Bilmiyorum sonuç bulunamadı dediFotoğraf olarak olmuş olabilir mi
Tamam tamam ikna oldumKız o ben değildim eminimbülbüllü bir şey okumadım
Dün renkli güneş kremi ve rollon sipariş verdim ben de onlar bozmuyor detoksumuzu diyeKuru pilav yaptım yanına cacık yapsam yeter
Bakım yapıyım. Gelirim yine
Bu arada 52. Gündeyiz
Dün güneş kremim bitti renksiz olan sipariş verdim.
ben hayatımı düzene koyabilir miyim acaba diye bu konuyu sessiz sessiz takip ediyorum görünce yazmak istedim bu kitap benim en sevdiğim kitaplardan biri. Bir gün çocuğuma da alıp mutlaka okutacağım bir kitap. Bu arada Atticus benim çocukluk kahramanlarımdan biriydi. Görünce yazmak istedim. Umarım siz de seversinizSen bu kitabı çok beğenmiştin değil miMikan görünce aldım kütüphaneden
Belkı sonra gıyerım dıye düşünmüş olabilirsin
Benımde dolu heryer
Geçmiş olsun salgın var havalar dengesız
İnşallah
Yok ben de okumadım bahsi geçen kitaplarıBen mi belleza mı?
Kitabın Güzel olduğunu Bir yerlerden duymuştum nerden olduğunu bilmesem deben hayatımı düzene koyabilir miyim acaba diye bu konuyu sessiz sessiz takip ediyorum görünce yazmak istedim bu kitap benim en sevdiğim kitaplardan biri. Bir gün çocuğuma da alıp mutlaka okutacağım bir kitap. Bu arada Atticus benim çocukluk kahramanlarımdan biriydi. Görünce yazmak istedim. Umarım siz de seversiniz
Güle güle kullan evet bozmuyor Bakım ürünleriDün renkli güneş kremi ve rollon sipariş verdim ben de onlar bozmuyor detoksumuzu diye
Renkli güneş kremin hangisi? Hayırlı olsun bu aradaDün renkli güneş kremi ve rollon sipariş verdim ben de onlar bozmuyor detoksumuzu diye
Senin olduğundan çok emindim oysakiYok ben de okumadım bahsi geçen kitapları
Aslında dermoskin ve note kullandım bundan önce, dermoskin çok güzeldi note biraz fazla geldi bana günlük kullanımda, bu defa Nivea 30 faktörlü leke açıcı nemlendiricisi varmış onu deneyeyim dedim gelince yorum yapayım biraz risk aldımRenkli güneş kremin hangisi? Hayırlı olsun bu arada
Ben okudum ama burada hiç yazmadım sanırım, yıllar önce okumuştum hatta tesbih ağacının gölgesinde diye devam kitabı var onu da okumuştum güzeldi ikisi de detay hatırlamıyorumKitabın Güzel olduğunu Bir yerlerden duymuştum nerden olduğunu bilmesem demerak ediyodum listemdeydi teşekkür ederim
Heliocare ve missha kullandım. Sanırım ikisi de kimyasal oranı çok yüksekmiş. Başka bir şey denemek istiyorum. Dermoskini bi araştırayım bakalım teşekkür ederimAslında dermoskin ve note kullandım bundan önce, dermoskin çok güzeldi note biraz fazla geldi bana günlük kullanımda, bu defa Nivea 30 faktörlü leke açıcı nemlendiricisi varmış onu deneyeyim dedim gelince yorum yapayım biraz risk aldım
Dermoskin çok doğal duruyordu cildi yormayan bir yapısı var ve hemen bitmiyor, ben de tekrar alacağım sanırımHeliocare ve missha kullandım. Sanırım ikisi de kimyasal oranı çok yüksekmiş. Başka bir şey denemek istiyorum. Dermoskini bi araştırayım bakalım teşekkür ederim
Aramızda kalsın bence mikan yazmıştı hatirlamiyoBen okudum ama burada hiç yazmadım sanırım, yıllar önce okumuştum hatta tesbih ağacının gölgesinde diye devam kitabı var onu da okumuştum güzeldi ikisi de detay hatırlamıyorum
Ben bunu kullanıyorum yapısını çok beğendim hiç ağır değil boyutu biraz küçük ama. İçeriğini bilmiyorumHeliocare ve missha kullandım. Sanırım ikisi de kimyasal oranı çok yüksekmiş. Başka bir şey denemek istiyorum. Dermoskini bi araştırayım bakalım teşekkür ederim
Buna da bakayım canım teşekkür ederimBen bunu kullanıyorum yapısını çok beğendim hiç ağır değil boyutu biraz küçük ama. İçeriğini bilmiyorum
Ama yavru kuşumun sevdiği şey bu.Teşekkür ederim evet uyutmamak gerekiyor
Korkutucu oldu hepimiz için ama geçti çok şükür
Hala halı saha diyor
Dedim seni halı sahada anne terliği ile kovalarım
DoğruAma yavru kuşumun sevdiği şey bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?