Boşver ne aldığımı dost var düşman var burayı takip eden alay ederler şimdihımm biz sade yapıyoruz dur salıya kadar dayanamıcam bugün mü yapsam :)
hadi ya ne aldın yine :)
ilk başlangıçlar zordur.
sonra alışıyosun almamaya
beğendiğim ürünleri listeye yazıyorum.
yılbaşından sonra değerlendiricem bakalım kaç tanesinden vazgeçicem.
kolay gelsin ben de bu sene iki kere taşındım bebeklerim de bir yaşın altındaydı o sıralar. çok zor oluyor gerçekten. ben çok şey attım dağıttım ama iyi oldu. şimdi ev alma ihtimalimiz var eşime lütfen yılbaşından sonra taşınalım diyorum bir senede üçüncüye dayanamam artıkBu hafta tasiniyoruz. Bir yeri toplamak yerine her yeri dagittik :) her yer koli. Nasil toparlanicaz bilmiyorum. 6 aylik kucuk kizim da var. Onunla biraz yavas oluyor tabi isler:) posetlerin kenarlarini yemekten kurtariyorum. Evden atacak bir sey bulamadik tasinirken. Daha once elemeleri yapmistik. Uzun sure eve bir sey almiycam. Bu hafta ekmek ve su disinda gida bile almadim. Buzdolabinda bozulmasin diye. Evdeki bakliyatlardan v.s. bir suru yemek cikti. Sizi takipteyim. Uzun sure duzenleyemem zaten:) yeni ev daha genis ama dolap sayisi daha az.
Boşver ne aldığımı dost var düşman var burayı takip eden alay ederler şimdi
Şu an
Doğum için pijama almam lazım kendime. Başka ihtiyacım yok gibi bakalım inşallah çıkmaz. İhtiyacım dışında sırf beğendim diye birşey almayacağımpara biriktirip kurutma makinesi almam lazım inşallah bakalım. 4 çocuk 2 de biz 6 kişinin çamaşırı benim ömrümü bitirir
Abowww ne yaptın böyle :)
madeni paraları kumbaraya atıyorum ben
birikince onlar bile ağır geliyor.
mesela simit alacak kadar yanımda madeni para oluyor.
acil durum için kağıt para alıyorum.
ben hafta içi annemde kalıyorum lazım olan ne varsa hafta sonu çantama atıyorum ve tüm hafta onlarla geziyorum. çantamı mı küçültsem :)
ne yaptın sen bir ben yokum çantanın içindeşu an çantama baktım kutularca ilaç var. 3 tane kitap var birisine başlayacağım ama karar veremedim diye üçü de çantamdasağlık ocağından verilen bröşürler var. 2 tane cüzdan, 3 tane parfüm ( parfüm kullanmıyorum hamilelikte koku rahatsız ediyor). gözlük kabı, şarj aleti, harici batarya, su, kuruyemiş, ıslak mendil, kalem kutusu .... tabiki ağır olur içindeki fiş, sakız, madeni para vb ıvırzıvırı saymıyorum akşam ben de el atacağım çantama
iyi fikir ben öyle yaptım. erkekler ne güzel çantasız süper biz de her türlü ıvır zıvırben hafta içi annemde kalıyorum lazım olan ne varsa hafta sonu çantama atıyorum ve tüm hafta onlarla geziyorum. çantamı mı küçültsem :)
Benimde odaklanamadığım 2 sorunum var.
1 bakımlı olmak
2 iş yerindeki düzen ve işler.
fikirlere açığım.
işyrinde ki düzen konusunda hep düzenliydim, işim asla ertelenmez, asla 2 dk sonraya bile bırakılmaz, hatta kahvemi bile işim bitmeden içemeyenlerdenim ...
bakım konusu ise her sabah göz kapatıcım, pudram ve allığım muhakkak sürülür, ama oje falannn hak getire :) saçlarımı genelde dağınık toplarım ve on kısımlarını düzleştiririm, sabah çıkmadan bile yapabiliyorum bunu..
bu kadar ha bir de eğer iyi hissediyorsam gözlerime kalem veya far da sürerim, çok ta severim
bayaa dağınık yazmışım ama neyse :)
Dimi ben de öyle düşünüyorum. Ama fiyatlar uçmuş. İnşallah sene sonu güzel indirim olur o zamana kadar biriktireyim bişeyler de alayım inşallah diyorum bakalım. Evde de eşyalar hep eskidi 11 yıllık eşyalar. Koltuk buzdolabı vs. Kurutma lüks gibi ama sonra çamaşır sererken ihtiyaç gibi geliyor bakalım. :)Dün bende düşündüm o kurutma işini.
hani tek günde 3-4 mak çamaşır yıkansa kurutulsa katla ütüle bitti.
bu şekilde haftada 3 günümü alıyor.
Ben ataletten kurtulmak diye kitap aldım bir gazla ama üzerimdeki ataleti atıp okuyamadım bir türlükapatıcı pudra bende sivilce yapıyor malesef ne denedimse olmadı.
ruj kalem rimel kullanmaya çalışırım.
parfüm taşırım yanımda bazen unuturum.
işleri acil olanları yapıp sonrasını yapmıyorum.
odamı toplu bırakıyorum sadece
Atalet ve erteleme hakkında araştırıyorum.
Deniyeceğim dediklerini :)
kapatıcı pudra bende sivilce yapıyor malesef ne denedimse olmadı.
ruj kalem rimel kullanmaya çalışırım.
parfüm taşırım yanımda bazen unuturum.
işleri acil olanları yapıp sonrasını yapmıyorum.
odamı toplu bırakıyorum sadece
Atalet ve erteleme hakkında araştırıyorum.
Deniyeceğim dediklerini :)
Ben ataletten kurtulmak diye kitap aldım bir gazla ama üzerimdeki ataleti atıp okuyamadım bir türlü
Özel şirketeşimin bi ara eğitim verdiği konu buydu ''ataletten kurtulmak'' :)
ben de tamamen yapı meselesi, hiçbirşeyi ertelememek, ama izlenimlerime dayanarak senin işyerınde de evde ki gibi oldugun hissine kapılmıştım :)
kamu mu , özel şirket mi ?? bu etkili olabiliyor
Benim kurutucu almam baya uzun sürebilirDimi ben de öyle düşünüyorum. Ama fiyatlar uçmuş. İnşallah sene sonu güzel indirim olur o zamana kadar biriktireyim bişeyler de alayım inşallah diyorum bakalım. Evde de eşyalar hep eskidi 11 yıllık eşyalar. Koltuk buzdolabı vs. Kurutma lüks gibi ama sonra çamaşır sererken ihtiyaç gibi geliyor bakalım. :)
Ben ataletten kurtulmak diye kitap aldım bir gazla ama üzerimdeki ataleti atıp okuyamadım bir türlü
2 kez iyi tasinmissin canim. Simdi diyoeum esime, eger memnun kalmazsak bile yerimden kipirdamam:) durup durup eksikler cikiyor. Kitaplik mi alsak diyoeuz ama duralim dedim. Yoksa burayi da doldurcaz.kolay gelsin ben de bu sene iki kere taşındım bebeklerim de bir yaşın altındaydı o sıralar. çok zor oluyor gerçekten. ben çok şey attım dağıttım ama iyi oldu. şimdi ev alma ihtimalimiz var eşime lütfen yılbaşından sonra taşınalım diyorum bir senede üçüncüye dayanamam artık
pardon siz mi beni tanimiyorsunuz?Aslında öyle, kullanmadığın, kullanmaktan ya da görmekten haz almadığın, evde alternatifi olup da yedeklerinin bir kenarda beklediği eşyaları kullanmıyorum minimalizmde. Sizin alıntı yaptığınız hanımı tanımıyorum ama yenilediği eşyaları gerçekten hakkını vererek yıpranana kadar kullandığını ve artık yenilediğini tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?