Yok canım hiç denemedim ilk kez duydum. Bakayım bende biScss94 katı sampuan denedin mi hiç.
Krijen marka deneyip memnun kalmıştım.
Sabun bakarken aklıma geldi.
Yine alacağım önümüzdeki ay için liste yapıyım bari
Yaa yerim onun kartını yaaSabah kalktım oğlanlara gözleme yaptım. Küçük oğluşu yürüyerek okula bıraktım. Hava buzzzneyseki kartıyla oğlum çok mutluydu
Sabah kahvemi içtim annemle
Okul mu o da neeeSabah kalktım oğlanlara gözleme yaptım. Küçük oğluşu yürüyerek okula bıraktım. Hava buzzzneyseki kartıyla oğlum çok mutluydu
Sabah kahvemi içtim annemle
Bence halledersinizGünaydınlar, bende dün 2 makine çamaşır yıkadım birini astım birini asacak gücü bulamamıştım kendimde, sabah kuruyanı kaldırıp onu astım hemen, Allahtan koku vs olmamış. hafta sonu kızımın doğum gününü kutlayacağız, normalden bi tık kalabalık olacak gibi, 12 yetişkin 5 çocukla kutlama yapacağız, yemeklerin bi kısmı eşimden bakalım alnımızın akıyla hallederiz inşallah.
Halledersiniiiz çok keyifli geçer nice mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallahGünaydınlar, bende dün 2 makine çamaşır yıkadım birini astım birini asacak gücü bulamamıştım kendimde, sabah kuruyanı kaldırıp onu astım hemen, Allahtan koku vs olmamış. hafta sonu kızımın doğum gününü kutlayacağız, normalden bi tık kalabalık olacak gibi, 12 yetişkin 5 çocukla kutlama yapacağız, yemeklerin bi kısmı eşimden bakalım alnımızın akıyla hallederiz inşallah.
Az kalmiis canım kolay gelsinBiz de dün oğlumun dolabını kitaplıklarını ve bizim odanın dolabını götürdük
Masa konsol ve sandalyeleri söktük taşınabilir hale getirdik
Bulaşık çamaşır makinesi buzdolabı ve koltuklar kaldı zor olan
sağol canım inşallah az kaldıAz kalmiis canım kolay gelsin
Kolaylıklar diliyorum bitti mi taşınma işinizBiz de dün oğlumun dolabını kitaplıklarını ve bizim odanın dolabını götürdük
Masa konsol ve sandalyeleri söktük taşınabilir hale getirdik
Bulaşık çamaşır makinesi buzdolabı ve koltuklar kaldı zor olan
Nice mutlu yaşları olsunMutlu pazarlar kızlar, doğum gününü atlattık çok şükür, kendimi kuaföre attım
Doğum günümüzden küçük bi kare size, rabbim hepimizin evlatlarını iyilerle karşılaştırsın
Eki Görüntüle 3548776
aynen öyle vallaNice mutlu yaşları olsun
Kuaför = terapi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?