Benim oğlumda öyleBenim oğlum tam bir yengeç burcu geçmişinden kopamıyor çocuğum
Anladım canım bazıları çekme oldu diyor bazıları yok diyor kıyafetin kumaşına göre kullanmak demek kiBilmiyorum ki hangi modelcamasir makinemde vestel olunca üstüne monte olacaksa aynı marka olmak zorundaymış. Ama sorun yaşamadım.
Kiyafetlerde çekme de olmadı ama sevdiğim bazı kıyafetleri kurutmaya atmıyorum. Belki birsey olmaz ama tercih etmiyorum.
Yazın seriyorum genelde kışın mecburen kullaniyoruz.
Merak ettim aldığım siteden baktımAnladım canım bazıları çekme oldu diyor bazıları yok diyor kıyafetin kumaşına göre kullanmak demek ki
Şimdi şöyle söyleyim ki bir tanıdığım yoğuşmalı almış hiç çekme filan olmadı diyor b sınıfıymış elektrik çok yakmıyor diyor
Yoğuşmalı ile ısı pompalı arasında neredeyse 7 8 bin fark var karar veremedim
Yaaa yerim onuBenim oğlumda öylegeçen babası evlenince kendi evine çıkacaksın eşinle yaşayacaksın demiş, koşarak ağlamaklı yanıma geldi ben evlenince sen de benimle geleceksin değil mi diye soruyor
Bir kere o hatayı yaptım bi daha da tek başıma sarma sarmadımSarma sardım iki buçuk saat belim koptuŞimdi mutfağı toplayıp biraz dinlenirim
saracak kimseyi bulamadım sararken hayatimi sorguladim bol bolBir kere o hatayı yaptım bi daha da tek başıma sarma sarmadımellerine sağlık
Pilavı yaprağa sarma olayı kimin icadı çok merak ediyorumsaracak kimseyi bulamadım sararken hayatimi sorguladim bol bol
İşi yoktu kesinPilavı yaprağa sarma olayı kimin icadı çok merak ediyorum
Eline sağlık bedava terapisaracak kimseyi bulamadım sararken hayatimi sorguladim bol bol
GünaydınlarGünaydintükkan sahibisiii nerelerdesin
Oyyy kalp çıkmış kahve deGünaydın
Boş ders, kahve keyfi yapıyorum
Evet ya hayır olsunOyyy kalp çıkmış kahve de
Sen anlat ben koyarım teşhisiMarkete gittim geldim.
Modum çok düşük ya bilmiyorum niye böyle oldu
Kendi kendime teşhis koymakta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?