Şu an emin olamadım ama sen yazCanımız nasıl çekmesin zalımspor yapcan mi bak kadının adıni yazmak çok zor aklımda tutamiyom
Evet yeni nesilin pırıl pırıl gençleri de varS sarahconnor oğlun cidden çok düşünceli davranmış, empati kurmuş düşünmüş. Yeni nesil hep eleştiriliyor ama bence özellikle iyi aileler de çok duyarlı düşünceli çocuklar yetişiyor
Babasının işi olmasının avantajıGeçen sene benim oğlanların arkadaşının doğum gününe gittik, bizim de aile dostlarımız hani hediyemizi falan aldık ama çocuklar kendileri resim yapıyor işte futbolcu kartlarını falan paketliyorlar vs. Bunlara da yeni boya kalemleri almıştık. Biri içlerinden beyaz olanı diğeri gri olanı seçmiş hediye etmek içinkullanmayacaklarına kıymışlar sadece neyse böyle böyle bilgisayar hediye edecek seviyeye gelirler mi bilmem
Çok güzel görünüyor yaaa afiyet bal olsunSpor yapamasam da benim de bazı yeteneklerim varkısır yapmak gibi canınız çekmesin ama paylaşıyorum
Yaaaa ne tatlılarBenim kızımın da okulda morali bozulmuş, oynamak istediği kızlar oyuna almamış. Sonra benim görüştüğüm veli arkadaşların oğulları sürpriz hazırlamaya karar vermiş. Sevdiği rengi sorup ertesi gün kantinden o renk oyun kartı alıp hediye etmişler mutlu olmuş.
Görüştüklerim hep erkek annesi o yüzden bir yere gidince bana sitem eder hiç kız yok diyeYa bak dedim ne güzel kişilerle arkadaşlık yapıyoruz
Teşekkür ederim, bu taraflara gelin size de yapayımÇok güzel görünüyor yaaa afiyet bal olsun
Oğlunu benim çocuklarla tanıştıralımBabasının işi olmasının avantajı
Mouse, power bank klavye filan da götürüp dağıtıyor
Ama bu çocugu sevmiş ve empati yapmış
Gelirsem yolum düşerse yazarım hatırlatırım bu cümleyiTeşekkür ederim, bu taraflara gelin size de yapayım
Yaaa keşke her zamanGelirsem yolum düşerse yazarım hatırlatırım bu cümleyi
Kısırımı yemeden dönmem
Benim yaptığım böyle lezzetli görünmüyor
Bence buralardan aldığımız nar ekşisi salça filan da etkiliyor tadı ve görüntüyü
Belli oluyor görüntüdenYaaa keşke her zaman
salçalar yağ memleketten, nar ekşisini annemgil yapıyor
Ben de gidicem mikanaGelirsem yolum düşerse yazarım hatırlatırım bu cümleyi
Kısırımı yemeden dönmem
Benim yaptığım böyle lezzetli görünmüyor
Bence buralardan aldığımız nar ekşisi salça filan da etkiliyor tadı ve görüntüyü
Toplanıp bu ekip komple gidelimBen de gidicem mikana
Tantuni ve künefe ısmarlatıcam kendime
Yaaa gelseneBen de gidicem mikana
Tantuni ve künefe ısmarlatıcam kendime
Off çok güzelSpor yapamasam da benim de bazı yeteneklerim varkısır yapmak gibi canınız çekmesin ama paylaşıyorum
Mutlu yaşları olsunCumartesi oğlumun doğum gününü yapacağız evde, ilk defa evde böyle kalabalık bir organizasyon olacak biraz telaşlıyım
Tatilde banyoyu, mutfak dolaplarını, camları, perdeleri hallettim
Cuma cumartesi ikramlıkları yapacağım
Bugün pasta siparişi verdim, kendim mi yapsam dedim ama yetişmezse diye cesaret edemedim
Temizlikte 3 fon perdesi vardı onları ayırdım, okuldan arkadaşıma sordum, o da tam çocukların odasına arıyormuş çok sevindi
Doğum günü kutlu olsunCumartesi oğlumun doğum gününü yapacağız evde, ilk defa evde böyle kalabalık bir organizasyon olacak biraz telaşlıyım
Bugün pasta siparişi verdim, kendim mi yapsam dedim ama yetişmezse diye cesaret edemedim
Temizlikte 3 fon perdesi vardı onları ayırdım, okuldan arkadaşıma sordum, o da tam çocukların odasına arıyormuş çok sevindi
İyi ki doğmuşCumartesi oğlumun doğum gününü yapacağız evde, ilk defa evde böyle kalabalık bir organizasyon olacak biraz telaşlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?