Umarım okuyunca siz de benim kadar beğenirsiniz, gerçek yaşam hikayesi olunca insan ayrı etkileniyor.Bahsettiğin kitabı favorilere ekledim :)
Kitap alış verişini yeni yaptığımdan bir sonraki sefere alırım diye düşünüyorum. Okur yorumlarına baktım hep güzel şeyler yazmışlar.
Talebe’den başlaKitaplarım geldiii
Talebe’den başla
Kitap keyfi yapmayı hakketmişsinCamları sildim balkonu yıkadım. Yemeğimi de yaptım başlayabilirim
Burdayım kız ama hiç bildirim gelmiyor burdanSlm canım, nerelerdesin ya? Benimki Beko’nun ama modeli hatırlamıyorumben memnunum kurtarıcı gerçekten
Ya adana gibi bir yerde kurutmak çok sorun olmuyor ben toz açısından istiyorum çamaşır makinam vestel aldığımdan beri değişmeyen yeri kalmadıVestel marka memnunum
Kurtarıcı oluyor gercekten aynı gün yıkanıyor kuruyor ama kışın kiyafetler kalın olduğu için bazı kısımları nemli kalabiliyor
Bilmiyorum ki hangi modelBurdayım kız ama hiç bildirim gelmiyor burdanKaç kiloluk bende beko baktım netten mi aldın
Ya adana gibi bir yerde kurutmak çok sorun olmuyor ben toz açısından istiyorum çamaşır makinam vestel aldığımdan beri değişmeyen yeri kalmadıama bu beyaz eşya şans işi ya
Bir de bazı kullanıcılar çekme oldu kıyafetlerde diyor
Sizinkiler ısı pompalı mı yoğuşmalı mı
Ooo elinize sağlıkGünaydinoğlumun odasindan çıktım şimdi bı kocaman çuval oyuncak ayırdık kutu oyunları felan
Sağol canım plastik pipetlerden bileklik yapmıştı ana okulundayken onlardan felan vazgecemedi bozuk kulaklığından da olsun ama yine de baya attıkOoo elinize sağlık
Evet esyalariyla bağı vardı yine iyi ilerlemeSağol canım plastik pipetlerden bileklik yapmıştı ana okulundayken onlardan felan vazgecemedi bozuk kulaklığından da olsun ama yine de baya attık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?