Dün temizlik yapmıştım bugün pek bir işim yoktu öyle takıldım. Akşam üzeri de arkadaşa kahve içmeye gittim.Elinize sağlık yarına pek iş kalmadı galiba dinlen bol bol.
Yarına bende tatil yapacagim
Öksürük hapşırık takılıyoruzGünaydın
Nasılsın
Kolay gelsinÖksürük hapşırık takılıyoruzama bedenen iyiyim
Ben de kahvaltı, duş, hazırlık. 11:00 de toplantıya gideceğim.
Kolay gelsinGünaydınlar
Oğluşları gönderdim. Kızımla kahvaltı yaptık.
Saat 2 de oğlumun toplantısına gideceğim.
Yemek yapmayacağım bugün.
Kızım uyursa uyuyacağım 6.30 da uyandık
Etrafı süpürme planım var ama söz vermiyorum
Teşekkür ederimKolay gelsin
Zaten çok yoğunsun çok yüklenme kendine
Başlıksız yatakları çok beğeniyorum ben, kullanışlı olur mu bi boşluk hissedilir mi bilmiyorum.Bu şekilde kullansam diyorum nasıl sizce başlık çok toz oluyo temizliyorum ama tozlaniyo hemen . İlerde ahşap başlık alsam şimdi alırdım da çok pahalı şimdilik atsam sadece bu şekilde kullanmak istiyorum
Bu şekilde kullanıyorum memnunumBu şekilde kullansam diyorum nasıl sizce başlık çok toz oluyo temizliyorum ama tozlaniyo hemen . İlerde ahşap başlık alsam şimdi alırdım da çok pahalı şimdilik atsam sadece bu şekilde kullanmak istiyorum
Ben tahta yatak ve başlık kullanıyorumBu şekilde kullansam diyorum nasıl sizce başlık çok toz oluyo temizliyorum ama tozlaniyo hemen . İlerde ahşap başlık alsam şimdi alırdım da çok pahalı şimdilik atsam sadece bu şekilde kullanmak istiyorum
Darısı benim oğlumaEylül'den borç aldım
Okula bırakırken yol boyunca para biriktirmenin önemini dinledim.
Ay işte bu ya böyle istiyorum . Eşime buraya attığım fotoları attım hiç güzel degil dedi ama ben bayıldım ya çok heyecanlandım niyeyseBu şekilde kullanıyorum memnunum
Bende tahta yatak istiyorum aslında aka suan yatağı komple değiştirmem en azından başlığı atıp kurtulayım gereksiz büyük bişey niye bunu seçtim acaba alırkenBen tahta yatak ve başlık kullanıyorum
Önceki de tahtaydı ama çok ses çıkarıyordu
Bu güzel
Boşluk olmaz ya yastık felan koyarızBaşlıksız yatakları çok beğeniyorum ben, kullanışlı olur mu bi boşluk hissedilir mi bilmiyorum.Mia- da mı başlıksız kullanıyordu ? bol yaslıkla güzel olur sanki duvara da bi şeyler düşünürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?