Bende kışlıklarımı göreyim ne var ne yok liste yapıcam
kışlık uzun çorap almalıyım.
kazak pant idare edicem geçen kış almıştım.
parka almayı çok istiyorum da bakalım.
geçen yıl çok soğuk değildi bu yıl nasıl geçicek.

sağolasın. tekrardan hoşgeldin o zaman.

Ben kışa kadar 20 kilo veririm diyordum ama sadece 10 kilo verdim. Artık kalan 10 kiloyu kışın veririm. Kıyafet almayacağım kilo verene kadar. Kesin kararlıyım. Bütün kışı üç kazak üç kot ile geçireceğim :)

Eve gidince bende pantalonlarımı deneyip olmayanları ayırmalıyım
Aslında dolabım da elden geçecek ama enerjim yok
Havalar da güzel olunca gezesim oluyor evde iş yapmak istemiyorum

Mutfağa el atmam lazım

mavimli benim de 10 kilo gitti yılbaşına kadar geri kalan 10 kiloyu da vermeliyim

Aslında kilo vermeye çalışıyorum
Kıyafet almam ama kendime almam deyince de illa ki güzel bir şey çıkıyor karşıma

Bende tükendim maddi anlamda :)
böyle planlı olunca almıyorum tam tersi
Mesela alışveriş siteleri yerine ekonomi sadelik yazıları okuyorum.
kendimce adapte oluyorum.

Merhaba kızlar
Ben de uzun zaman birşey almayacağım. Gerçekten istemiyorum. Koca yaz üzerime sadece bir kere giydiğim kıyafetler var. Üzülüyorum. Eskimeyen yıpranmadan modası geçiyor.

oğlanı özel okula yazdırdık. Hesapta olmayan bir durum oldu. Maddi konularda daha temkinli davranmamız lazım artık.

Günaydınlar
Dün kışlıkları çıkarttım hurçdan
baya kazaklarım varmış
hediye 3 tane gelmişti birazda ben yenilemiştim toplam 11 kazağım varmış
2 kalın hırkam ve 3 normal hırkam var.
1 şişme yeleğim var
ev kıyafetlerim yeterli
2 gömleğim var.
jean pantolonları bu kış eskitmeyi düşünüyorum.
yazın yenilerim.

bugün kızımın kıyafetlerine bakıcam
yazlıkları kaldırıcam.
kızım konusunda biraz esnek davranabilirim.
10 tane alt eşofman 10 tane üst olması gerek en az
günlük kıyafet değişiyor nerdeyse

Şimdi yeni bir proje buldum.

Benimle 110 gün gıda ve acil durum dışında alışveriş yapmamaya var mısınız ?
yani yılbaşına kadar.
Merhaba canım. Daha önce çok niyetlendim buna ama bir türlü başaramadım senle tekrar denesem mi? Şu an tabak ve doğum için bir kaç ihtiyacım var. Onun dışında çok ihtiyacım yok gibi.

Merhaba canım. Daha önce çok niyetlendim buna ama bir türlü başaramadım senle tekrar denesem mi? Şu an tabak ve doğum için bir kaç ihtiyacım var. Onun dışında çok ihtiyacım yok gibi.

İhtiyacın olan herşeyi alabilirsin sınırlama yok
İstek mi, İhtiyaç mı bu kavramı net uygulamak gerekiyor.

günaydınlar,
dün akşam eşimin dolabını da düzenledim .. atılacak esofman altı vardı eskimiş attım coraplar,eskimiş iç camasırları vardı onları attım...güzelce katladım mis gibi oldu gardırop..hafta sonu kışlıkları cıkarıp yıkatıp katlayıp yerleştirince kıyafet duzeni tamamlanacak inş...işe gelmeden de bulasık makınasını bosalttım donuste zor olmasın dıye..burdan okuduklarımı uyguladıkca evim ve hayat duzenim daha bi güzel oluyo :) tesekkürler hanımlar...kışlık cok eksiğim yok diye düşünüyorum..ogluma alışveriş yapmam lazım büyüdüğü için gecen senekiler olmuyo ...onun dısında alışveriş yapmamaya özen gösteriyorum artık...

İhtiyacın olan herşeyi alabilirsin sınırlama yok
İstek mi, İhtiyaç mı bu kavramı net uygulamak gerekiyor.
İşte o an bana ihtiyaç gibi geliyor. Alıyorum evde bir köşede bir kaç ay duruyor. Sonra ya atıyorum ya birine veriyorum

İşte o an bana ihtiyaç gibi geliyor. Alıyorum evde bir köşede bir kaç ay duruyor. Sonra ya atıyorum ya birine veriyorum

Bazen banada ihtiyaçmış gibi geliyor.
geçenlerde bardak beğendim.
sonra düşündüm verdiğim bardakları
aynı görevi yapan birçok ürün var evde.
vazgeçtim.

bebek eşyası alırken de aynı hataya düşüyoruz aslında.
sanki bir daha hiç dışarı çıkamayacakmışız gibi alıyoruz.
bebek doğunca başka ihtiyaçlar çıkıyor bu kezde.
belki ihtiyaç sandığımız o eşya kullanılmıyor bile.

Dış çevre faktörü de var tabi.
o konuya girersem çıkamam :)

benimde aynı şekilde sadece kızıma aldım.

Şimdi yeni bir proje buldum.

Benimle 110 gün gıda ve acil durum dışında alışveriş yapmamaya var mısınız ?
yani yılbaşına kadar.
süper olurdu ama benim almam gereken çoook şey var. yeni gelecek bir bebek, büyüyen bir çocuk ve kış gebesi ben liste yapıyorum almaya nereden başlayacağıma karar veremedim o derece alma fikrinden uzaklaşmışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…