- 19 Şubat 2021
- 6.139
- 16.866
- 198
- 39
Ya ben hiç anlayamadım tersini düzünü o kadar çok video izlediğim haldeTers olsa çok acır canım ters olduğu belli oluyo zaten ama minik çizik yada yirtilma varsa çok batar. Bide kuruluk varsa batiyo
çizik olunca ya da lenste bi yırtılma vs bariz belli oluyor, ters takmış olabilirsiniz, (25 yıllık lensli olarak) onu ayırt etmek zor oluyor, o ovalliğin 2 tarafına da bakıp ona göre doğru tarafı seçmek gerekiyor, bi de ilk takmalarda biraz uğraşılıyor ya o zaman da lens harici gözde bi hassasiye; batma gibi hissedilebiliyor, çok uğraşmadan yukarı bakıp alt kısma hava kabarcığı ile takıp sonra aşağı doğru bakınca pıt pıt havası gidip yerine oturuyor, bende ilk günler çok uğraşmıştım hava kalmasın diye falan ama meğer yerini bulunca geçip gidiyormuş.Çizik olunca mı olur
Ben de ters mi acaba diye düşündüm
Aylık lens zaten sorayım çizikse yenisini takar
yaa iyi ki doğmuş, nice mutlu yılları olsun, 19'u da benim küçük kızımın doğum günü, heyecanla gün sayıyor, biraz alışveriş yaptım çok mutlu görsenizGeçmiş olsun canım
Oğlum da acıyor dedi dün
Eşimin de haberi yok tv de salgın haberi izliyoruz
Diyor ki iki üç gün sonra oğlan da alır gelir hastalık
Dedim o kadar beklememiş bana kalmaz diye bugün getirmiş
Kuşburnu çayı yaptım
Balla limonla
Sabah iyiyim dedi inşallah kötüleşmez
Yarın doğum günü çünkü
Yok bunları okumadım ama okunur bence, romanda bile aralara o kadar çok bilimsel ve tarihi bilgi koymuş ki, bunların hepsini nasıl araştırıp harmanlamış diye hayran kaldımBen de okumak istiyorum bu seriyi
“Erkek beyni kadın beyni ”varmış okudunuz mu onu da
Bir de “ Beyinde ararken bağırsakta buldum” umarım yanlış yazmamışımdır ismini
Bu iki kitabı da okumak istiyorum
Ben ters taktiğim zaman çok acı oluyor takarken fark etmesi zor ama ters takınca durmak mümkün değilçizik olunca ya da lenste bi yırtılma vs bariz belli oluyor, ters takmış olabilirsiniz, (25 yıllık lensli olarak) onu ayırt etmek zor oluyor, o ovalliğin 2 tarafına da bakıp ona göre doğru tarafı seçmek gerekiyor, bi de ilk takmalarda biraz uğraşılıyor ya o zaman da lens harici gözde bi hassasiye; batma gibi hissedilebiliyor, çok uğraşmadan yukarı bakıp alt kısma hava kabarcığı ile takıp sonra aşağı doğru bakınca pıt pıt havası gidip yerine oturuyor, bende ilk günler çok uğraşmıştım hava kalmasın diye falan ama meğer yerini bulunca geçip gidiyormuş.
yaa iyi ki doğmuş, nice mutlu yılları olsun, 19'u da benim küçük kızımın doğum günü, heyecanla gün sayıyor, biraz alışveriş yaptım çok mutlu görseniz
Küçük kızınız da iyi ki doğmuş nice sağlıklı mutlu yaşları olsunçizik olunca ya da lenste bi yırtılma vs bariz belli oluyor, ters takmış olabilirsiniz, (25 yıllık lensli olarak) onu ayırt etmek zor oluyor, o ovalliğin 2 tarafına da bakıp ona göre doğru tarafı seçmek gerekiyor, bi de ilk takmalarda biraz uğraşılıyor ya o zaman da lens harici gözde bi hassasiye; batma gibi hissedilebiliyor, çok uğraşmadan yukarı bakıp alt kısma hava kabarcığı ile takıp sonra aşağı doğru bakınca pıt pıt havası gidip yerine oturuyor, bende ilk günler çok uğraşmıştım hava kalmasın diye falan ama meğer yerini bulunca geçip gidiyormuş.
yaa iyi ki doğmuş, nice mutlu yılları olsun, 19'u da benim küçük kızımın doğum günü, heyecanla gün sayıyor, biraz alışveriş yaptım çok mutlu görseniz
Ben de sırf oğlumu anlamak için kendime de alıp takacağımBen ters taktiğim zaman çok acı oluyor takarken fark etmesi zor ama ters takınca durmak mümkün değil
Yaa iyi ki dogmuslar S sarahconnor sağlıkli mutlu nice yaşları olsunçizik olunca ya da lenste bi yırtılma vs bariz belli oluyor, ters takmış olabilirsiniz, (25 yıllık lensli olarak) onu ayırt etmek zor oluyor, o ovalliğin 2 tarafına da bakıp ona göre doğru tarafı seçmek gerekiyor, bi de ilk takmalarda biraz uğraşılıyor ya o zaman da lens harici gözde bi hassasiye; batma gibi hissedilebiliyor, çok uğraşmadan yukarı bakıp alt kısma hava kabarcığı ile takıp sonra aşağı doğru bakınca pıt pıt havası gidip yerine oturuyor, bende ilk günler çok uğraşmıştım hava kalmasın diye falan ama meğer yerini bulunca geçip gidiyormuş.
Yanlış alarmBen uzun yıllardır takip ediyordum, siyasi bir paylaşımından dolayı çıktım arada aklıma gelirse bakıyorum
Ben de bunlar yabancı değil miydi diye düşünüyordum ne tür siyasi bir paylaşım yaptılar acaba diye düşündüm bayaYanlış alarmsayfaları karıştırmışım şimdi kontrol ettim
Benzer isimde sayfa var ve haklısın şimdi anladım.Yanlış alarmsayfaları karıştırmışım şimdi kontrol ettim
Yaa çok sevindimBütçe açısından iyiyim kızlar
Kredi kartı borcum sıfır
Taksitim de yok.
Bir sonraki ay kredimin biri bitiyor. Tek kredimiz kalıyor o da 3 ayda bir ödeniyor.
Krem ve serum ihtiyaçlarım vardı. Onları sipariş ettim ben de.
Yazlık ayakkabı ve terlik gördüm almamak için kendimi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?