Ya deneyeyim limon yağı hiç duymamıştımbi ablamız limon yağı yaptı kendi. sir ağdaya gidiyordu ve kendi yağını götürüp ağda sonrası ve devam eden 3-7 gün daha sürüyordu o yağdan. tüyleri çok azalmış. acaba yüzde de etkili olur mu, sir ağda ile aldırıp onu sürsen işe yarar mı ki?
Eksi artı atiyo ödevlerinde gördüm . Bizim öğretmen fazla rahatScss94 öğretmen bize ödevleri kontrol edin diyor. Benim gözümden kaçabilir diyor. Ki ben de her şeyi incelediğini zannetmiyorum.
Bizimki 2 sayfa veriyorEksi artı atiyo ödevlerinde gördüm . Bizim öğretmen fazla rahat1 sayfa ödev veriyo zaten onu da kontrol ediyodur
En güzeliSelam kızlar
Dün kızımın dolabından küçülenleri eledim.
Bu aralar sıkça dışarıdayım. Yaz mevsimi elimden kayıp gidiyor, şuraya da gideyim buraya da gideyim modundayım
Ya oğlumun sınıfı 21 kişi o konuda şanslı çokBizimki 2 sayfa veriyor
Ama sınıf kalabalık, hepsini incelemesi mümkün değil.
Oh çok iyi yapmışın dinlen tabiSelamlar
Yapılacak birkaç iş gözüme takıldı ama yarına planladim o işleri
Bol bol dinlendim
Eline sağlık zaman çabuk geçiyorOh çok iyi yapmışın dinlen tabiBen bugün nasıl geçti anlamadım ya hiç bişey yapamadım yemek yap bulaşık çamaşır ev süpür spor yaptım. Kitap okuyamıyorum kaç gündür yarında misafirlerim var kısır yapcam cuma günü dinlenirim umarım inşallah
Evet evet onu demek istiyor arka arkaya doğurunca yapışıp kaldı üzerime bu meseleMikan arkadaşın patavatsızmış. İnsan o an şaşırıyor bir cevap veremiyor ama düşününce bu bana ne demek istedi diyorsun. Yani sanki sürekli doğuruyorsun demek istemiş. Hamile kalma ayların, yaş aralığın geldi ne demek olabilir
Tadilat işleri çok sinir bozucu süreç ama bitince güzel oluyorGünaydınlar
Dün öğrencileri kitap fuarına götürdük. Keyifli bir gündü. Akşam bir geldim evde usta vardı banyonun duşa kabin kapısı kırılmıştı onu taktı tavana da alçıpan mı ne deniyorsa ondan taktı. Ama banyo inşaat pisliği bildiğiniz berbat durumdaydı usta da terliği ile girmiş içeri, delirecektim yahiç oturmadan temizliğe bir giriştim ki yorgunluktan baş ağrısı başladı yemek banyo derken bi güzel uyumuşum ama
Çocuklara kitap ve kutu oyunları aldım oğlumun doğumgünü için. Kendime bir şey almadım keşke alsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?