- 23 Ağustos 2012
- 14.609
- 38.617
- 798
teşekkür ederim mikancım, tüm gidenlerimizin mekanı cennet olsun inşallah.Başınız sağ olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim mikancım, tüm gidenlerimizin mekanı cennet olsun inşallah.Başınız sağ olsun
Kolay gelsin islerin yarısı bitmiş bileOhhh ne güzelSen yazınca farkettim çamaşırları da halletmişim
banyodayim şuan yine yüzüme lazer yaptım saçıma biberiye suyu yaptım işlere kahvaltıdan sonra başlarım inşallah
![]()
Bade natural kullanıyorum henüz faydasını pek görmedim ama saç bakım yağları daha çabuk uzatıyor. Onuda arındırmak zorGünaydın kızlaaar
oh ne güzel, darısı bize, haftaya cuma inşallah bizim de
Scss94 canım biberiye suyu ne kullanıyorsun? bizim kızların saçını kestirmiştim, inanılmaz kızdılar bana, 1 yılda uzadı tabi ama biraz daha hızlı uzasın diye alayım size dedim, ne alıcam bilmiyorum.
Allah rahmet eylesin.hafta sonuna girerken kar tatili olunca annem bizdeydi, makineyi ayarlamıştım sağolsun asmış, kalanları da yıkamış.
cumartesi sabah hepsini topladım yerleştirdim, tamamen dinlenme günü yaptık, pazarda yatış yapacakken çok sevdiğim bi yakınımızın vefat haberini aldım, pazar da taziye için oraya uğradık eşimle, çocukları kv bıraktık derken dönüşte orada bişiler yiyip eve geldik, hiç bir şeyi ertelememek gerekiyor ya, hayat gerçekten çok kısa.
Eline sağlıkGünaydın
İyi haftalar
Haftasonunu ful evdeydik. Poyraz esiyordu ve çok soğuktu. Cumartesi biraz temizlik biraz dinlenme ile geçti. Pazar çocuklarla kek yaptık. Bi arkadaş çay içmeye geldi. 2 tane üst eledim. Çocukların kıyafetlerinden de eleme yaptım. Kitap okudum. Film izledim. Notre Dame’ın Kamburu’nun 1996 yapımı filmini izledim. Esmeralda’yı Salma Hayek oynamış, bence çok iyi bir seçim. Onun dışında kitaptan inanılmaz derecede sapılmış. Çok sevemedim.
Okuldayım, nöbetçiyim. Şimdi bi şeyler yedim. Sabah midem bulanıyordu. Nöbet manzaram![]()
Ben kendim yapıyorum canım Bir kere almıştım onu bitirip kendim yaptım tekrar. Benim saçlarımı çok çabuk uzatıyo daha dolgun görünüyo. Birde hızlı uzaması için at kuyruğu şampuanlari varmış hiç denemedim onu .Günaydın kızlaaar
oh ne güzel, darısı bize, haftaya cuma inşallah bizim de
Scss94 canım biberiye suyu ne kullanıyorsun? bizim kızların saçını kestirmiştim, inanılmaz kızdılar bana, 1 yılda uzadı tabi ama biraz daha hızlı uzasın diye alayım size dedim, ne alıcam bilmiyorum.
hafta sonuna girerken kar tatili olunca annem bizdeydi, makineyi ayarlamıştım sağolsun asmış, kalanları da yıkamış.
cumartesi sabah hepsini topladım yerleştirdim, tamamen dinlenme günü yaptık, pazarda yatış yapacakken çok sevdiğim bi yakınımızın vefat haberini aldım, pazar da taziye için oraya uğradık eşimle, çocukları kv bıraktık derken dönüşte orada bişiler yiyip eve geldik, hiç bir şeyi ertelememek gerekiyor ya, hayat gerçekten çok kısa.
Kolay gelsin islerin yarısı bitmiş bile
Bakım yapmak soğuk günlerde çok zoruma gidiyor.
2. Seans lazerimi yaptım geçen hafta.
Bugün koltuk altı yapacağım. Üşendim için parça parça yapıyorum![]()
Canım kendin yapıp denesene ben çok faydasını gördüm.Bade natural kullanıyorum henüz faydasını pek görmedim ama saç bakım yağları daha çabuk uzatıyor. Onuda arındırmak zor![]()
nette var mı yapımı? kaç gün kullanılıyor yapınca? yoksa hemen demleme usulü yapıp sonra uyguluyor musun?Canım kendin yapıp denesene ben çok faydasını gördüm.
Küçük bi şişe kadar kaynatiyorum. Her gün yapıyorum 1 haftada bitiyo zaten sonra tekrar yapıyorum.nette var mı yapımı? kaç gün kullanılıyor yapınca? yoksa hemen demleme usulü yapıp sonra uyguluyor musun?
ÜşenirimCanım kendin yapıp denesene ben çok faydasını gördüm.
Yaa yerim onu benEve geldim toplantı güzel geçti.
Kızımla bir kez daha gurur duydum![]()
Kahvemi yaptım.
Makineye eşimin montunu attım.
Kurutmadan havlulari çıkarttım.
Birazdan lazer yaparım ajandami kontrol ederim
Kitap okurum.
Sağol canim inşallah çocuklarımız mutlu olsunlar başarı da beraberinde gelirYaa yerim onu ben
İnşallah hep iyi ve mutlu olduğu yerlerde olur
Ben de biraz toparlama yaptım kahve molası verip kaldığım yerden devamcanım şuan hiç bişey yapmak istemiyo ama mecburum
![]()
Hadi bismillahSağol canim inşallah çocuklarımız mutlu olsunlar başarı da beraberinde gelir
Koltuğa oturdum kaldım bende hadi kalkalım az daha iş yapalım![]()
Yaparsiiin ben daha kalkamadım şuvan kalkiyom valla kalkiyomLazeri yaptım
Temiz bulaşıkları yerleştirdim
Çıkarken çöpü atacağım.
Burayı biraz daha dağıttım
Neyse hallederiz
Kızımı alıp geliyim de.