Boşver ne aldığımı dost var düşman var burayı takip eden alay ederler şimdi
Şu an
Doğum için pijama almam lazım kendime. Başka ihtiyacım yok gibi bakalım inşallah çıkmaz. İhtiyacım dışında sırf beğendim diye birşey almayacağım para biriktirip kurutma makinesi almam lazım inşallah bakalım. 4 çocuk 2 de biz 6 kişinin çamaşırı benim ömrümü bitirir

kolay gelsin ben de bu sene iki kere taşındım bebeklerim de bir yaşın altındaydı o sıralar. çok zor oluyor gerçekten. ben çok şey attım dağıttım ama iyi oldu. şimdi ev alma ihtimalimiz var eşime lütfen yılbaşından sonra taşınalım diyorum bir senede üçüncüye dayanamam artık

Dün bende düşündüm o kurutma işini.
hani tek günde 3-4 mak çamaşır yıkansa kurutulsa katla ütüle bitti.
bu şekilde haftada 3 günümü alıyor.

Abowww ne yaptın böyle :)

madeni paraları kumbaraya atıyorum ben
birikince onlar bile ağır geliyor.
mesela simit alacak kadar yanımda madeni para oluyor.
acil durum için kağıt para alıyorum.

ben hafta içi annemde kalıyorum lazım olan ne varsa hafta sonu çantama atıyorum ve tüm hafta onlarla geziyorum. çantamı mı küçültsem :)

ben hafta içi annemde kalıyorum lazım olan ne varsa hafta sonu çantama atıyorum ve tüm hafta onlarla geziyorum. çantamı mı küçültsem :)

birazını annenlerde bırak bence
taşıma işi olmasın
ıvır zıvırı da at oh mis.

ne yaptın sen bir ben yokum çantanın içinde

iyi fikir ben öyle yaptım. erkekler ne güzel çantasız süper biz de her türlü ıvır zıvır

Benimde odaklanamadığım 2 sorunum var.
1 bakımlı olmak
2 iş yerindeki düzen ve işler.

fikirlere açığım.

işyrinde ki düzen konusunda hep düzenliydim, işim asla ertelenmez, asla 2 dk sonraya bile bırakılmaz, hatta kahvemi bile işim bitmeden içemeyenlerdenim ...

bakım konusu ise her sabah göz kapatıcım, pudram ve allığım muhakkak sürülür, ama oje falannn hak getire :) saçlarımı genelde dağınık toplarım ve on kısımlarını düzleştiririm, sabah çıkmadan bile yapabiliyorum bunu..

bu kadar ha bir de eğer iyi hissediyorsam gözlerime kalem veya far da sürerim, çok ta severim

bayaa dağınık yazmışım ama neyse :)

Benimde odaklanamadığım 2 sorunum var.
1 bakımlı olmak
2 iş yerindeki düzen ve işler.

fikirlere açığım.

kapatıcı pudra bende sivilce yapıyor malesef ne denedimse olmadı.
ruj kalem rimel kullanmaya çalışırım.
parfüm taşırım yanımda bazen unuturum.

işleri acil olanları yapıp sonrasını yapmıyorum.
odamı toplu bırakıyorum sadece

Atalet ve erteleme hakkında araştırıyorum.

Deniyeceğim dediklerini :)

Dün bende düşündüm o kurutma işini.
hani tek günde 3-4 mak çamaşır yıkansa kurutulsa katla ütüle bitti.
bu şekilde haftada 3 günümü alıyor.
Dimi ben de öyle düşünüyorum. Ama fiyatlar uçmuş. İnşallah sene sonu güzel indirim olur o zamana kadar biriktireyim bişeyler de alayım inşallah diyorum bakalım. Evde de eşyalar hep eskidi 11 yıllık eşyalar. Koltuk buzdolabı vs. Kurutma lüks gibi ama sonra çamaşır sererken ihtiyaç gibi geliyor bakalım. :)

Ben ataletten kurtulmak diye kitap aldım bir gazla ama üzerimdeki ataleti atıp okuyamadım bir türlü

eşimin bi ara eğitim verdiği konu buydu ''ataletten kurtulmak'' :)
ben de tamamen yapı meselesi, hiçbirşeyi ertelememek, ama izlenimlerime dayanarak senin işyerınde de evde ki gibi oldugun hissine kapılmıştım :)

kamu mu , özel şirket mi ?? bu etkili olabiliyor

Özel şirket
Tam düzen kuruyorum başka iş çıkıyor ve sonra birikiyor işler bende de heves kalmıyor
Yazın yoğun geçiyor eve zor geliyorum
Kışında rahat olayım istiyorum
Bu ay durumu toplayıp düzenlerim işlerimi

Benim kurutucu almam baya uzun sürebilir
Kolaylık sağladığı da net yani
Birikmez çamaşırlar
11 yıl uzun süre bende 15 yıl kullanmak istiyorum eşyaları

Ben ataletten kurtulmak diye kitap aldım bir gazla ama üzerimdeki ataleti atıp okuyamadım bir türlü

Bende odaklanma sorunu var
Birde detaylarına kadar düşündüğümden büyüyor iş gözümde
Misal makyaj 10 dk da yapıyorum ama gün içinde tazelemek akşam temizlemek birçok detayı düşünüyorum
Gün içinde aktifim
Çoğu konuda pratiğim
Alışkanlık kazanmam uzun sürüyor.

Haftasonu tasindik. Evin duzenlemesi devam ediyor ama cogu bitti. Yasanilacak duzeye geldik:)
2 kez iyi tasinmissin canim. Simdi diyoeum esime, eger memnun kalmazsak bile yerimden kipirdamam:) durup durup eksikler cikiyor. Kitaplik mi alsak diyoeuz ama duralim dedim. Yoksa burayi da doldurcaz.

pardon siz mi beni tanimiyorsunuz?
Yeni nick alinca taninmiyor olunmuyor!
deve kusu misali kafani kuma gommus oluyorsun!
Benimle bir sorunun mu var anlayamadim.
Benim topigimede dan diye girip bisiler yapmaya calisiyorsun.
Burada yeni olmadigini biliyorum.
Eski nickinide.

Hayirda tanimiyorum bla bla bla.
Hayirdir ya?

Nick degisince hafizami sifirlandi nedir.
komiksiniz buradan bakinca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…