Sorma kuzu ya valizin birini acmamistim bile bugun bosalttim.
Bi kendime gelemedim.
Ama bu sene yine ipin ucunu kacirdim.
Gerci sen demistin o an insanin gozu gormuyor.
Almisim epey parca
Genelide ust.
Cok paralar vermedim ama gerekde yokmus.
Kıslik almicam.
cunku gecen sezon 2 parka almistim.
2 de bot.
olan kazaklari giycem.
Belki 1 kot alirim epeydir kot pant. almadim.
şallarim, boyunluklarim, sapkalarim var.
Zaten kisin evdeyim oglum kendi gidip geliyor.
Kursada gidecek.
sağolasın. tekrardan hoşgeldin o zaman.herkese merhabalaaaar
aranıza geri döndüm gerci yokluğumu farkettiniz mi bilinmez
100 sayfa geride kalmışım
hepsini okudum tek tek..
öncelikleMia- ve mavimli arabalariniz hayırlı olsun kazasiz belasız kullanın
@yorgun anneanne torunun olmuş sağlıklı uzun ömürler versin Allah..
ben ne güzel atıyordum evden herseylerimi.. kendim savruldum annemlere taşındım yükseği bitirip ise başladım evim esim kaldı kızlar
annemler bana yer acmak içinatiyorlar ama gonulsuz ananemde var 3 kusak herkesin zevki farklı çok zor :)
bu durumlar geçici eşim yılbaşına kadar gelmezsen ben taşıncam diyor bakalım..
sizle minimalizm e devam..
Ben kışa kadar 20 kilo veririm diyordum ama sadece 10 kilo verdim. Artık kalan 10 kiloyu kışın veririm. Kıyafet almayacağım kilo verene kadar. Kesin kararlıyım. Bütün kışı üç kazak üç kot ile geçireceğim :)Bende kışlıklarımı göreyim ne var ne yok liste yapıcam
kışlık uzun çorap almalıyım.
kazak pant idare edicem geçen kış almıştım.
parka almayı çok istiyorum da bakalım.
geçen yıl çok soğuk değildi bu yıl nasıl geçicek.
Ben kışa kadar 20 kilo veririm diyordum ama sadece 10 kilo verdim. Artık kalan 10 kiloyu kışın veririm. Kıyafet almayacağım kilo verene kadar. Kesin kararlıyım. Bütün kışı üç kazak üç kot ile geçireceğim :)
Şimdi yeni bir proje buldum.
Benimle 110 gün gıda ve acil durum dışında alışveriş yapmamaya var mısınız ?
yani yılbaşına kadar.
Proje güzel ama kendime güvenemedim bir an
Aslında kilo vermeye çalışıyorumTamam canım.
Belki sende başlarsın bir gün.
motive ederiz umarım :)
Aslında kilo vermeye çalışıyorum
Kıyafet almam ama kendime almam deyince de illa ki güzel bir şey çıkıyor karşıma
Merhaba canım. Daha önce çok niyetlendim buna ama bir türlü başaramadım senle tekrar denesem mi? Şu an tabak ve doğum için bir kaç ihtiyacım var. Onun dışında çok ihtiyacım yok gibi.Şimdi yeni bir proje buldum.
yani yılbaşına kadar.
Merhaba canım. Daha önce çok niyetlendim buna ama bir türlü başaramadım senle tekrar denesem mi? Şu an tabak ve doğum için bir kaç ihtiyacım var. Onun dışında çok ihtiyacım yok gibi.
İşte o an bana ihtiyaç gibi geliyor. Alıyorum evde bir köşede bir kaç ay duruyor. Sonra ya atıyorum ya birine veriyorumİhtiyacın olan herşeyi alabilirsin sınırlama yok
İstek mi, İhtiyaç mı bu kavramı net uygulamak gerekiyor.
İşte o an bana ihtiyaç gibi geliyor. Alıyorum evde bir köşede bir kaç ay duruyor. Sonra ya atıyorum ya birine veriyorum
günaydınlar,
dün akşam eşimin dolabını da düzenledim .. atılacak esofman altı vardı eskimiş attım coraplar,eskimiş iç camasırları vardı onları attım...güzelce katladım mis gibi oldu gardırop..hafta sonu kışlıkları cıkarıp yıkatıp katlayıp yerleştirince kıyafet duzeni tamamlanacak inş...işe gelmeden de bulasık makınasını bosalttım donuste zor olmasın dıye..burdan okuduklarımı uyguladıkca evim ve hayat duzenim daha bi güzel oluyo :) tesekkürler hanımlar...kışlık cok eksiğim yok diye düşünüyorum..ogluma alışveriş yapmam lazım büyüdüğü için gecen senekiler olmuyo ...onun dısında alışveriş yapmamaya özen gösteriyorum artık...
süper olurdu ama benim almam gereken çoook şey var. yeni gelecek bir bebek, büyüyen bir çocuk ve kış gebesi benŞimdi yeni bir proje buldum.
yani yılbaşına kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?