- 19 Şubat 2021
- 5.911
- 15.942
- 198
- 38
Teşekkür ederimCanımcım çok geçmiş olsun
Ben baza altlarını sürekli elesem de sürekli dolu hiç azalmıyorBaza altını düzenlemek için hurç sipariş ettim. Onları yerleştirirken tekrar eleme yaparım. Yine bir şeyler çıkar.
Yaa yerim onuuOğlumun çocuk oyunları yarışı var bugün. Sabahın köründe uyanmış, giyinmişkahvaltılarını yaptılar. Büyük servise, küçüğü de ben yürüyerek okula bıraktım. Eşim ve kızım hala uyuyor. Kahvaltı hazırladım. Birazdan uyandıracağım. 10 da oğlumu izlemeye gideceğiz inşallah. Dersim geç başlıyor bugün.
Evet fasülye atma, halatla çekme, koşu vs var. Çarşamba yarıştılar şimdi başka bir okulla yarışacaklar. Baya heyecanlı geçiyor, güzel bir deneyimm oldu çocuklara çok eğleniyorlarYaa yerim onuune güzel bir yarışmiş
cok güzel etkinlik olmuş oğlumun okuluyla başka okulda yakar top yarışı yaptılar izlemeye gitmişler katılmasina ikna edemedimEvet fasülye atma, halatla çekme, koşu vs var. Çarşamba yarıştılar şimdi başka bir okulla yarışacaklar. Baya heyecanlı geçiyor, güzel bir deneyimm oldu çocuklara çok eğleniyorlar
Çok geçmiş olsun, bir şey mi dokundu, üşütme mi yoksa? Zeytinyağını ılıtıp karnını yağla üşütmeyse iyi gelirGünaydin kızlar gece hiç uyumadik oğlumun karın ağrısı oldu kustu 2 saat uyumuştur ağrı kesici verdim biraz uyudu. Şimdi yine bulaniyo midesi
Benim de başım ağrıyo uyuyamadigim için
Arkadaşları aynı şekilde olmuş okula gelmemislerdi şimdi de oğlum olduÇok geçmiş olsun, bir şey mi dokundu, üşütme mi yoksa? Zeytinyağını ılıtıp karnını yağla üşütmeyse iyi gelir
Bağırsak enfeksiyonu gibi bir şey olabilir o zaman, doktora görünse iyi olurArkadaşları aynı şekilde olmuş okula gelmemislerdi şimdi de oğlum olduzeytin yağı deneyeyim ama karnı çok ağrıyo belki iyi gelir
canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ya, ah bu çocuklar, şimdi iyisinizdir umarım.Günaydın kızlar
Ben kötü bir gece geçirdim
Oğlumun dün maçta yüzüne başka bir arkadaşının dizi vurmuş
Söylememiş de
Otobüste uyumuş geldi eve yüzü mor ve şişmiş
Kusmaya başladı
Doktora götürdük
Sabaha kadar uyumadım
Eşim de hasta ateşli
Oğlumu 2 saatte bir uyandırdım koltukta oturdum
başarılar dilerim mikan, bizimkiler il 3sü olmuşlardı mendil kapmacada.Oğlumun çocuk oyunları yarışı var bugün. Sabahın köründe uyanmış, giyinmişkahvaltılarını yaptılar. Büyük servise, küçüğü de ben yürüyerek okula bıraktım. Eşim ve kızım hala uyuyor. Kahvaltı hazırladım. Birazdan uyandıracağım. 10 da oğlumu izlemeye gideceğiz inşallah. Dersim geç başlıyor bugün.
canım size de geçmiş olsun, döküldü çocuklar resmen yaGünaydin kızlar gece hiç uyumadik oğlumun karın ağrısı oldu kustu 2 saat uyumuştur ağrı kesici verdim biraz uyudu. Şimdi yine bulaniyo midesi
Benim de başım ağrıyo uyuyamadigim için
Götürcez canım yine kustuBağırsak enfeksiyonu gibi bir şey olabilir o zaman, doktora görünse iyi olur
Sağol canımGünaydınlaar
canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ya, ah bu çocuklar, şimdi iyisinizdir umarım.
başarılar dilerim mikan, bizimkiler il 3sü olmuşlardı mendil kapmacada.
canım size de geçmiş olsun, döküldü çocuklar resmen ya
Teşekkür ederim çok şükür iyiGünaydınlaar
canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ya, ah bu çocuklar, şimdi iyisinizdir umarım.
başarılar dilerim mikan, bizimkiler il 3sü olmuşlardı mendil kapmacada.
canım size de geçmiş olsun, döküldü çocuklar resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?