe bitti. Çok etkilendim yazar 86lı ve böyle bir hayata biz de doğabilirdik. Tavsiye ederim bir kez daha.
Sefillere devam
Birkaç güne yağmur yağarYaa bende mi silmesem
Olsun değerGelse de pahalı olur
Bahsettiğin kitabı favorilere ekledim :)Dün pikniğe gittik burda hava çok güzeldi.
Ev toplu temiz.
Üst katı süpürüp silmem gerek.
Çamaşır işleri var.
Talebe bitti. Çok etkilendim yazar 86lı ve böyle bir hayata biz de doğabilirdik. Tavsiye ederim bir kez daha.
Sefillere devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?