Selam kızlar
Bugün kışlıkları kaldırıp, yazlıklarımı çıkardım
Çünkü pazardan itibaren havaların güzelleşeceğini umut ediyorum
Bu arada eleme yaptım. 23 parça kıyafet, 4 çanta, kartvizitlik, gözlük, saat, telefon kılıfı, çoraplar, makyaj malzemesi..
Hamilelik kıyafetlerim duruyordu bunca zaman neden beklettiysem

iyi geceler kızlar

Sabah kahve içtikten sonra biraz temizlik yaptım ben başlamadan küçük kız heryeri topladı ablasının yatağını bile düzeltti evi süpürdü toz aldı cam sildi hamarat koz başak Burcu
Büyük kız da babasına anlatıyor baba evi bir güzel temizledi diye babası soruyor sen naptın o da yattım diyor

Dizimi izledim

Büyük kız deniz ürünlerli makarna istedi onu yaptım kalamar kızarttım
Küçük yemiyor diye biraz kavurma ve pilav yaptım
Çikolata soslu pasta yaptım

Bulaşık makinasını yerleştirip hamur yoğurdum yarının menüsü d börek ve çorba

Oğlumun çocuk oyunları yarışı var bugün. Sabahın köründe uyanmış, giyinmiş kahvaltılarını yaptılar. Büyük servise, küçüğü de ben yürüyerek okula bıraktım. Eşim ve kızım hala uyuyor. Kahvaltı hazırladım. Birazdan uyandıracağım. 10 da oğlumu izlemeye gideceğiz inşallah. Dersim geç başlıyor bugün.

Ev genel olarak toplu. Geçen hafta berbattı elenecek her şeyi eliyorum. Oğlumun küçülen ayakkabısını attım az önce yıpranmıştı da. Dün çocukların yorganlarını kaldırdım, yıkadım. Gece üşümedik dediler ama büyük sabah biraz öksürüyordu

Yaa yerim onuu ne güzel bir yarışmiş

Evet fasülye atma, halatla çekme, koşu vs var. Çarşamba yarıştılar şimdi başka bir okulla yarışacaklar. Baya heyecanlı geçiyor, güzel bir deneyimm oldu çocuklara çok eğleniyorlar
cok güzel etkinlik olmuş oğlumun okuluyla başka okulda yakar top yarışı yaptılar izlemeye gitmişler katılmasina ikna edemedim

Günaydin kızlar gece hiç uyumadik oğlumun karın ağrısı oldu kustu 2 saat uyumuştur ağrı kesici verdim biraz uyudu. Şimdi yine bulaniyo midesi
Benim de başım ağrıyo uyuyamadigim için
Çok geçmiş olsun, bir şey mi dokundu, üşütme mi yoksa? Zeytinyağını ılıtıp karnını yağla üşütmeyse iyi gelir

Günaydınlaar

canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ya, ah bu çocuklar, şimdi iyisinizdir umarım.
başarılar dilerim mikan, bizimkiler il 3sü olmuşlardı mendil kapmacada.
Günaydin kızlar gece hiç uyumadik oğlumun karın ağrısı oldu kustu 2 saat uyumuştur ağrı kesici verdim biraz uyudu. Şimdi yine bulaniyo midesi
Benim de başım ağrıyo uyuyamadigim için
canım size de geçmiş olsun, döküldü çocuklar resmen ya

Teşekkür ederim çok şükür iyi
Bugün Topkapı gezisi var okula gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…