Evet tatil dönüşü sermen daha mantıklı olmuş.Selam kızlar.
Bugün halıları sermeyecegim gelince yaparım.
Akşamda etrafı kontrol ederiz yeter
Benim de almam gerekiyorFavorimde ki ayakkabı 5 bindi 10 bin olmuş yok artık
Zaten çirkindi almayacaktım
evet doğru diyosun, satıcı çok önemli. şarj başlığı alacaktım (ne alaka içinden çıkmıyo telefonların artık) orjinal mi sahte mi sahtesini mi alsam orjinali mi bulsam hala alamadım, kızımla ortak kullanıyoruz isyanlarda
Yaa çıkmadı mı şarj başlığı. Eskiden kulaklık bile çıkardı yahu
Sadece kablo çıkıyor. Adaptörü kendin alıyorsun artıkAaa niye içinden çıkmıyor ayrı mı alınıyor artık
Çok tuhaf media mark gibi yerlerde yokmudur.
Sadece kablo çıkıyor. Adaptörü kendin alıyorsun artık
iphone samsung öyle. Kızıma oyun oynaması için uygun fiyatlı bir telefon aldık, şarjı da çıktı telefon kılıfı da çıktı içinden
Adaptorlere sahip çıkalım
Biz de eskisi Eylüle kalıyor yeni telefon alan diğerine eskisini veriyoriphone samsung öyle. Kızıma oyun oynaması için uygun fiyatlı bir telefon aldık, şarjı da çıktı telefon kılıfı da çıktı içinden
Ben de tam beğenemedim kaliteli olsun diye bakmıştım da 10 bin lira veremem günah 5 bin bile çokBenim de almam gerekiyor
Bu markaya baktım ama zevkime göre bir şey göremedim
Çok rahat ayakkabı nerdeyse günlük kullanıyorum yaz kış . 2-3 yıl olmuş alalı. Bence mağazada dene başka renklerini de dene öyle karar ver.Ben de tam beğenemedim kaliteli olsun diye bakmıştım da 10 bin lira veremem günah 5 bin bile çok
Evet canım annemdeyimkısırdı dimi heros? şapşik bunlar dışarıdan da deli gibi korksalar
Mia- belleza şimdiden iyi tatiller kızlar, dönüşte tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mikan derin dondurucu bizim buzluklardan daha iyi oluyormuş, koku vs hiç olmuyormuş, benim şimdi 2 buzdolabım var, yoksa kesin alırdım bende. ikisi arasında koku vs anlamında da çok fark varmış. hemen alın inşallah, mevsimi bitmeden doldur mis gibi.
S sarahconnor nerelerdesin huhuhh? hala annendesin dimi?
Ben internetten almam zaten, deneyerek alacağım. Sen de öyle yap canımÇok rahat ayakkabı nerdeyse günlük kullanıyorum yaz kış . 2-3 yıl olmuş alalı. Bence mağazada dene başka renklerini de dene öyle karar ver.
Bu seçtiğin süet gibi çok toz tutar.
oh mis, inşallah annenin sonuçları da güzel çıksın canım, bende iyiyim, ev çocuklar, 1. sınıf analığı heyecanı falan derken geçiyor günler.Evet canım annemdeyim
Kışlık hazırlıklar yapıyoruz çok vaktim olmuyor
Yarın da hastaneye gideceğiz annemi genel muayeneye götüreceğim
Bir sürü iş var
Sen nasılsın
Senin küçük benim ortancanın yaşıtı mı o zamanoh mis, inşallah annenin sonuçları da güzel çıksın canım, bende iyiyim, ev çocuklar, 1. sınıf analığı heyecanı falan derken geçiyor günler.
yok kuzum ortancalar yaşıt, benim küçük seninkinden 1 yaş büyük gibi.Senin küçük benim ortancanın yaşıtı mı o zaman
Evet ortancalar yaşıtmışyok kuzum ortancalar yaşıt, benim küçük seninkinden 1 yaş büyük gibi.
büyük 2014'lü
ortanca 2019 Şubat
küçük 2020 Kasım
1. sınıf analığımız hayırlı olsun o zaman kader arkadaşım, boşuna demiyorum gel sarılalımEvet ortancalar yaşıtmış
Benim küçük 2022 Temmuzlu
Ben de diyorum küçük ben doğurduğumda bebekti ne ara bu kadar büyüdü diye
1. sınıf analığımız hayırlı olsun o zaman kader arkadaşım, boşuna demiyorum gel sarılalım
Anaaam ortancayla küçük ikiz gibiyok kuzum ortancalar yaşıt, benim küçük seninkinden 1 yaş büyük gibi.
büyük 2014'lü
ortanca 2019 Şubat
küçük 2020 Kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?