Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de dolap uygulaması indirdim. Daha önce ordan bir şey satacak oldum alıcı çıktı ama kargo işi zor geldi iptal ettim. Şimdi yeniden bir şeyler koysam mı diyorum ama bakalım. Letgo çok kullanmıştım orda gel al şeklindeydi fakat uygulama değişti çok kötü oldu, sildim onu.belleza eleyelim eşyaları bir ferahlayalim
ohh
Bu yıl evi yavaş yavaş elden geçireceğim acele etmeden sakince düşünüp karar vereceğim
Her eşyaya bakacağım ne kadar sıklıkla kullanıyorum ona göre şans vereceğim yada ayıracağım
İyi fikirBen de dolap uygulaması indirdim. Daha önce ordan bir şey satacak oldum alıcı çıktı ama kargo işi zor geldi iptal ettim. Şimdi yeniden bir şeyler koysam mı diyorum ama bakalım. Letgo çok kullanmıştım orda gel al şeklindeydi fakat uygulama değişti çok kötü oldu, sildim onu.
Noldu ya neden silindi ?Ooo neler neler olmuştu ama silindi![]()
Bilmiyorum ki site gitti bildirimler felan görünmedi zor buldum sayfayıNoldu ya neden silindi ?
Neler çektikBilmiyorum ki site gitti bildirimler felan görünmedi zor buldum sayfayı
Girdim baktım 15 gün önceki konuşmalar vardı
bi bakayımIntagram da theminimalists takip ediyorum.
Tavsiye ederim.
Ben uzun yıllardır takip ediyordum, siyasi bir paylaşımından dolayı çıktım arada aklıma gelirse bakıyorumIntagram da theminimalists takip ediyorum.
Tavsiye ederim.
Aa bilmiyordum kitabın da tam tersi bir yazısı vardıBen uzun yıllardır takip ediyordum, siyasi bir paylaşımından dolayı çıktım arada aklıma gelirse bakıyorum![]()
Aynı şoku bende bugün yaşadım sağolasınBilmiyorum ki site gitti bildirimler felan görünmedi zor buldum sayfayı![]()
Girdim baktım 15 gün önceki konuşmalar vardı
Ben de okumak istiyorum bu seriyiZumbadan geldim duş aldım
Duş alırken gözüme ilişen 3 parça kozmetik eledim yerine 1 paket yeni açtım
Şimdi azıcık kitap okuma, bu yılın 3. Kitabı Serkan karaismailoğlu dura mater okuyorum