Sağol canimHayırlı olsun
Güle güle kullanın
Benim de aklım gidiyor çamaşır ve bulaşık makinesine bişey olacak diye
Elim ayağım gibi onlar
Çok iyi yapmışsın büyük olunca bazı yorganlar halılar da yıkanıyorSağol canim
Temel ihtiyaç gerçekten olmasa olmuyor.
Eskisi 6 kg bunu 8 kg aldım cidden çok fark etti.
Bir yönden iyi oldu değişim.
Evet deneyeceğim yorganı haftayaÇok iyi yapmışsın büyük olunca bazı yorganlar halılar da yıkanıyor
Teşekkür ederimBaşınız sağolsun
Ayne fark ediyor gerçekten benimde 7 kg idi 9 aldımSağol canim
Temel ihtiyaç gerçekten olmasa olmuyor.
Eskisi 6 kg bunu 8 kg aldım cidden çok fark etti.
Bir yönden iyi oldu değişim.
Bizim yorganlar baya ince denerim olmadı yıkamaya giderAyne fark ediyor gerçekten benimde 7 kg idi 9 aldım
Ama kıruluma gelen adamlar yorgan programı var ama biz önermiyoruz gerçekten makinaya zarar veriyor dedi bende bilemedim
GünaydınGünaydınmia benim makinem de 9 kg ben battaniye yorgan halı her şeyi yıkıyorum
Merhaba hosgeldinizOoo minimal yaşam konusu, selam hanımlar..
Aslında çok minimal yaşamıyorum. Evde eksik olanları alırken bir bakıyorum her yer eşya dolmuş.
Ama kendi kendime uyguladığım bazı minimallikler var. Mesela kozmetik malzemelerim tamamen bitmeden asla yenisi almıyorum. Zaten far fondoten vs cok uzun sure gidiyor. Bu sekilde dusunerek ve makyajı azaltarak yıllardır kozmetik alisverisi yapmiyorum.
Kıyafeti yılda 1 kere kaliteli bir markadan alıyorum ve uzun yıllar kullanabiliyorum. Artık denk gelmeyen kiyafetlerimi mutlaka es dosta veriyorum, eskimiyorlar zaten. Yeni giyecek bir şey aldiysam, dolabim da birkac parcayi veriyorum, bu sekilde kiyafet sayisi artmiyor.
Ayakkabi da ayni sekilde, kaliteli markadan birkac ayakkabım var yenilerini almaya ihtiyac duymuyorum.
Evde kullanmadigim mutfak esyalarini annem ve kayinvalideme veriyorum. Bir sekilde azaltma yoluna gidiyorum.
Bir donem ucuz buldukca bazi seyleri stokluyordum. Onun da bir bagimlilik oldugunu fark ettikten sonra artik tamamen bitmeden hic birsey almiyorum eve.
Onun haricinde biblo sus esyasi falan kullanmiyorum, evi olabildigince sade tutuyorum.
Satildiginda degeri olmayan takilari almayi da uzun zaman once biraktim. O yuzden yuzuk kolye vs alabiliyorsam altin aliyorum, aksi halde begensem bile almiyorum metal seyleri.
Bir sekilde az esya duzenine gecmeye calisiyorum, sizin de fikirleriniz varsa yazar misiniz?
Eline sağlıkGünaydın
Nevresimler değiştirildi, ortalık toplandı, toz alındı. Salonu robot süpürdü, diğer yerler için şarj oluyor. Çamaşırlar yıkanıyor.
Ben de kahvaltımı yaptım, papatya çayı içiyorum
Güzel bir gün, güzel bir hafta olsun
Sağol canimÇok geçmiş olsun canım .Bugün nasıl daha iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?