Benim de hiç iş yapasim yok dünden beri dizim de çok fena bi ağrı var nedeni bilmiyorum devam ederse doktora giderim
Mecburen işleri yapıyorum şuan ama zorla yapıyorum yemek yapasim da yok

Spor yaparken zorlamış olabilir misin
Bilmiyorum ki canım yeri elimle sildiğim için de olabilir Viledami aldım çok şükür
Sabah masaya vurdum otururken ağrıyan yerimi acaba önce ki günde mi vurdum diye düşündüm
Romatizma ağrısına benziyo
Bide küçükken kısmı felç geçirmişim bi kaç ay yürüyememistim öyle bişey olacak diye korktum dün çok ağrıdı bugün daha iyi

Ay Allah korusun canım iyi düşünelim
Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun haklısın o zaman korkmakta

Ayy geçmiş olsun yorma kendini o zaman dinlendir biraz

ayy geçmiş olsun canım, bırak kalsın işler sen kendine dikkat et.

Bence de dışarda hem oyalaniyo çocuklar iyi oluyodur napcan evde
Aynen öyle oluyor bugun kahvaltı öğlen yemegı ev süpür toparla çamaşır katla oyuncak topla gündüz güneş çok dıye 6 da cıktık az önce de geldık eve dısarda süreklı topla yok evde sureklı elım sudan cıkmıyor
Aksam yemegı esımden hamburger yapacak bakalım

Ben de sil süpür yaptım. Yemek vardı, yedik çıktık kızımla. Avmdeki işimizi halledip üstüne tatlımızı yedik. Eşim de yanımıza gelecekmiş onu bekliyoruz.

Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın ınsallah
Yeri elle de sılme koru kendını azıcık ben günlerdir sleppy ıle sıkıp gecıyorum bugun mopa su koyup sıldım temız kadınım tıtızdım ama artık yetısemıyorum

Ben de sil süpür yaptım. Yemek vardı, yedik çıktık kızımla. Avmdeki işimizi halledip üstüne tatlımızı yedik. Eşim de yanımıza gelecekmiş onu bekliyoruz.
Yaz geldi resmen bugun artık gündüz cıkmalar bıttı yerıne aksam gezmeleri

Selam kızlar
Camların tamamını sildim çok yoruldum ama bitti şükür. Hali yıkamayı aradım gelip aldılar.
Tül perde yıkandı
Salonu balkonları tamamen bitirdim.
En son eşim yemek yaptı bende mutfağı toparlayıp bulaşık makinesini çalıştırdım

Yarın koltuk yıkama işim var kalan yerler enerjime bağlı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…