Bu ajandayi alacağım renk seçeneklerini bekliyorum dikey olması hoşuma gitti maddeler halinde yazdığım için liste gibi olacak
Bir sayfası daha var yıllık görünüm o kısmını da sevdim.

Eklentiler

• Screenshot_20251103_100156_Trendyol.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 23
Birde çok fazla boş defter kısmı varmış ben oraları daha çok kullanıyorum alınacaklar listesi
Hesaplama yapıyorum birde challenge için kullanıyorum.

Oğlum kodlama kurşuna seçilmiş
Düzgün bir tablet almamız gerekiyor elindeki uygulamaları düzgün calıştırmıyodu. Baya da pahalanmış tabletler

Benim oğlum bunu okulda not almak soru çözmek için kullanıyor ama kodlama için nasıl hiç sormadım
Çünkü odasına çıkıyor kodlama dersi için bilgisayar başına oturuyor

Gelince sorabilirim istersen işe yarıyor mu diye
Tebrik ederim çok severek gider inşallah

Teşekkür ederiz canım
Eşimde buna benzer bişey gösterdi canım ben pek anlamıyorum
Çok severek gidiyo geçen hafta gerçek robot kodladık biz de alalım diyodu

Teşekkür ederiz canım
Eşimde buna benzer bişey gösterdi canım ben pek anlamıyorum
Çok severek gidiyo geçen hafta gerçek robot kodladık biz de alalım diyodu
Oyy maşallah erkek çocukları çok seviyor

Bak yoksa eğer böyle bir şeyi de çok sevecektir alırsan faydalı olur
Oğluma kodlama dersinden önermişlerdi

Aaaa tam aradığımız şey buu kırtasiyeye sorup duruyoduk o da küçük pervane calıştırıyodu sadece ayy çok teşekkür ederiim sipariş ederim bunu bugün

Aaaa tam aradığımız şey buu kırtasiyeye sorup duruyoduk o da küçük pervane calıştırıyodu sadece ayy çok teşekkür ederiim sipariş ederim bunu bugün
Ne demek canım

Bir sürü çeşitleri var bu ayrıntılı dersen daha az parçalı var
Aklına takılan olursa sor oğluma sorar yardımcı olurum
Yeterki sevsin Ertuş

Ne demek canım

Bir sürü çeşitleri var bu ayrıntılı dersen daha az parçalı var
Aklına takılan olursa sor oğluma sorar yardımcı olurum
Yeterki sevsin Ertuş
Yaa çok teşekkür ederim canım sorarım tabi ki
TÜBİTAK'ın bir kitabı vardı tam da böyle parçalarla yapabileceği şeyleri anlatıyodu yapar artık

Ön taraf balkonu yıkadım ,oğlumun odasını toparladım , oturma odasının camlarını sildim, çamaşır serdim, beslenme hazırladım. Şimdi okula bırakırım oğlumu gelince bir kahve içip işlere devam ederim. Şimdiden yoruldum ama

Slm kızlar
Haftaya hızlı bir başlangıç çocukları doktora götürdüm ikisine antibiyotik başlayacağım
Yemek çamaşır ortalık toparlamaca ( ki asla tam toplu olmuyor)
Ödevler yeni bitti çay içiyorum
Kafamı koyduğum gibi uyurum sanırım gözlerimi zor açık tutuyorum 🫩

Geçmiş olsun canım

Yaa çok teşekkür ederim canım sorarım tabi ki
TÜBİTAK'ın bir kitabı vardı tam da böyle parçalarla yapabileceği şeyleri anlatıyodu yapar artık
Oğlum Lego hastası kodlama öğrensin çok istiyorum ama henüz yaşına uygun bir öğretmen bulamadım burası küçük yer ilerleyen yıllarda olur umarım çok sevindim oğlun için

Oğlum Lego hastası kodlama öğrensin çok istiyorum ama henüz yaşına uygun bir öğretmen bulamadım burası küçük yer ilerleyen yıllarda olur umarım çok sevindim oğlun için
Lego eğitim setleri oluyor biraz pahalı ama uygulaması ile bağlanıp hareket ettiriliyor filan baya güzel

Burada da çok yok canım belediye yeni açmış siz de bulursunuz inşallah baya yarışmalara felan katılıyolar liseliler için bile var keşke her yerde olsa

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…