Süper
Ben de 52 haftalık birikim diye bi listeye başladım. İnşallah kurbana doğru bitecek. Kurban parasının çoğunu karşılar diye düşünüyorum.
Onun dışında aylık 200 TL güne girdim.
Bir de bozuk para kavanozum var aylık 200-250 falan çıkıyor. Onlarla da kurutma makinesi almayı düşünüyorum. Gerçi ben biriktirdikçe makineler de pahalanıyor
Bundan sonra almak isteyip almaktan vazgeçtiklerimin parasını da bu kumbaraya atayım diyorum bakalım
Ayrıca bir çeyrek ve bir yarım almam lazım. Altın düşsün diye bekliyorum ama ben bekledikçe çıkıyor sanki
İnsanın kendi eviyle uğraşması ne güzel darısı bize inşallahbenimde kumbaralarım var. biri kağıt biri bozukluk...
bu ara tadilatdan dolayı biraz maddi imkanlarım kısıtlandı.
3-4 ay sonra birikime ağırlık verip banyo wc antremi tadilat edicem.
İnsanın kendi eviyle uğraşması ne güzel darısı bize inşallahhuzurla oturun inşallah
ne güzel ben de ocak ayına hedef koyayım hem yeni yıla hem yeni yaşa zayıflamış gireyim.mavimli ben diyetisyene gidiyorum
Ama son zamanlarda listeye pek uyamadım
Bayram ve tatil olunca biraz kaçamak yaptım
Aslında beslenme şeklimi de ona ayarlamak istiyorum
Kararlıyım ocak ayına kadar gidecek o kilolar
ben de pahalı almadım bakma hep Amerikaya gittiğimde ucuza aldığım kotlar bunlar. Mavi de iyidir.ben hiç pahalı jean almadım.
30-40 tllik hepsi
haliyle eskidiler birazcık
bu sezondan sonra maviye bakıcam.
Günaydın canım. Uzun zamandır misafir için tepsi almak istiyorum. Benim hiç misafir için ayrı eşyam yok. Ama tepsim de baya yıprandı. Dün gördüm bir tane baktım baktım sonra vazgeçtim koydum yerine kumbaraya attım parasınıbenimde kumbaralarım var. biri kağıt biri bozukluk...
bu ara tadilatdan dolayı biraz maddi imkanlarım kısıtlandı.
3-4 ay sonra birikime ağırlık verip banyo wc antremi tadilat edicem.
Günaydın canım. Uzun zamandır misafir için tepsi almak istiyorum. Benim hiç misafir için ayrı eşyam yok. Ama tepsim de baya yıprandı. Dün gördüm bir tane baktım baktım sonra vazgeçtim koydum yerine kumbaraya attım parasınıbiraz daha idare etsin dedim.
Benim evleneli 11 yıl bitti herşey miadını doldurdu artık. Tencerelerimi bu yıl değiştirdim. Bardak da devamını bulabileyim diye lavın ince bellisini aldım. Zaten çiçekli böcekli şeyleri sevmiyorum. Tabaklarımda hep kırılmıştı 6 tabak 6 kase aldım. 12 ye tamamlamam lazım. Tepsi var şimdi gözüme batan ama idare etsin az daha.Benimde tepsim evlendiğimden beri değişmedi.
sadece azalttım.
sonra küçük bir tepsi hediye geldi
o da yamuldu :)
mutfak yenilendikten sonra
yenilerim onları da :)
çay bardaklarım da keza öyle
farklı farklı hepsi.
iş gördükleri için değiştirmiyorum.
bu kışı da atlatayım hatta yazı bile atlatırım :)
tencereler ilk değişmesi gereken ürünler misal
granit kaplama döküldü çizildi vs.
böyle liste uzar gider bende :)
Gezmeyi tozmaya bitirdiğimize göre ben de aranıza dönebilirim sanırım
Sabahtan salatalık turşusu yaptım.
Oğlumun odasına giriştim. Öndeki okulunun kıyafetlerini ayırdım. Okula götüreceğim. İhtiyacı olan birine verirler belki. Kalem defter vs ayırdık. Atılacakları attık.
Fırınımı temizledim. Anway fırın temizleyicisi bu konuda çok iyi.
Öğleden sonra biraz ceviz ayıklayacağım. Hazır da dursun.
Kendi kıyafetlerimden ayıklamam gerek ancak şu anda oraya girecek cesaretim yok
Yaz boyunca aldığım kiloları vermek anacıyla hem diyetime hem de sporuma geri dönüyorum.
Teşekkürler canım. Valla çok güzel yerler gördük. Artık buralardayım. Giyinme odama bir girsem olacak da ayaklarım geri geri gidiyorBuyur gel tabi :)
Ne güzel yerler gezdin ya bayıldım ayrıca
Kıyafetlerini ayıklarken hergün 1 bölümünü düzeltirsen daha kolay biter işin.
Günaydınlar
Önümüzdeki hafta yıllık izindeyim.
2 gün dr gidicem
Sonrasında evdeyim.
Annem ısrarla kaplıcalara gidelim dese de
evimi kızımı sakinliği özledim dedim.
Kışı seviyorum bende
yemek işleri daha fazla oluyor.
birde kurumayan çamaşırlar eksi yönleri :)
4. bebek iyi cesaretmiş. ben 2. de bile git gel yaşıyorum.
mutfak konusunu açmayaydın iyidi :)
Uygularım daha öncede yapmıştım :)
bende bugün dolap içlerine devam edicem.
sezonlarda ayıklamak çok daha iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?