Büyü yapıldı deniyor :KK53:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Site hata verdi silindi 15 gün kadar.
baktım geçmiş yok zaten, şaşırmıştım bende
Site çöktü sen yokken 🤣
Ben tatil boyunca yalnız kaldım eşim cok yoğun çalıştı. Mikan kızlarla gezip geldi enerji toplayıp her gün misafir ağırladı 😅
Mia Dyson düzleştiriciyle UGG bot aldı 😆😆 S sarahconnor yeni ev ile uğraştı bide yeşil soğan boykotu yapıyor 😅😅 aklımda kalanlar bunlar
ya ahahahahahah, eline sağlık canım, süper bi liste olmuş, her şeye hakim oldum sayende, mia mia hayırlı olsun, güle güle kullan süper olmuş.

S sarahconnor taşınmadın daha dimi? tadilat işleri devam sanıyorum ki. hakkaten yeşillik fiyatlarına noolmuş öyle ya.
Scss94 Scss94 İzmir e gitti
Mikan Mikan hep gezdi
@belleza hep gezdi
S sarahconnor kar tatili yaptı
wendy wendy deniz tatili
@Psidan gezdi.
CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer tatile gitti
Mia- Mia- hep evdeydi
😅
:KK70::KK70::KK70:mia bi sen kalmışsın evde ama sağlam harcama yapmışsın bu arada, bu sefer de böyle olsun, bayrama tadını çıkarırsın artık.
Canım Silifke Susanoğlu tarafında iki katlı enine geniş bahçeli bazıları havuzlu siteler var hem site mantığı hem müstakil havası veriyor bahçe var ama ortak sen uğraşmıyorsun oraları bir incele derim.

Tisan harika ama uzak gibi Erdemli Taşucu susanoğlu hem deniz kenarı hem merkezi
ayy o sitelerin bi adını yazsan bana özelden sonra? orta yolu buluruz hemde bi sahibindene falan bakarım bende :KK200:

ya ahahahahahah, eline sağlık canım, süper bi liste olmuş, her şeye hakim oldum sayende, mia mia hayırlı olsun, güle güle kullan süper olmuş.

S sarahconnor taşınmadın daha dimi? tadilat işleri devam sanıyorum ki. hakkaten yeşillik fiyatlarına noolmuş öyle ya.

:KK70::KK70::KK70:mia bi sen kalmışsın evde ama sağlam harcama yapmışsın bu arada, bu sefer de böyle olsun, bayrama tadını çıkarırsın artık.

ayy o sitelerin bi adını yazsan bana özelden sonra? orta yolu buluruz hemde bi sahibindene falan bakarım bende :KK200:
Aklımda kalanlar böyleydi düşünürüm yine aklima gelirse yazarım 🤭Yannis Mia yi etiketlemişsin 😅😅

Fiyatlar artmadan alıyım dedim birde arkadaşım getirdi yurtdisindan yani yarı fiyatına almış oldum. Birkaç kıyafet aldım.
Yaza kadar almam artık 😊

Scss94 Scss94 İzmir e gitti
Mikan Mikan hep gezdi
@belleza hep gezdi
S sarahconnor kar tatili yaptı
wendy wendy deniz tatili
@Psidan gezdi.
CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer tatile gitti
Mia- Mia- hep evdeydi
😅
Ay biri beni etiketlemiş :KK68::D

Tatilde değilim. Hafta sonu yazlığa gidip bahçe işlerini hallettik. Hamladım geri geldim :D
uyanmaya ve de ayılmaya çalışıyorum :D

Toprak güzel ama yoruyor alışık olmayınca.

çim biçtik.
2 ağaç ektik.
diğer ağaçların altını havuz gibi açıp suladık. hepsinde tomurcuklar var :KK68:
bi iki çiçek ektik.
bahçe dışındaki plastik çöplerini topladık.
güzel oldu.

20250201_162410.webp
20250202_140722.webp

Pandemi dönemi bakmıştık ama isimlerini hiç hatırlamıyorum aklıma gelirse yazacağım

Aklımda kalanlar böyleydi düşünürüm yine aklima gelirse yazarım 🤭Yannis Mia yi etiketlemişsin 😅😅
aaa etiketi hızlı yapınca elleri etiketlemişim gördün mü, diyorum mia profil fotosunu değiştirmiş :KK70:
demi dönemi bakmıştık ama isimlerini hiç hatırlamıyorum aklıma gelirse yazacağım
tamam canım, acil bişi değil, aklına gelirse yazarsın, çok teşekkür ederim :KK68::KK68:

Ay biri beni etiketlemiş :KK68::D

Tatilde değilim. Hafta sonu yazlığa gidip bahçe işlerini hallettik. Hamladım geri geldim :D
uyanmaya ve de ayılmaya çalışıyorum :D

Toprak güzel ama yoruyor alışık olmayınca.

çim biçtik.
2 ağaç ektik.
diğer ağaçların altını havuz gibi açıp suladık. hepsinde tomurcuklar var :KK68:
bi iki çiçek ektik.
bahçe dışındaki plastik çöplerini topladık.
güzel oldu.

Eki Görüntüle 3538411 Eki Görüntüle 3538412
Bahçe ve ev ne kadar güzel görünüyor ❤️

Back
X