Günaydın 🌞
İyi haftalar🌷

Haftasonunu ful evdeydik. Poyraz esiyordu ve çok soğuktu. Cumartesi biraz temizlik biraz dinlenme ile geçti. Pazar çocuklarla kek yaptık. Bi arkadaş çay içmeye geldi. 2 tane üst eledim. Çocukların kıyafetlerinden de eleme yaptım. Kitap okudum. Film izledim. Notre Dame’ın Kamburu’nun 1996 yapımı filmini izledim. Esmeralda’yı Salma Hayek oynamış, bence çok iyi bir seçim. Onun dışında kitaptan inanılmaz derecede sapılmış. Çok sevemedim.
Okuldayım, nöbetçiyim. Şimdi bi şeyler yedim. Sabah midem bulanıyordu. Nöbet manzaram 👇

Eklentiler

• IMG_0727.webp
    IMG_0727.webp
    109,9 KB · Görüntüleme: 44
Ohhh ne güzel 😍 Sen yazınca farkettim çamaşırları da halletmişim 😁 banyodayim şuan yine yüzüme lazer yaptım saçıma biberiye suyu yaptım işlere kahvaltıdan sonra başlarım inşallah 🥴
Kolay gelsin islerin yarısı bitmiş bile
Bakım yapmak soğuk günlerde çok zoruma gidiyor.
2. Seans lazerimi yaptım geçen hafta.
Bugün koltuk altı yapacağım. Üşendim için parça parça yapıyorum 😅

Günaydın kızlaaar :KK200:

oh ne güzel, darısı bize, haftaya cuma inşallah bizim de :KK200:

Scss94 Scss94 canım biberiye suyu ne kullanıyorsun? bizim kızların saçını kestirmiştim, inanılmaz kızdılar bana, 1 yılda uzadı tabi ama biraz daha hızlı uzasın diye alayım size dedim, ne alıcam bilmiyorum.
Bade natural kullanıyorum henüz faydasını pek görmedim ama saç bakım yağları daha çabuk uzatıyor. Onuda arındırmak zor 🫣

hafta sonuna girerken kar tatili olunca annem bizdeydi, makineyi ayarlamıştım sağolsun asmış, kalanları da yıkamış.

cumartesi sabah hepsini topladım yerleştirdim, tamamen dinlenme günü yaptık, pazarda yatış yapacakken çok sevdiğim bi yakınımızın vefat haberini aldım, pazar da taziye için oraya uğradık eşimle, çocukları kv bıraktık derken dönüşte orada bişiler yiyip eve geldik, hiç bir şeyi ertelememek gerekiyor ya, hayat gerçekten çok kısa.
Allah rahmet eylesin.

Günaydın 🌞
İyi haftalar🌷

Haftasonunu ful evdeydik. Poyraz esiyordu ve çok soğuktu. Cumartesi biraz temizlik biraz dinlenme ile geçti. Pazar çocuklarla kek yaptık. Bi arkadaş çay içmeye geldi. 2 tane üst eledim. Çocukların kıyafetlerinden de eleme yaptım. Kitap okudum. Film izledim. Notre Dame’ın Kamburu’nun 1996 yapımı filmini izledim. Esmeralda’yı Salma Hayek oynamış, bence çok iyi bir seçim. Onun dışında kitaptan inanılmaz derecede sapılmış. Çok sevemedim.
Okuldayım, nöbetçiyim. Şimdi bi şeyler yedim. Sabah midem bulanıyordu. Nöbet manzaram 👇
Eline sağlık
Nobetin kolay gelsin
Geçmiş olsun.
😊

Günaydın kızlaaar :KK200:

oh ne güzel, darısı bize, haftaya cuma inşallah bizim de :KK200:

Scss94 Scss94 canım biberiye suyu ne kullanıyorsun? bizim kızların saçını kestirmiştim, inanılmaz kızdılar bana, 1 yılda uzadı tabi ama biraz daha hızlı uzasın diye alayım size dedim, ne alıcam bilmiyorum.
Ben kendim yapıyorum canım Bir kere almıştım onu bitirip kendim yaptım tekrar. Benim saçlarımı çok çabuk uzatıyo daha dolgun görünüyo. Birde hızlı uzaması için at kuyruğu şampuanlari varmış hiç denemedim onu .

hafta sonuna girerken kar tatili olunca annem bizdeydi, makineyi ayarlamıştım sağolsun asmış, kalanları da yıkamış.

cumartesi sabah hepsini topladım yerleştirdim, tamamen dinlenme günü yaptık, pazarda yatış yapacakken çok sevdiğim bi yakınımızın vefat haberini aldım, pazar da taziye için oraya uğradık eşimle, çocukları kv bıraktık derken dönüşte orada bişiler yiyip eve geldik, hiç bir şeyi ertelememek gerekiyor ya, hayat gerçekten çok kısa.
😓 Allah rahmet eylesin

Kolay gelsin islerin yarısı bitmiş bile
Bakım yapmak soğuk günlerde çok zoruma gidiyor.
2. Seans lazerimi yaptım geçen hafta.
Bugün koltuk altı yapacağım. Üşendim için parça parça yapıyorum 😅
😁Evet soğukta zor oluyo gerçekten. Geçen gün kazağımin altından koltuk altıma yaptım bende çok soğuktu 😁😁

Eve geldim toplantı güzel geçti.
Kızımla bir kez daha gurur duydum 😊

Kahvemi yaptım.
Makineye eşimin montunu attım.
Kurutmadan havlulari çıkarttım.

Birazdan lazer yaparım ajandami kontrol ederim
Kitap okurum.
Yaa yerim onu ben 😍
İnşallah hep iyi ve mutlu olduğu yerlerde olur ❤️
Ben de biraz toparlama yaptım kahve molası verip kaldığım yerden devam 😬 canım şuan hiç bişey yapmak istemiyo ama mecburum 😁

Yaa yerim onu ben 😍
İnşallah hep iyi ve mutlu olduğu yerlerde olur ❤️
Ben de biraz toparlama yaptım kahve molası verip kaldığım yerden devam 😬 canım şuan hiç bişey yapmak istemiyo ama mecburum 😁
Sağol canim inşallah çocuklarımız mutlu olsunlar başarı da beraberinde gelir 😊

Koltuğa oturdum kaldım bende hadi kalkalım az daha iş yapalım 😅

Lazeri yaptım
Temiz bulaşıkları yerleştirdim
Çıkarken çöpü atacağım.
Burayı biraz daha dağıttım 🙃
Neyse hallederiz 😅
Kızımı alıp geliyim de.

Eklentiler

• 20250210_141024.webp
    20250210_141024.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 38