Günaydın.
Minimallik yine damarima damarima vuruyor.
Bogulmaya basladim yine.
Gerci disaridan gelen bakan ferah diyor.
Ama cekmece icleri dolap icleri dolunca ferahlik falan kalmiyor.
Dun ki giden 4 posetden sonra bugunde gider gibi geliyor bana.
Hadi bakalim.
Siradaki talihliler neler olacak :)

Kışin hemen topla katla yerlestir supur toz al bitsin olayo en sevdigim.
Kış demek bana az is cok yatis demek

Kışın detayli is yapmayı sevmiyorum.
Herseyi pıt pıt toplamam gerek.

Bebek konusunda 4. olunca baya deneyimliyim
Ben daha çok mutfak eşyası alıyorum. ismi lazım değil adım çıktı zaten KK da

merhabalar minimaller
epeydir yazmamışım 110 gün bir şey almama projesi çok güzel Mia- inşallah uygulayabilirsin.
Ben de katılmak isterim ama çocukların ihtiyaçları var , kendime de belki bir pantolon ve kazak alabilirim.
Geçen hafta sonu kızın 3 tane ayakkabısını verileceklere ayırdım yepyeni ayakkabılar küçük geliyor
çamaşır çekmecelerini düzenledim bir poşet de oradan çıktı.

Selam kızlar
Bu aralar aklımda olan sade yaşama geçmek için çalışmalara başladım. Kıyafet ıvır zıvır düşünmeden rahat kafayla daha üretken olabileceğine inanıyorum. Umarım uzunca bir süre uygulayabilirim...

Öncelikle kıyafet dolabım ve çekmeceleri elden geçirerek başladım. Verilmesi gereken 10a yakın poşet çıktı... Bir çoğuna el sürülmediği gibi bazılarını da çok severek alıp sadece birkaç kez giymişim. Buna son verip bu kış hiç alışveriş yapmayacağım, elimdekiler kışın beni idare edecektir. Ayriyeten vermem gereken 5 kilom var bu da yeni pantolon vs. almamak için geçerli bir sebep.

Bunun dışında üniversiteyi bu sene bitiriyorum fakat hala uni hazırlık test kitaplarım duruyor. Onları ayırıp romanlarımı vs. yerlerine dizmem lazım. Okul açılmadan bununla ilgilenicem. Odamın düzeni, dekor vs ile henüz ilgilenemedim sira ona da gelecek....

Şimdilik işler bu şekilde

aa sen de bendensin desene. var mı takip ettiğin zayıflama topiği falan?

jeanler öyle bir kışda eskir mi hiç? ben yıllarca kullanıyorum bir alınca.

tabi varım tam bana göre ben halihazırda uyguluyorum zaten ne yapacağız acil durum alışverişlerini mi yazacağız?

almaktan vazgeçtiklerimizi ve aldıklarımızı yazabiliriz...
tek kural ihtiyaç dışı alışveriş yapmamak :)

benim bebeklerin kışlık ayakkabıları yok ayrıca kreşte giymeleri içinde terlik ayakkabı gibi bişey almam gerekiyor. Bunlar acil.

baya masraflıyım diyosun :)

ben yeni almadım bayadır yıkayıp yıkayıp giyiyorum.
tamam o zaman benimkilerde eskidi aslında ben de beş altı senedir giyiyorum lewis dışında almıyorum ben on senelik kotum vardır yani. kilo verince de almayacağım çünkü bu sefer kilo almadan öncekileri giyeceğim onların bir kısmını verdim ama üç dört tane yenisi duruyor.

Kışı seviyorum bende
yemek işleri daha fazla oluyor.
birde kurumayan çamaşırlar eksi yönleri :)

Bebek konusunda 4. olunca baya deneyimliyim
Ben daha çok mutfak eşyası alıyorum. ismi lazım değil adım çıktı zaten KK da

4. bebek iyi cesaretmiş. ben 2. de bile git gel yaşıyorum.
mutfak konusunu açmayaydın iyidi :)

Uygularım daha öncede yapmıştım :)
bende bugün dolap içlerine devam edicem.
sezonlarda ayıklamak çok daha iyi oluyor.

ben hiç pahalı jean almadım.
30-40 tllik hepsi
haliyle eskidiler birazcık
bu sezondan sonra maviye bakıcam.

Süper
Ben de 52 haftalık birikim diye bi listeye başladım. İnşallah kurbana doğru bitecek. Kurban parasının çoğunu karşılar diye düşünüyorum.
Onun dışında aylık 200 TL güne girdim.
Bir de bozuk para kavanozum var aylık 200-250 falan çıkıyor. Onlarla da kurutma makinesi almayı düşünüyorum. Gerçi ben biriktirdikçe makineler de pahalanıyor
Bundan sonra almak isteyip almaktan vazgeçtiklerimin parasını da bu kumbaraya atayım diyorum bakalım
Ayrıca bir çeyrek ve bir yarım almam lazım. Altın düşsün diye bekliyorum ama ben bekledikçe çıkıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…