Benim de hiç iş yapasim yok dünden beri dizim de çok fena bi ağrı var nedeni bilmiyorum devam ederse doktora giderimArkadaşlarla kahvaltıyı yaptık oturduk. Ta ki çocukların okul çıkış saati gelene kadar. Eve geldim evde de oyalanıyorum. Sil süpür yapmam lazım. Sipariş ettiğim hurçlar geldi. Bazayı temizleyip yerleştirmem lazım. Eşimin tadilatta pantolonu var avm den alır mısın diyor. Hiçbir şey de yapasım yok. Ama bir yerlerden başlasam iyi olacak
Spor yaparken zorlamış olabilir misinBenim de hiç iş yapasim yok dünden beri dizim de çok fena bi ağrı var nedeni bilmiyorum devam ederse doktora giderim
Mecburen işleri yapıyorum şuan ama zorla yapıyorumyemek yapasim da yok
Bilmiyorum ki canım yeri elimle sildiğim için de olabilirSpor yaparken zorlamış olabilir misin
Ay Allah korusun canım iyi düşünelimBilmiyorum ki canım yeri elimle sildiğim için de olabilirViledami aldım çok şükür
Sabah masaya vurdum otururken ağrıyan yerimi acaba önce ki günde mi vurdum diye düşündüm
Romatizma ağrısına benziyo
Bide küçükken kısmı felç geçirmişim bi kaç ay yürüyememistim öyle bişey olacak diye korktum dün çok ağrıdı bugün daha iyi
Çok geçmiş olsun haklısın o zaman korkmaktaBilmiyorum ki canım yeri elimle sildiğim için de olabilirViledami aldım çok şükür
Sabah masaya vurdum otururken ağrıyan yerimi acaba önce ki günde mi vurdum diye düşündüm
Bide küçükken kısmı felç geçirmişim bi kaç ay yürüyememistim öyle bişey olacak diye korktum dün çok ağrıdı bugün daha iyi
Ayy geçmiş olsun yorma kendini o zaman dinlendir birazBilmiyorum ki canım yeri elimle sildiğim için de olabilirViledami aldım çok şükür
Sağol canım şimdi temizlik yapinca yine ağrıdı biraz dinlensem iyi olacakAy Allah korusun canım iyi düşünelim
Geçmiş olsun
Sağol canım bence de dinlenmem lazım ev berbattı ama diğer günler dinlenirim inşallahAyy geçmiş olsun yorma kendini o zaman dinlendir biraz
Sağol canımÇok geçmiş olsun haklısın o zaman korkmakta
ayy geçmiş olsun canım, bırak kalsın işler sen kendine dikkat et.Bilmiyorum ki canım yeri elimle sildiğim için de olabilirViledami aldım çok şükür
Aynen öyle oluyor bugun kahvaltı öğlen yemegı ev süpür toparla çamaşır katla oyuncak topla gündüz güneş çok dıye 6 da cıktık az önce de geldık eve dısarda süreklı topla yok evde sureklı elım sudan cıkmıyorBence de dışarda hem oyalaniyo çocuklar iyi oluyodur napcan evde
Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın ınsallahBilmiyorum ki canım yeri elimle sildiğim için de olabilirViledami aldım çok şükür
Yaz geldi resmen bugun artık gündüz cıkmalar bıttı yerıne aksam gezmeleriBen de sil süpür yaptım. Yemek vardı, yedik çıktık kızımla. Avmdeki işimizi halledip üstüne tatlımızı yedik. Eşim de yanımıza gelecekmiş onu bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?