Jeller var ya onlardan sürdük ama bir etkisi yok galiba
Dışarıyı da görüyorum sürekli ilaçlıyolar
Bağışıklık kazandılar herhalde oohh ohh sık sık iyi geliyor dediklerine emin gibiyim
Oh ne güzel afiyet olsunGünaydın kızlar
Ben de bir vesile ile her gün dışarı çıktım bu ara. Uzun bir aradan sonra bugün okula döndük. Arkadaşlarla açık havada kahvaltı yapacağız. Evi toparladım, birazdan çıkarım.
Şimdiden alış diye çıkmaya karar vermiş olabilirlerSabah ettiğim duanin kabul olma hızı böcek gördüm bende az öncebahçeli ev + böcek demiştim oysa ki
Büyük ya baya büyükBoyutları minikse sorun değil de büyükse nerden giriyor acaba onu bulmak lazım
Dışarıya sıkılan ilaç çok etkili değildir büyük ihtimal bitkiye zarar vermesin diye.
Böcek geldiyse ev yakın demek kiSabah ettiğim duanin kabul olma hızı böcek gördüm bende az öncebahçeli ev + böcek demiştim oysa ki
Evet hayatımıza ışıltı katıyorlar ben de seviyorumAy bir de onlar var dimi
Neyseki onları seviyorum
Ben de onu düşündüm bugünAlisveriş detoksu 54. Gündeyiz
Son 21 gün kaldı kızlar
Artık kıyafet konusunda ilgi ve isteğim azaldı.
Süreç içinde bir kaç defa mağaza gezdim daha da çok seçici olduğumu fark ettim.
Marka urunlerinde önünde kocaman marka ismi yazıyor onları sevmiyorum. mağazanın yarısı elenmiş oluyorBen de onu düşündüm bugün
Uygulamalardan bildirim geliyor hiç canım istemiyor
Uzun zamandır kıyafetler ucuz ve aynı geliyor
Ucuzluk sadece fiyattan da değil duruş olarak moda olarak da ucuz geliyor
Her şey ya çok açık ya çok kapalı
Ya aşırı dar ya aşırı bol
Şömine var demiştin kapalı mı acaba genelde karanlık yerlerde yaşarlar.Büyük ya baya büyük
Biz de onu düşünüyoruz nerden giriyor acaba
Kapalı canımŞömine var demiştin kapalı mı acaba genelde karanlık yerlerde yaşarlar.
ay hadi inşallahBöcek geldiyse ev yakın demek ki
Hıdırellez de dileklerimizi yazıp çizip gömelim
Ya bizim de kumrular var balkonda hiç rahatsiz olmuyolar hiç görmezden geliyolar her yere kaka yapiyolarKapalı canım
Bacasında kuş yuvası var
En üst kata çıkınca sesimi duyup rahatsız oluyor nasıl çırpınıyor
O rahatsız olmasın diye ordaki balkona bile çıkmıyoruz
Açık bir yer olsa o yavruları beslerken düşürüyor diye düşünecem
Ben bunları hiç görmedim hangi kuş çeşidi bilmiyorumYa bizim de kumrular var balkonda hiç rahatsiz olmuyolar hiç görmezden geliyolar her yere kaka yapiyolar
Yavrular gidince bi kontrol edersin böcek mocek var mı diyeBen bunları hiç görmedim hangi kuş çeşidi bilmiyorum
Sadece seslerini duyuyorum
Balkona tuvalet pislikleri yok o yüzden karga mı acaba diye düşünüyorum
Sesden çok rahatsız oluyorlar
Sabah eşya bırakmak için üst kata çıktım sesimi duydu ya nasıl çırpınıyor
Ama işte acaba annelerimi geldi sanıyor yoksa korkuyorlar mı
Kedi de çok fazla hep tepelerde geziyorlar
onlar var dimi
Neyseki onları seviyorum
Evet hayatımıza ışıltı katıyorlar ben de seviyorum
geç mi kaldık ya, dün geceymiş sanki, bende bugün yazayım olmazsa. nöbetçiyim bi de yine bugün, gece yaparız nöbet arkadaşımla.cek geldiyse ev yakın demek ki
Hıdırellez de dileklerimizi yazıp çizip gömelim
Bugün diye okudum forum da ben de bilmiyorumay ben sevemiyorum içim kalkıyor onları görünce, o lekelerden de inanılmaz irrite oluyorum
geç mi kaldık ya, dün geceymiş sanki, bende bugün yazayım olmazsa. nöbetçiyim bi de yine bugün, gece yaparız nöbet arkadaşımla.
İnan hiç bilmiyorum az önce çıktım camdan balkona bakayım belki pislenmiştir benim gözler görmüyordur malum evi de şey götürüyor gözüm alışmıştır diyeYavrular gidince bi kontrol edersin böcek mocek var mı diye
Karga evlere yuva yapar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?