- 19 Şubat 2021
- 5.916
- 15.967
- 198
- 38
Geçmiş olsun canımArkadaşları aynı şekilde olmuş okula gelmemislerdi şimdi de oğlum olduzeytin yağı deneyeyim ama karnı çok ağrıyo belki iyi gelir
Çok geçmiş olsun canımGünaydin kızlar gece hiç uyumadik oğlumun karın ağrısı oldu kustu 2 saat uyumuştur ağrı kesici verdim biraz uyudu. Şimdi yine bulaniyo midesi
Benim de başım ağrıyo uyuyamadigim için
Benim oğlum da dedi ki şenlikler var kurabiye yapar mısın herkes getirecek yiyip içiecezEvet fasülye atma, halatla çekme, koşu vs var. Çarşamba yarıştılar şimdi başka bir okulla yarışacaklar. Baya heyecanlı geçiyor, güzel bir deneyimm oldu çocuklara çok eğleniyorlar
Canım ya yanlış mı anlamış, yapıver yeniden kurabiyeyiBenim oğlum da dedi ki şenlikler var kurabiye yapar mısın herkes getirecek yiyip içiecez
Meğer onlar satışa sunulacakmış
Yanına da 100 tl aldıydı gerek yok diye
Götürürdüğüm kurabiyeden yiyemedim diye çok sinirliydi
Oyunlar filan çok eğlenmişler ama yemek işi üzmüş oğlumu
Nerden bileceksin canım hem sınıftan bulaşmıştır benceSağolun kızlar bakalım doktor ne diyecek. Oyun alanına gitmiştik keşke gitmeseydik
Yanlış anlamış herhalde ama bütün sınıf mı yanlış anlamış onu ben de anlamadımCanım ya yanlış mı anlamış, yapıver yeniden kurabiyeyi
Nerden bileceksin canımSağolun kızlar bakalım doktor ne diyecek. Oyun alanına gitmiştik keşke gitmeseydik
Belkı sonra gıyerım dıye düşünmüş olabilirsinSelam kızlar
Bugün kışlıkları kaldırıp, yazlıklarımı çıkardım
Çünkü pazardan itibaren havaların güzelleşeceğini umut ediyorum
Bu arada eleme yaptım. 23 parça kıyafet, 4 çanta, kartvizitlik, gözlük, saat, telefon kılıfı, çoraplar, makyaj malzemesi..
Hamilelik kıyafetlerim duruyordu bunca zaman neden beklettiysem
Benımde dolu heryerBen baza altlarını sürekli elesem de sürekli dolu hiç azalmıyor
Geçmiş olsun salgın var havalar dengesızGünaydin kızlar gece hiç uyumadik oğlumun karın ağrısı oldu kustu 2 saat uyumuştur ağrı kesici verdim biraz uyudu. Şimdi yine bulaniyo midesi
Benim de başım ağrıyo uyuyamadigim için
yarına daha iyi olur inşallah, bizim de olmuştu yazmıştı buraya da çok şükür uzun sürmüyorOğlum biraz uyudu probiyotik verdim ağrı kesici verdim. Yarına daha iyi olur inşallah
Oğlum uyurken Kitabımı bitirdim yani işler nasıl o hale geldi anlam veremedim
500-600 civarıydı, modele göre değişiyor.Bende gidip bakayım fiyatı nedir
Teşekkür ederim evet uyutmamak gerekiyorS sarahconnor
Canım çok ama çok geçmiş olsun. Evet düşme çarpmalarda uyutmuyorlar, yavrum korkmuş uyumuş ama senin ara ara uyandırman iyi olmuş. Rabbim korusun tüm çocukları.
Hastası olana ayrıca geçmiş olsun. Bu geçiş havaları en riskli havalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?