İşlerimi bitirdim sporumu yaptım çayımı aldım yanıma yağmur yağıyor çok güzel
Kitabımı okurum
Afganistan'da bi kadının hikâyesini anlatiyo akıcı baya bunu bitirip klasik okurum
Ne güzel sporunu düzenli yapıyorsun
Ne sporu yapıyorsun?

Yaa masallah oğluna gurur duydum ben burda teyzesi olarak
Ne kadar cömert düşünceli iyi niyetli
Bence kendinle gurur duy böyle bir evlat yetistirdigin için
Arkadaşı durumu olmadığı için bence PC alamamıştır devlet okulu özel gibi değil imkanlar aynı olmuyor
Çocuk çok sevinir bence .
Mubarek üç aylar sevabını da alırsınız

Diğerleri de nazar boncuğu bence
Lens benimde var da uzun zamandır takmayinca batma oluyor

Ne güzel sporunu düzenli yapıyorsun
Ne sporu yapıyorsun?
Genellikle pilates yapıyorum 2 gün kardiyo yapıyorum ağırlıkla bacak kol felan çalışıyorum . Ama yetersiz beslenmisim onu fark ettim bu hafta çok kilo verdim
Yüzün çökmüş felan dediler moralim bozuldu bugün

Bence de çok sevinir belki imkanlari yoktur
Bugün oğlumun arkadaşı da yanıma geldi kahve makinesinin birini bize verecekmiş latte makinesi yok bizim demiş oğlum
Yaa seni yerim dedim size gelip içerim kahve olur mu dedim tamam öyle yapalım diyo

İşlerimi bitirdim sporumu yaptım çayımı aldım yanıma yağmur yağıyor çok güzel
Kitabımı okurum
Afganistan'da bi kadının hikâyesini anlatiyo akıcı baya bunu bitirip klasik okurum
Afganistan’da kadın olmanın zorluğunu şu son okuduğum Bin Muhteşem Güneşte anladım ben

Gelince biraz konuştuk

Ben aile tepki gösterir diye tedirginim yoksa çocuğun mutlu olması çok hoşuma gider

İnşallah çocuklar hep mutlu olsun

Oğlum yeni yeni lens kullanmaya başladı
Okula gider gitmez çıkarmış kullanamadım dedi

Senin lensler de mi numaralı

Tebrik ederim iradeni alkışlıyorum

Bi video açıp karşısına geçiyorum ama hareketleri yanlış yapıyorum gibi duruşum falan doğru olmuyor gibi hissediyorum ve vazgeçiyorum

Geçen sene benim oğlanların arkadaşının doğum gününe gittik, bizim de aile dostlarımız hani hediyemizi falan aldık ama çocuklar kendileri resim yapıyor işte futbolcu kartlarını falan paketliyorlar vs. Bunlara da yeni boya kalemleri almıştık. Biri içlerinden beyaz olanı diğeri gri olanı seçmiş hediye etmek için kullanmayacaklarına kıymışlar sadece neyse böyle böyle bilgisayar hediye edecek seviyeye gelirler mi bilmem

Tebrik ederim iradeni alkışlıyorum

Bi video açıp karşısına geçiyorum ama hareketleri yanlış yapıyorum gibi duruşum falan doğru olmuyor gibi hissediyorum ve vazgeçiyorum
İlk başta bende doğru yapamıyodum zamanla canım bide ingiliççe anlatiyolar hareketin dogrusunu ben A1 seviyemle anlıyorum sen daha çabuk öğrenirsin yaptığım kadınları atayım sana @MoveWithNicole
Lilly Sabri bunlara bak bitane daha vardı ismine bakıp yazayım dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…