Hayda niye öyle dedinki şimdi
Yüz temizleme jeli kremi,şampuan,biberiye suyu saç için ve duş sonrası saç kremiGüle güle kullan canım neler aldın (meraklı ben) çalışma masasının düzenine bayıldım. Hafta sonu ödevlerini zor bulduk biz masanın üstünden
Kalemle masaya delik açmışbide kalem şeklinde silgi almıştı onu kalemtıraşla açmış her yer silgiydi
Çok dağınık ve pasaklı benim oğlum maalesefYüz temizleme jeli kremi,şampuan,biberiye suyu saç için ve duş sonrası saç kremi
Bizimkinin de masasında boya izleri var aslında fotoğrafta belli olmuyor ama çocukluk dönemi için zaten çok pahalı mobilyalar seçmedim.
Rahat hareket etsinlerama sonra toplamayı temizlemeyi öğrense senin için de iyi olur
Güle güle kullan canım . Bende biberiye suyu yapıyorum çok faydalı oldu bebek saçlarım felan çıktı bayaYüz temizleme jeli kremi,şampuan,biberiye suyu saç için ve duş sonrası saç kremi
Bizimkinin de masasında boya izleri var aslında fotoğrafta belli olmuyor ama çocukluk dönemi için zaten çok pahalı mobilyalar seçmedim.
Rahat hareket etsinlerama sonra toplamayı temizlemeyi öğrense senin için de iyi olur
Alışır zamanla inşallahÇok dağınık ve pasaklı benim oğlum maalesefsürekli söylüyorum topla diye bir iki gün topluyo sonra yine aynı. Oyuncaklarını toplamazsan ben toplarim atarım dedim o baya etkili oldu
Baya faydası olacak demekki ilk defa deneyeceğimGüle güle kullan canım . Bende biberiye suyu yapıyorum çok faydalı oldu bebek saçlarım felan çıktı baya
Maşallah tüm fotolara hayran kaldımKırtasiye düzenimiz bu şekilde
İlk zamanlar bende çok çöp attım çekmecelerinden.Maşallah tüm fotolara hayran kaldım
Benimkiler de anca kalem çöplerini ben görmeyim diye dolap arkasında biriktirsinler
Ah umarımİlk zamanlar bende çok çöp attım çekmecelerinden.Aradığını bulamadı düzenin iyi birsey olduğu spoileri vere vere sonuca ulaştım.
Zamanla düzen kurmayı öğreniyorlar.
Maşallah yaaEllerime peeling yaptım. Şimdi kahvaltımı hazırlıyorum
56.9 çıktım tartıda 56 sayılır
Bi tartil bakalim tartilmayinca öyle rahatlık geliyorMaşallah yaa
Ben tartılmaya korkuyorum
Akşam geç saatte tatlılar cipsler gömüyorum
Biliyorum çıkacak kiloyu yüzleşmek istemiyorumBi tartil bakalim tartilmayinca öyle rahatlık geliyor
Bende kilo aldığımda 6 ay felan hiç tartilmamistim
Arada benim de öyle günlerim oluyo yemeyi abarttigim ertesi gün kaldığım yerden devam ediyorum
Günaydın bugün bakım günüm
Kızlar bişey diyeyim mi milyar dolarlar odedigim lazer hiç bi işe yaramadı
Yüzüme kendi lazerimi kullanmaya başladım şimdi bu cihazdan hiç bi farkı yokmuş onu anladım
Biberiye suyu yaptım dün Mia deyince aklıma geldi onu yaparim saçıma.
Hadi ya üzüldümEvet canım 2 ay oldu gitmedim hepsi tekrar çıktı . Yüzümde ki tüyler daha kalinlasti ya
Geçen sene bende aynen senin gibiydim hiç motivasyonum yoktu. Bence sende gerçekten istediğin zaman yaparsın. Ama zaten kilolu değilsin kiBiliyorum çıkacak kiloyu yüzleşmek istemiyorum
Her akşam yarın yemeyeceğim diyorum akşam tatlı yerken buluyorum kendimi
Bi düzene oturtamadım
Azim çok önemli kaldığın yerden devam edebilmek büyük başarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?