Ters olsa çok acır canım ters olduğu belli oluyo zaten ama minik çizik yada yirtilma varsa çok batar. Bide kuruluk varsa batiyo
Ya ben hiç anlayamadım tersini düzünü o kadar çok video izlediğim halde

Bakalım gelince öğreneyim nasıl geçmiş ona göre bişeyler yapayım

Çizik olunca mı olur
Ben de ters mi acaba diye düşündüm

Aylık lens zaten sorayım çizikse yenisini takar
çizik olunca ya da lenste bi yırtılma vs bariz belli oluyor, ters takmış olabilirsiniz, (25 yıllık lensli olarak) onu ayırt etmek zor oluyor, o ovalliğin 2 tarafına da bakıp ona göre doğru tarafı seçmek gerekiyor, bi de ilk takmalarda biraz uğraşılıyor ya o zaman da lens harici gözde bi hassasiye; batma gibi hissedilebiliyor, çok uğraşmadan yukarı bakıp alt kısma hava kabarcığı ile takıp sonra aşağı doğru bakınca pıt pıt havası gidip yerine oturuyor, bende ilk günler çok uğraşmıştım hava kalmasın diye falan ama meğer yerini bulunca geçip gidiyormuş.
yaa iyi ki doğmuş, nice mutlu yılları olsun, 19'u da benim küçük kızımın doğum günü, heyecanla gün sayıyor, biraz alışveriş yaptım çok mutlu görseniz

Yok bunları okumadım ama okunur bence, romanda bile aralara o kadar çok bilimsel ve tarihi bilgi koymuş ki, bunların hepsini nasıl araştırıp harmanlamış diye hayran kaldım

Ben ters taktiğim zaman çok acı oluyor takarken fark etmesi zor ama ters takınca durmak mümkün değil

Küçük kızınız da iyi ki doğmuş nice sağlıklı mutlu yaşları olsun
İyi ki varlar hayat onlarla çok güzel

Ben de forma alacağım

Bugün vakit bulursam alırım bulamazsam yarın sabah
Pasta alacağım bir de sevdiği yemekleri yaparım

Yaa iyi ki dogmuslar S sarahconnor sağlıkli mutlu nice yaşları olsun

Bütçe açısından iyiyim kızlar

Kredi kartı borcum sıfır
Taksitim de yok.
Bir sonraki ay kredimin biri bitiyor. Tek kredimiz kalıyor o da 3 ayda bir ödeniyor.

Krem ve serum ihtiyaçlarım vardı. Onları sipariş ettim ben de.

Yazlık ayakkabı ve terlik gördüm almamak için kendimi zor tutuyorum

Yaa çok sevindim

Makyaj masamın çekmecesi az açılıyordu vida yerlerini değiştirdim şimdi daha iyi oldu.
Az kullandığım ürünleri ayırdım düşünmek için.
Tabi matkabımı eşim almış dükkana gittim.
Araya bir sürü iş girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…